Skarp jurist til at håndhæve konkurrencereglerne inden for byggeri, energi og transport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at sikre en fri og fair konkurrence inden for byggeriet, energi-sektoren og transport-branchen? Trives du i et stærkt fagligt miljø og i en hverdag, hvor sagerne aldrig er ens. Motiveres du af, at du kan være med til at præge retspraksis på konkurrenceområdet? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd.

Arbejdsopgaver

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder vi for velfungerende markeder og håndhæver konkurrenceloven. Styrelsen opsporer og griber ind over for overtrædelser af konkurrenceloven, f.eks. ulovlige karteller. Vi griber ind over for store virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling. Det kan eksempelvis være virksomheder, som presser mindre konkurrenter ud af markedet. Vi vurderer større fusioner og laver analyser af konkurrencen på konkrete markeder. Vores arbejde har reel effekt for det danske samfund og den enkelte forbruger.

Center for Byggeri, Energi og Transport (BET) har inden for centerets brancher ansvaret for at håndhævelse af konkurrenceloven, markedsovervågning og sekretariatsbetjening af Konkurrencerådet. BET udarbejder høringssvar på konkurrenceområdet. Endelig bidrager vi til politikudvikling på området, både i en dansk kontekst og på EU-plan.

Du vil i samarbejde med dine kolleger løse udfordrende opgaver, der skaber resultater, f.eks.:

  • Håndhæve konkurrencereglerne i centrets brancher, herunder opdage, efterforske og gribe ind overfor ulovlige konkurrencebegrænsende aftaler (f.eks. karteller) og over for virksomheder, der misbruger deres dominerende stilling
  • Vurdere anmeldelsespligtige fusioner i samarbejde med vores fusionsenhed
  • Arbejde for at mindske omfanget og effekterne af konkurrencebegrænsende regulering i tæt samarbejde med de ansvarlige ministerier
  • Være i dialog med virksomheder og andre interessenter om konkurrencereglerne og virksomhedernes kommercielle råderum
  • Samarbejde med Europa-Kommissionen og nationale konkurrencemyndigheder om konkrete sager samt deltage i Det Europæiske Konkurrencenetværk (ECN).

Du vil få et stort ansvar for at tilrettelægge og løse opgaverne. Din indsats vil få betydning for, at styrelsen kan løfte sine opgaver kompetent og effektivt.

Opgaverne løses i et inspirerende og stærkt fagligt miljø og i samarbejde med dine nærmeste kollegaer, styrelsens øvrige centre og direktion samt eksterne samarbejdspartnere.

Få flere informationer om stillingen hos kontorchef Jens Gormsen på tlf. 41 71 51 21 /[email protected].

Du

  • Du er en dygtig jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) med et højt teoretisk fagligt niveau
  • Du har et solidt kendskab til dansk og EU-konkurrenceret og har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem jura og økonomi
  • Du er grundig, effektiv og kvalitetsbevidst
  • Du kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø og har et godt humør
  • Du har god gennemslagskraft og gode formidlingsevner
  • Du er opsøgende, vedholdende og har en undersøgende tilgang til din opgaveløsning.

Hvis du skal ansættes som specialkonsulent eller chefkonsulent, lægger vi desuden vægt på, at:

  • Du kan give faglig sparring på et højt niveau til både kolleger og chefer
  • Du har erfaring med udadvendt arbejde og kan håndtere interessenter selvstændigt
  • Du evner at tilrettelægge og lede interne processer i styrelsen
  • Du har et godt blik for strategiske mål og kan bidrage til en strategisk udvikling
  • Det er en fordel, hvis du har konkret erfaring med håndtering af konkurrencesager, f.eks. fra advokatbranchen eller fra private eller offentlige virksomheder.

Vi

Vi arbejder med varierede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Vi er ca. 300 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel. Arbejdet foregår i højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Vores hverdag er præget af humor og en positiv og professionel tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Større opgaver løser vi primært i tværfaglige teams, hvor jurister og økonomer arbejder sammen.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, se en kort profilfilm om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder eller se en film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen her.

Styrelsens medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de lovområder, som styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et specialist- og ekspertspor, som indebærer, at specialkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen kan blive udnævnt til eksperter.

Søg stillingen

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterudskrifter skal være modtaget d 23. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 34 og 35.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet. Alle uanset etnisk baggrund, alder og køn opfordres derfor til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Valby
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København S

    Er du parat til at udnytte din juridiske ekspertise indenfor arbejdsløshedslovgivningen og gøre en forskel for medlemmerne i a-kassen og på tværs i [xxxxx]? Så er du måske den nye kollega, vi søg..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Valby over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juli 2024 7
9. juli 2024 6
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1