Junior Contract Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du sætte turbo til din karriere ved at være med til at kontraktstyre nogle af de største og mest komplekse kontrakter i Danmark?

Vi søger en relativt nyuddannet, engageret Junior Contract Manager til vores dygtige team.

DSB investerer lige nu massivt i, at sikre danskerne miljørigtige transportmuligheder. I et af vores megaprojekter, “Nye Tog”, har vi indgået en aftale med Alstom om levering af minimum 100 nye tog sammen med en fuldt udliciteret vedligeholdsaftale. Projektet er DSB’s største investering til dato og et af de strategisk allervigtigste projekter som bidrager til at indfri DSB’s formål om at skabe ”plads til alle på rejsen mod det bæredygtige”. Kontrakterne håndterer imidlertid ikke sig selv, så vi har brug for en ny kollega, som kan bidrage til at vi kommer sikkert i mål.

Om jobbet
Som Junior Contract Manager får du en vigtig rolle i at bistå til professionel kontraktstyring på de store kontrakter, vi har indgået med Alstom. Der er to erfarne Contract Managers tilknyttet projektet; en for tog leverancekontrakten og en for vedligeholdelseskontrakten. Sammen med dem skal du skal du sikre, at vi følger op på både DSB’s og Alstoms forpligtelser i vores nye kontraktstyringssystem. Du får en alsidig hverdag, hvor de kontraktuelle vilkår håndteres fra A-Å.

Du bliver en integreret del af projektteamet, som udover Contract Managers består af projektledere, teknikere, jurister og Change Managers. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor det daglige arbejdssprog er engelsk – både fordi du vil få udenlandske kollegaer i projektteamet og på grund af vores udenlandske leverandør, Alstom. Du kan forvente en varieret arbejdsdag med fagligt spændende opgaver og gode udviklingsmuligheder i et projektmiljø i hastig vækst.

Nogle af dine arbejdsopgaver skal udføres i vores kontraktstyringssystem, som er et Contract Lifecycle Management system (CLM). Her arbejder vi sammen med Alstom i digitale workflows som skal sikre fælles tilgang til kontrakten som eks. dokumentation for leverancer og ændringer til kontrakt. Du vil efter træning være ”Superbruger” og vil indgå i arbejdet med den videre udvikling af systemets funktionalitet, træning af dine kollegaer og ad-hoc support.

Du motiveres af

  • At få mulighed for tidligt i din karriere at prøve kræfter med nogle af de største og strategisk vigtigste kontrakter i DSB. Du får en særlig indsigt i komplekse projekter ”indefra”, hvor du lærer at balancere kommercielle, juridiske og tekniske interesser.
  • At indgå i et vigtigt og tæt samarbejde med projektets øvrige interne og eksterne medarbejdere.
  • At arbejde professionelt med kontraktstyring, hvor du alene eller sammen med dine kollegaer sikrer en systematisk opfølgning på kontraktuelle ændringer, leverancer og forpligtelser samt en professionel håndtering af bod/bonus, fakturaer, garanti og forsikring.
  • At arbejde i IT-systemer som CLM – både med egne opgaver men også med at få systemet ”ud at leve” blandt brugerne. I samarbejde med vores CLM Specialist vil du skulle deltage i implementeringen af CLM på nye kontrakter
  • At være en vigtig bidragsyder til at sikre en mere bæredygtig fremtid.


Høj motivation, et stort engagement og en god kollega

Contract Management-disciplinen er forholdsvis ny og strategisk vigtig for DSB. Det betyder, at vi har plads til nye tanker, vi sætter barren højt og vi fokuserer på kontraktstyring af komplekse kontrakter med udvikling af processer, værktøjer og systemer.

Som person trives du i et fagligt udfordrende miljø med mange interessenter. Du kan fastholde engagement og begejstres af arbejdet i en stor og alsidig organisation, og du motiveres af ansvar og af at være med til at gennemføre et af de største og mest komplekse projekter i Danmark.

Endelig lægger vi vægt på, at du kan tænke selv og tager imod nye opgaver med energi og et smil.

Vi forestiller os desuden at

  • du er nyuddannet eller har et par års erfaring med kontraktstyring af større eller mindre kontakter, gerne inden for fx transport, byggeri, energi eller lign.
  • du er uddannet Cand.Merc., Cand.Jur., Ingeniør eller lignende
  • det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde i kontrakt- eller kravstyringssystemer
  • du kan kommunikere professionelt på engelsk i både skrift og tale

Vi tilbyder dig

  • Et spændende og meningsfuldt job i en organisation med højt til loftet
  • Stort fokus på din personlige og faglige udvikling
  • Masser af ansvar, handlefrihed og rig mulighed for at byde ind med idéer til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange og processer
  • En lærerig hverdag med fart over feltet og et tæt samarbejde med kolleger i verdensklasse
  • Mulighed for at påvirke udviklingen i en afdeling, som er kendetegnet ved høj faglighed og en engageret pionerånd
  • God omgangstone og plads til sparring med gode kolleger


”I DSB kan du se frem til at arbejde i et internationalt arbejdsmiljø med masser af dygtige kollegaer.Din læringskurve vil være stejl, hvor du ikke alene vil få mulighed for at lære noget nyt, men også lære fra dig” Sana Khilji, CM System Specialist.

Vi motiveres af at gøre alting bedre, så vi i fællesskab når vores mål på den mest ideelle måde. Det gør vi ved at nytænke vores arbejdsprocesser, så vi altid er på forkant med udviklingen og de seneste tendenser.

Dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Taastrup - 7 minutters gang fra stationen. Vi tilbyder gode muligheder for hjemmearbejde, fordelagtige rejsemuligheder med DSB, fitnessfaciliteter, god kantineordning og åbne, lyse, moderne lokaler.

Ansøgning og rekrutteringsproces
Vi læser løbende nye ansøgninger og afholder samtaler. Ansøg snarest muligt og senest d. 3. januar 2022.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante dokumenter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, så kontakt Afdelingsleder for Contract Management, Marianne Fryd Christensen på 24685584.

Hør, hvad dine kommende kollegaer siger om arbejdet i vores megaprojekter:

https://www.dsb.dk/om-dsb/job-i-dsb/vil-du-med-paa-rejsen/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Mandag den 03. januar 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Erfaren koordinator/jurist til central grundejerfu...

    Brænder du for ejendomsområdet, så bliv en del af et stærkt team i Direktionssekretariatet.Vi søger en ny kollega, som har lyst til at være en del af vores stærke juridiske team. Du vil få ansv..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3