Sagsbehandlere til Skatteankestyrelsens kontor i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du en juridisk eller skattefaglig baggrund, og har du erfaring med sagsbehandling og forvaltning? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? Ønsker du at anvende dine kompetencer til at arbejde med klagesagsbehandling på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske én af vores nye kollegaer.

Et bredt felt af juridiske problemstillinger
I Skatteankestyrelsens 17. kontor i Odense tilbyder vi muligheden for at arbejde med en bred pallette af sagområde, som bl.a. tæller inddrivelse, udlejning af fast ejendom og erhvervsbeskatningsområder. Omdrejningspunktet for alle områderne er høj kvalitet og retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Med et bredt felt af sagsområder, så er der i 17. kontor mulighed for at arbejde med både alsidige og komplekse sager. På inddrivelsesområdet er der mulighed for at arbejde med mange forskellige sagstyper som eftergivelse, henstand, lønindeholdelse og retskraftsvurdering, mens erhvervsbeskatningssager omhandler sondringen mellem selvstændige og lønmodtagere, og vurderingen af erhvervs eller ikke-erhvervsmæssig drift af virksomheder, hvor der udarbejdes indstilling til afgørelse til afgørelsesmyndighederne skatteankenævn og Landsskatteretten.

Om kontoret siger Katrine, der har været ansat siden 2018:
På 17. kontor er der god stemning og en uformel tone. Kontoret er fyldt med engagerede kolleger, som både engagerer sig i det faglige arbejde og det sociale sammenhold på kontoret, og som også er gode til at arrangere hyggelige sociale arrangementer, som vi samles om efter arbejde. Der er en god læringskultur med plads til at lære af sine fejl, og god mulighed for at udvikle sig som sagsbehandler. Man har ansvar for egne sager, men man står ikke alene med dem, da der altid er en kollega klar med hjælp og sparring.

Engageret sagsbehandler, der kan arbejde ansvarligt og selvstændigt
Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, uanset hvilket sagsområde der er tale om. Du har en åben tilgang, har lyst til at udvikle dig, og du sætter pris på et stærkt fagligt miljø og en uformel tone, hvor du aktivt bidrager til god trivsel. Du får ansvaret for din egen sagsportefølje, hvor det forventes, at du sikrer et godt sagsflow i dine sager.

Vi tilbyder:

  • Bredt sagsområde med mange udviklingsmuligheder
  • Stort ansvar for egne sager
  • Dygtige og engagerede kollegaer – både fagligt og socialt
  • En fleksibel arbejdsplads både ift. tid, sted og opgave

For at få succes i jobbet, så er det vigtigt at du:

  • kan sikre en effektiv klagesagsbehandling med aktiv anvendelse af dine skatte- og forvaltningsretlige kompetencer
  • trives i kontakten med borgere og repræsentanter.
  • kommunikerer klart både i tale og særlig på skrift
  • både kan arbejde selvstændigt, målrettet og ansvarligt, og samtidig er motiveret for faglig sparring og samarbejde
  • er en holdspiller, der bidrager til den gode trivsel i kontoret.

Du er f.eks. uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller har en diplom- eller masteruddannelse i skat, og at din faglige interesse ligger inden for kontorets fagområder. Du skal have lyst til at arbejde med sagsbehandling og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med konkret sagsbehandling og evt. kendskab til regnskabsregler og driftsøkonomi.

Et fagligt stærkt miljø med plads til udvikling
Vores kerneopgave kræver, at vi har engagerede og kompetente medarbejdere, som tager ansvar og sikrer fremdrift i opgaven. Dertil vil du opleve en leder, som sætter retning for opgaverne og prioriteringen heraf.

Som medarbejder i Skatteankestyrelsen kan du forvente kolleger, der er engagerede, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Tæt fagligt samarbejde og sparring med kollegaer og kontorchef er en naturlig del af din hverdag.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over Skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket ”Søg stillingen” senest 30. maj 2022.

Første samtaler forventes afholdt 8. juni og 9. juni 2022. Anden samtaler forventes afholdt 17. juni 2022. Imellem første og anden samtale kan der indgå en logisk test og en personprofil, der anvendes som dialogværktøj på anden samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Morten Helmer Rasmussen på telefon 3376 2412.

Forventet tiltrædelse 1. september 2022 eller efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Thomas B. Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense C
  • Mandag den 30. maj 2022

Lignende jobs

  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i Region Syddanmark søger en erfaren jurist t..
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Instruktorer søges til Selskabsret

    Instruktorer i Selskabsret - ansøgningsfrist 15. oktober 2024Juridisk Institut søger et antal instruktorer til varetagelse af øvelsestimerne i Selskabsret, dagstudierne, Jura (Bachelor) og HA (.
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Dialogorienteret juridisk konsulent til IT-udbud o...

    Har du lyst til at lave de bedste IT-kontrakter til Odense Kommune?Kan du holde styr på mange forskellige projekter - og bevare kunden i fokus?Er du både digitalt nysgerrig og dialogorienteret?.
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Generalistkonsulenter til Politik & Jura i Beskæft...

    Drømmer du om en konsulentkarriere i det offentlige? Vil du være med til at få flere borgere i job og uddannelse? Har du interesse for beskæftigelses- og socialområdet? Det vigtigste for os er, at .
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense C over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2