Jurist med interesse for EU-ret og sundhedsjura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du erfaring med EU-ret og lyst til at bruge den i en sammenhæng, der gør en stor forskel for mange mennesker? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling som jurist med særlig fokus på EU-ret især Medical Device Regulation, (MDR), Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og den danske sundhedslov. Vi er en større offentlig organisation, der som en del af vores kerneopgave behandler store mængder af oplysninger om vores patienter og øvrige borgere. Til det arbejde mangler vi en jurist, der kan arbejde selvstændigt i et team med godt samarbejde og vidensdeling.

Stillingens indhold

I denne nyoprettede stilling får du ansvar for den del af vores juridiske compliancearbejde, der understøtter Region Sjællands implementering af MDR-forordningen. Du bliver en tæt samarbejdspartner for regionens QA-funktion (Quality Assesment) på området og kommer til at yde juridisk rådgivning samt deltage i erfaringsudveksling med de øvrige regioner. Derudover vil du medvirke til, at sammenhængen mellem MDR, den danske sundhedsjura og Databeskyttelsesforordningen er i fokus, når vi køber apparatur og systemer. Med andre ord får du god mulighed for at samarbejde bredt – både i vores egen organisation og med kolleger i de øvrige regioner.

Du skal være drivkraften i at:

  • Etablere de juridiske rammer for regionens implementering af MDR-forordningen
  • Formulere standardkrav baseret på MDR til udbudsmateriale
  • Sammen med QA-funktionen rådgive om den løbende implementering af MDR
  • Rådgive om sammenhængen mellem MDR og GDPR
  • Sikre sammenhæng til relevant sundhedsjura
  • Gennemføre kvalitetskontrol og tilsyn med compliance både internt og overfor leverandører
  • Sikre at regionen overholder vores forpligtelser i forhold til indberetninger til myndigheder
  • Koordinere og styre dialogen med relevante statslige myndigheder i forhold til MDR

Du vil blive ansat i Koncern IT’s Informationssikkerhedsteam. Her bliver du del af et team af erfarne kollegaer, der varetager en bred vifte af opgaver inden for informationssikkerhed og databeskyttelse: Tilsyn i forhold til overholdelse af ISO 27001-2 og Databeskyttelsesforordningen, regionens awarenessprogram, databehandleraftaler, risikovurderinger samt rådgivning om både databeskyttelsesret og informationssikkerhed.

Sofia, som er den nyest tilkomne af teamets tre nuværende jurister, fortæller, at hun er særligt glad for at arbejde i et lille dedikeret team, hvor alle har indsigt i databeskyttelsesområdet. Det giver mulighed for sparring og godt samarbejde på tværs af teamets forskellige faglige kompetencer.

Om dig:

Vi forventer, at du har en relevant videregående juridisk uddannelse. Du har erfaring med EU-ret og lyst til at arbejde inden for det område. Dansksundhedslovgivning er dog heller ikke fremmed for dig. Hvis du kender til kvalitetsstyringssystemer med fokus på medicinsk udstyr, er det rigtig godt – hvis du bare interesserer dig for området, er det næsten ligeså godt. Du er god til at kommunikere og kan lave skriftlige beslutningsoplæg til ledelsen af høj kvalitet. Du tager fuldt ansvar for dine opgaver og er god til at arbejde selvstændigt.

Derudover lægger vi stor vægt på, at du er rar at omgås og mestrer kunsten at samarbejde – både internt i teamet, med kolleger i resten af organisationen og med vores eksterne samarbejdspartnere.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (AC) med regionerne. Arbejdstiden er 37 timer med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Vi er fleksible med tilrettelæggelse af arbejdet - også i forhold til evt. hjemmearbejde. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern IT i Ringsted.

Ansøgningsfrist er d.17 marts 2022. Ansættelsessamtaler bliver afholdt i Ringsted.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ringsted
  • Torsdag den 17. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1