Ambulance Syd søger en engageret og videbegærlig stud.jur/stud.merc. jur (min. 4 semester)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Odense SØ

Har du lyst til at styrke dine juridiske kundskaber inden for blandt andet arbejds- og ansættelsesret, og kontraktret? Så er det måske dig vi søger til et barselsvikariat for vores nuværende studentermedhjælper, som går på barsel ultimo august.

Vi søger en jurastuderende, der minimum skal i gang med sit 4. semester, til at bistå med en række forskelligartede opgaver. Forventet arbejdstid er 8 timer pr. uge. HR afdelingen består af 5 medarbejdere - og er en del af en administration bestående af ca. 45 medarbejdere. Kontoret er placeret i Odense SØ.

Om jobbet
Du vil skulle bidrage til at håndteringen af sygefraværs- og øvrige personalesager, herunder gennemgå fraværsstatistikker, journalisere på personalesager og udarbejde indkaldelser til diverse samtaler. Dine kundskaber vil også blive anvendt i forhold til overenskomstfortolkning og juridisk informationssøgning.

Du kan yderligere blive inddraget i opgaver omkring samarbejds- og lokalaftaler samt evt. lejekontrakter.

Herudover vil du også bistå med besvarelsen af skriftlige og telefoniske henvendelser fra borgere og kolleger, samt løfte diverse ad hoc-opgaver i hr-afdelingen.

Hvem er du?
For at få succes med opgaverne skal du være ansvarsbevidst og omhyggelig i din opgaveløsning, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt -herunder skal du have en god forståelse for at opsøge den nødvendige viden, for at komme i mål med dine opgaver. Du er dygtig til at kommunikere og formidle både på skrift og i tale. Samtidig kan du lide at arbejde med forskelligartede opgaver og er indstillet på til tider at løse opgaver af mere praktisk art. Ikke mindst har du let ved at sætte dig ind i nye opgaver, og du har gode IT- færdigheder.

I forhold til samarbejdet med andre er du imødekommende, let at omgås og besidder et godt humør.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig at blive en del af en organisation i en unik branche med engagerede kolleger. Kommunikationen er uformel med fokus på læring, sammenhold og støtte. Stillingen giver mulighed for at styrke dine kundskaber inden for dit fag – både gennem selvstændig opgaveløsning og opgaver som kan spænde vidt. Der vil naturligvis være plads til den fornødne fleksibilitet, som sikrer balance mellem dine studier og jobbet.

Løn gives efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected]. På grund af sommerferie, kan der være lidt ekstra svartid.

Sådan søger du
Du søger stillingen ved at klikke på knappen ”Søg stillingen”. Ansøgningsfrist er onsdag d. 4 august 2021. Tiltrædelse medio/ultimo august.

Du bedes vedhæfte følgende sammen med din ansøgning:

  • CV
  • Karakterblad (som minimum senest daterede)

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

Samtaler afholdes i uge 32.

Om Organisationen
Ambulance Syd er Region Syddanmarks egen ambulanceorganisation. Vi servicerer borgerne i Region Syddanmark med akut ambulancekørsel og patienttransport. 720 medarbejdere sørger for at dette lykkedes. I øjeblikket og for en periode har vi, grundet en større opgave omkring podning for COVID-19, opnormeret vores medarbejderantal til ca. 920 medarbejdere. Vi har hovedsæde i Odense, men er til stede på hele Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Læs mere på vores hjemmeside www.ambulancesyd.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense SØ
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1