Bygningsstyrelsen søger to udbudsjurister til nedrivningsprogram

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være med til at arbejde med udbudsret i praksis – og har du lyst til at deltage i styringen af entreprisekontrakter som anvender byggeriets AB 18-aftalesystemer?

Den 25. januar 2021 indgik Regeringen og V, RV, SF og LA aftale om erstatning mv. til minkavlerne og følgeerhverv berørt af COVID-19. Når erstatningen for den enkelte minkavler er endeligt fastlagt, skal produktionsanlæggene efterfølgende nedrives og driftsmateriel mv. skal bortskaffes. Det er besluttet, at Bygningsstyrelsen skal stå for nedrivning og bortskaffelse.

Den nyoprettede enhed
Bygningsstyrelsen er derfor i gang med at opbygge en enhed til formålet i tilknytning til Bygningsstyrelsens eksisterende kontor i Skanderborg. Enheden vil være forankret i Bygningsstyrelsens Center for Byggeri, og vil have ansvar for at løse en lang række opgaver. I opstartsfasen skal enheden bl.a. beskrive opgavens omfang, udbyde nedrivningsopgaven, afklare myndighedsforhold, planlægge eksekveringen samt udarbejde et endeligt budget herfor. Enheden vil, ud over dig, bestå af kolleger med både akademisk og byggefaglig baggrunde samt én kontorchef, som vil have alle enhedens medarbejdere i reference.

Senere udbygges enheden med et antal projektledere, som skal styre de mange nedrivningsentrepriser.

Stillingen
Du vil som udbudsjurist få eget og selvstændigt ansvar for opgaver – både hvad angår juridisk og strategisk håndtering af sagerne, samt dagligt have en stor berøringsflade både i og uden for styrelsen – især med arkitekter og ingeniører. Dine primære arbejdsopgaver vil være at udarbejde udbudsstrategi, gennemføre markedsdialog samt tilrettelægge og gennemføre rammeudbud i samarbejde med dine kolleger i enheden. Herudover vil du styre og følge op på kontrakter med entreprenører, leverandører og rådgivere.

Om dig
Vi søger en kollega med en relevant uddannelse, enten cand.jur. eller cand.merc.jur. og et solidt teoretisk fundament. Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere som jurist eller har et par års erfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du

  • Har viden fra studiet eller lignende stilling, der gør dig i stand til at drive en udbudsproces
  • Har viden om eller erfaring med udbud af rammeaftaler
  • Har erfaring med eller viden om entrepriseretlige problemstillinger
  • Trives med en aktiv rolle i forhold til juridisk opfølgning på indgåede kontrakter
  • Tager ejerskab over proces, opgave og strategi

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er den største ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Søg jobbet
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at sende en sms med til kontorchef Anette Knudsen Jensen på tlf. 41 70 12 21, så vil hun ringe dig op i løbet af et par dage. Du bedes i din sms angive, at det er stillingen som udbudsjurist, du ønsker at høre mere om.

Send os din ansøgning, CV og eksamensbeviser via "søg jobbet her" senest den 15. august 2021. Vi forventer at holde 1. samtaler den 24. august og 2. samtaler den 26. august med forventet tiltrædelse den 1. oktober 2021.

Du kan læse mere om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads på https://bygst.dk/job/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Skanderborg
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1