HR-jurist med mod på faglig koordinering til [xxxxx] Sjælland - ny ansøgningsfrist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

HR-jurist med mod på faglig koordinering søges til kriminalforsorgen Sjælland, HR-enheden

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for at være HR-sparringspartner for ledelsen i forhold til personalejura, rekruttering, ansættelsesvilkår og forhandling og har du en bred HR-værktøjskasse, du kan sætte i spil?

Du bliver en del af HR-enheden i kriminalforsorgen Sjælland med en bred opgaveportefølje fra personaleadministration til personalejura, arbejdsmiljø, ledelsessupport og –sekretariatsopgaver. Enheden består af 3 teams (Jura og personale, HR-drift og forretningsunderstøttelse og ledelsessekretariatet).

Samlet set er vi i alt 15 kollegaer med forskellige faglige kompetencer og baggrunde. Vi har et uformelt arbejdsmiljø og drives af at hjælpe vores chefer og ledere til at bedrive god ledelse og understøtte organisationen med effektive HR-processer. Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de chefer, ledere og kollegaer, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden.

Koordinatorrolle med fokus på sikker drift og effektive processer

Vi har fokus på, hvordan vi kan udvikle og effektivisere vores arbejdsgange og processer, og dermed bidrage til en mere forretningsorienteret administration. Det bliver en vigtig del af dit job, at du bidrager i denne udvikling og anvender din juridiske- og organisatoriske viden til at drive og udvikle processerne med fokus på forretningens behov, god forvaltningspraksis og samarbejde på tværs. Du skal derfor have lyst til at arbejde i zonen mellem jura og forretning. Det kræver, at du tænker i helheder, evner at understøtte og vejlede lederne på vores institutioner, og kan samarbejde med såvel kollegaer, chefer og organisationen som helhed.

Du vil som faglig koordinator for teamet Jura og personale, få en afvekslende hverdag med såvel udviklings- som driftsopgaver. Du vil i koordinatorrollen skulle støtte HR-chefen i den faglige ledelse af teamet. Du har overblik over teamets opgaver, du koordinerer og sparrer med kollegaer om faglige spørgsmål, og du bidrager konstruktivt og aktivt til teamets opgavevaretagelse i et tæt samarbejde med dine kollegaer. Hertil vil dine arbejdsopgaver blandet andet består af:

  • Konkret sagsbehandling og rådgivning af personalejuridisk karakter, herunder disciplinærsager
  • Ledelsesunderstøttelse og sparring ift. personalespørgsmål, vanskelige personalesager, regler, politikker og processer mm.
  • HR opgaver indenfor f.eks. lønforhandling, aktindsigtssager, ændrede ansættelsesforhold, bidrage til implementering af nye regler og krav
  • Øvrige ad hoc HR-opgaver afhængig af din baggrund, f.eks. undervisning af ledere, ad hoc analyse- og udviklingsopgaver og HR procesoptimering
  • Tværgående opgaver i kriminalforsorgen, f.eks. i form af deltage i arbejdsgrupper eller underpartnerskaber under HR-partnerskabet

Personaleledelse indgår ikke i dine opgaver.

Kvalifikationer:

Du er f.eks. Cand. Jur., Cand Mer. Jur. eller har på anden vis tilegnet dig personalejuridiske kompetencer. Optimalt set har du minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling fra det offentlige eller private. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning.

Vi lægger vægt på, at du

  • Har den personalejuridiske værktøjskasse i orden og mestre balancen mellem regler og rådgivning
  • Forstår de forretningsmæssige behov og tænker i både løsninger og mulige konsekvenser
  • Arbejder selvstændigt og leverer kompetent sagsbehandling med brugbar kvalitet
  • Bevarer overblikket, også når der er travlt, tænker proaktivt og følger dine sager til dørs
  • Arbejder effektivt, struktureret og har en analytisk tilgang til opgaverne
  • Har en god dømmekraft og er god til at træffe beslutninger
  • Er god til at samarbejde med mange forskellige personalegrupper i enheden, samt i områdets institutioner

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til faglig ledelse, tjenestemandsret og/eller forvaltningsret, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred pallette af opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt ambitionsniveau og er en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de øvrige medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en fast stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten eller anden gældende overenskomst på statens område afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelse i henhold til overenskomst for akademikere i staten sker som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

Er du ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Du skal deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, Ringsted.

Da HR-enheden servicerer alle områdets institutioner på Sjælland skal man påregne mødeaktivitet i et mindre omfang på de øvrige matrikler og i Direktoratet for kriminalforsorgen. kriminalforsorgen råder over en række tjenestebiler, der kan benyttes hertil.

Områdekontoret har ca. 80 medarbejdere, hvoraf ca. 60 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads på Områdekontoret. Områdekontoret varetager ledelse og styring af driften i området. Områdekontorets opgaver er derfor styring, controlling og kvalitetssikring i forhold til områdekontorets institutioner, samt bistand til løsning af klientnære opgaver. Det vil endvidere være områdekontorets ansvar at prioritere og koordinere områdets samlede ressourcer og aktiviteter.

kriminalforsorgen Sjælland omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, 1 åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 765 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2022 kl. 12.00

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen skal du inden ansøgningsfristens udløb den 4. januar 2022 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Denne bedømmelse uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 10. januar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler snarest efter ansøgningsfristens udløb på Områdekontoret i Ringsted

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdechef for HR Anders Berthelsen Carlsbæk, tlf. 7255 4726.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ringsted
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som jurister
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1