Jurist til regulering af monopoler (vandselskaber)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

I Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens Center for Vand arbejder vi for, at vand- og spildevandsselskaberne under hensyntagen til miljø og forsyningssikkerhed hele tiden bliver mere effektive og dermed også bedre rustet til de klimaudfordringer, vi står over for. Det er til gavn for samfundet, husholdningers økonomi og virksomheders konkurrenceevne.

Det er politisk besluttet, at Center for Vand skal løfte flere og nye opgaver, herunder opgaver om klimatilpasning. Vi søger derfor en engageret jurist til vores team pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Hvad forventer vi af dig?
Du er en nysgerrig og fagligt stærk jurist. Du har lyst til at være en del af centerets juridiske team, som håndterer en varieret række af juridiske opgaver, fx forvaltningsretlige afgørelser, bidrag til regeludvikling og vejledning samt klagesager ved Konkurrenceankenævnet.

Du skal være engageret og løsningsorienteret i anvendelsen og udviklingen af vandsektorreguleringen og have lyst til tværfagligt samarbejde med vores økonomer. Vi vil også lægge vægt på, at du har interesse for og erfaring med politiske processer, forvaltningsret og/eller klagesagsbehandling. Hvis du herudover har kendskab til forsyningsområdet og juridiske problemstillinger knyttet til økonomisk regulering, er det en fordel, men ikke et krav.

Kan du sætte kryds ved følgende tre punkter, er du et godt match til stillingen:

1. Du er nysgerrig og drevet af ønsket om høj faglighed
Du skal stille store krav til din egen og andres faglighed, både når der er tale om udviklingsopgaver, og når der er tale om mere driftsprægede opgaver. Vi står bl.a. over for en spændende opgave med at implementere en politisk aftale om en justeret økonomisk regulering af vandsektoren. Opgaven indebærer udvikling af kompleks regulering. Det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, idérig, helhedsorienteret og grundig.

2. Du har gode samarbejdsevner
Du skal have lige så meget lyst til at rådgive dine kolleger i juridiske spørgsmål, som du har lyst til at fordybe dig i egne sager. Du vil i løbet af en typisk arbejdsdag både samarbejde med resten af centeret og eksterne samarbejdspartnere, herunder andre ministerier og styrelser samt vandselskaber og brancheorganisationer.

3. Du har gode kommunikationsevner
Dine kommunikative evner er vigtige for os, og vi forventer, at du formulerer dig på skrift og i tale, så andre ikke er i tvivl om, hvad du mener. Desuden skal det ligge naturligt til dig at bidrage til en kultur, hvor vi udviser interesse og respekt for hinanden.

Bliv en del af Center for Vand
Du bliver en del af et center, der i dag består af 28 kolleger, heraf 5 jurister. Vi træffer afgørelser om vandselskabers økonomiske rammer samt udarbejder analyser og artikler. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør og en stærk holdånd. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog. Hos os kan du desuden være sikker på ledelsens kontinuerlige fokus på din faglige og personlige udvikling.

Styrelsens cirka 300 medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de områder, styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et karrieremæssigt specialist- og ekspertspor, som indebærer, at special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen, kan blive udnævnt til eksperter.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, og du kan se en kort film om at være ansat i Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen her. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen.

Hvordan bliver dine ansættelsesvilkår?
Du vil alt efter kvalifikationer blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Derudover vil du indgå i centerets resultatlønsordning.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på kfst.dk senest mandag d. 31. maj 2021 klokken 12.00.]. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der indsendes på anden vis. Vi forventer at afholde samtaler i uge [20 og 21 ].

Du må gerne kunne starte d. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chef for jura og benchmarking; Maria Folker-Schiller på tlf. 41 71 51 98. Maria vil blive din personaleleder. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind tlf. 91 33 73 29.

Da vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Valby
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Valby over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
19. august 2024 2