Stud.jur. til Patent- og Varemærkestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Taastrup

Har du lyst til at bidrage med løsning af en række krævende juridiske opgaver? Patent- og Varemærkestyrelsen i Høje Taastrup søger en stud.jur. til vores dygtige team.

Om stillingen

Du bliver en del af Patent- og Varemærkestyrelsens Juridiske Sekretariat. Vi fungerer som styrelsens ”interne advokatkontor” og betjener direktionen, chefgruppen, samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning.

Sekretariatets opgaver omfatter bl.a. håndtering af spørgsmål i relation til klassiske forvaltningsretlige emner, lovarbejde og -fortolkning samt persondata. Derudover servicerer vi styrelsens enheder med konkret juridisk vejledning i forhold til primært patent- og brugsmodellovgivningen.

Vi koordinerer og kvalitetssikrer styrelsens kontrakter og udbudsprocesser, står for undervisning af vores kolleger i relevante juridiske emner og håndterer de juridiske spørgsmål, der måtte opstå. Vi deltager i betjeningen af Erhvervsministeren og ministeriets departement og i internationale forhandlinger på EU-retligt og internationalt plan.

Dine arbejdsopgaver vil være varierende inden for sekretariatets opgaver. Opgaverne vil bl.a. bestå i at bistå sekretariatets jurister med udarbejdelse af udkast til notater, lettere juridisk sagsbehandling, herunder udarbejdelse af udkast til afgørelser og besvarelse af henvendelser, samt juridisk informationssøgning og administrative opgaver.

Hos os vil du indgå i et stærkt fagligt miljø, der er præget af at være tæt på ledelsen, hvor beslutningerne træffes, og hvor opgaverne er mange og forskelligartede.

Vi er et mindre sekretariat, der favner bredt og der er gode muligheder for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver og for faglig sparring i stort som småt.

Om dig

Du er på den sidste del af din bachelor (stud.jur.). Du har interesse for at arbejde med forvaltningsret og immaterialret.

Vi er i daglig kontakt med mange interessenter, både interne og eksterne. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, servicemindet og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger og faglige områder.

Det vigtigste er, at du har et godt juridisk grundlag, er engageret, grundig, detaljeorienteret og er i stand til at arbejde selvstændigt, men tør stille spørgsmål og efterspørge sparring. Det er et krav, at du kan formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Om os

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.

Patent- og Varemærkestyrelsen har en uformel omgangstone, god kantineordning, motionsrum og en velfungerende personaleforening.

Om ansættelsen

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Din arbejdstid vil være ca. 15 timer om ugen med mulighed for at indgå særlige aftaler i forbindelse med eksamener.

Ansøgning

Søg via nedenstående knap "søg stilling" eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag skal være modtaget senest fredag den 26. februar 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Roman Tsurkan på tlf. 43 50 85 24 eller på e-mail [email protected]. Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår kan du kontakte vores hr-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 91337061 eller e-mail [email protected].

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Mandag den 01. marts 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3