Uddannelsesleder - Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du erfaring med socialt arbejde? Og brænder du for at formidle din viden til de studerende på socialrådgiveruddannelsen? Så er her måske en stilling for dig.

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i undervisningen på socialrådgiveruddannelsen i Slagelse inden for det juridiske område.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optagede af at finde dygtige undervisere. Din profil

Du har gerne kendskab til konkret sagsbehandling og gerne inden for beskæftigelsesområdet, og lysten til at sætte dig ind i nye områder, herunder mod på også at undervise inden for andre sociale områder fx børne- og unge- og/eller udsatteområdet. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Du er en dygtig kommunikator og en stærk formidler. Som underviser ved du, hvor vigtigt det er at være en god kommunikator. Derfor er det helt naturlig for dig at tilpasse og differentiere din undervisning, til netop den målgruppe du står overfor, så dine budskaber når helt ud til alle. Du evner at gøre din faglige formidling forståelig og relevant.

Du er løsningsorienteret. Hvis du bliver udfordret, er du løsningsorienteret i din tilgang, og ser muligheder og forskellige perspektiver frem for begrænsninger. Det gælder både når der er tale om en ekstern oplægsholder, der må aflyse i sidste øjeblik, eller hvis lokalet du skal undervise i, er blevet dobbeltbooket.

Positiv af natur. Dit positive humør smitter af på dine omgivelser, også i travle tider. Du er god til sparring, og har et åbent og imødekommende syn på din arbejdsplads, dine kolleger og dine arbejdsopgaver.

Derudover forventer vi os, at du har:
  • en relevant juridisk kandidatuddannelsen fx cand. jur. eller soc. jur.
  • kendskab til socialrådgiverens arbejdsfelter.


Dine arbejdsopgaver
Som underviser vil din arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

Undervisning af fremtidens socialrådgivere. Du skal udvikle, planlægge og gennemføre undervisning på socialrådgiveruddannelsen, samt evt. på efter- og videreuddannelsen. Det sker i tæt sammenspil med de studerende, og i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere og aftagere.

Et aktivt og spændende studiesocialt miljø. Vi lægger vægt på, at vores studiemiljøer er præget af socialt liv, og af glade og engagerede studerende, der kan få kompetent sparring og støtte i både studiegrupper og fra deres vejledere. Din rolle som underviser vil blandt andet være, at bidrage aktivt til, at de studerende vil opleve vores studiemiljøer som levende, og som mere end et uddannelsessted.

Digitalisering som en del af hverdagen. Du vil i samarbejde med dine øvrige kollegaer, blive involveret i at anvende og udvikle forskellige processer omkring digitale læringselementer, til brug for hele socialrådgiveruddannelsen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk, at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
Du vil have primær arbejdssted på Campus Slagelse. Uddannelsen i Slagelse har været i gang i 2½ år og er derfor under fortsat udvikling. Du vil indgå i et velfungerende team af 10 dygtige og engagerede kolleger, som tilsammen bl.a. repræsenterer fagene socialt arbejde, psykologi, samfundsvidenskab og jura. Der samarbejdes på tværs af uddannelsens tre lokationer, som ligger placeret i Roskilde, Nykøbing F. og Slagelse, hvorfor du skal være indstillet på en vis grad af mobilitet. Vi sætter pris på en god og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor vi alle har kvalitet og samarbejde i fokus.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid med mulighed for deltid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. marts 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Uddannelsesleder Inger Marie Jessen [email protected] tlf. nr. 7248 2088.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes senest den 23 januar 2020 via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side.
  • Vi forventer at afholde samtaler i uge 5.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Slagelse
  • Torsdag den 23. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5