Timelærer til erhvervsjura på Tradium Handelsgymnasiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for at formidle din stærke faglige viden i erhvervsjura til vores engagerede elever? Så er du måske én af vores nye kolleger på Tradium Handelsgymnasiet. Der vil også være undervisning af hold på EUX Business på en anden af Tradiums adresser i Randers.

Til Tradium Handelsgymnasiet søger vi en timelærer til erhvervsjura fra januar til udgangen af juni 2023.

Om jobbet
Vi søger en faglig dygtig og engageret underviser med kompetence til at undervise i faget erhvervsjura.

I hverdagen skal du arbejde sammen med de øvrige engagerede undervisere om at tilrettelægge og gennemføre en lærerig, erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning for vores mange engagerede elever.

Du skal primært undervise elever på handelsgymnasiet, men der vil også i mindre omfang være undervisning af elever på vores EUX Business på en anden af Tradiums adresser i Randers.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller tilsvarende niveau jf. de ministerielle kvalifikationskrav for undervisere i gymnasiet.

Udover at du er fagligt dygtig, skal du være en god formidler. Derudover skal du gerne have generel viden om læring i en pædagogisk organisation. Bestået pædagogikum er en fordel, men ikke et krav.

Du skal have lyst til at motivere og inspirere unge mennesker til at engagere sig i dit fag, og du skal derfor være åben og i stand til at indgå i dialog med de unge.

Vi lægger desuden vægt på, at du har lyst til at engagere dig i skolens faglige og sociale aktiviteter og er en naturlig rollemodel for eleverne. Du evner naturligt at arbejde i teams om en række faglige og pædagogiske projekter på tværs af faglige grænser og afdelinger.

Fleksibilitet, kreativitet og evne til at se nye muligheder er nøgleord for stillingen.

Vi tilbyder dig
Et dynamisk og internationalt miljø blandt gode kollegaer, hvor du selv er med til at udfylde rammerne for jobbet og din fremtidige faglige og personlige udvikling.

På handelsgymnasiet får du sammenlagt ca. 70 imødekommende og engagerede kolleger.

Du får tilknyttet en mentor, der kender til de hold, du skal undervise og som kan hjælpe med faciliteter, undervisningsplaner, bekendtgørelser m.m.

Vi er en arbejdsplads, hvor både elev- og underviserengagement prioriteres højt. Vi ønsker at være en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser hverdagens udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området. Timelærerstillingen er bebegrænset til udgangen af juni måned 2023.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jakob Svendsen på tlf. 28106718.

Send en kort ansøgning, dit CV og relevante eksamenspapirer via ansøgningslinket hurtigst muligt – og senest den 15. januar 2023. Bemærk at vi indkalder løbende til samtale.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge og ser meget frem til at høre fra dig.

Om Tradium
Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.


Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er en UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2700 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.


Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vores pejlemærker her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Randers C
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Jurist (vikar) i Østjylland

    Der er gang i den i Randers, og byen udvikler sig i rivende hast. Der er stor efterspørgsel på bygge- og udviklingsmuligheder, og det betyder, at vi har travlt med mange spændende opgaver og juridi..
    • Jurist
    • Østjylland
    Få mere info
  • Jurist i Århus C

    Ønsker du ansvar, faglige udfordringer og fleksibilitet – og har du gode kompetencer i relation til kontraktforhandling, IPR og/eller GDPR, er du måske vores nye kollega.Technology Transfer Off..
    • Jurist
    • Århus C
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Randers C over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2