Er du jurist og klar til at tage næste skridt i din karriere? Så kan du nu specialisere dig som kontrakt- og leverand...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Igennem de sidste par år er vi vokset eksplosivt, og nu har vi brug for en dygtig jurist, som kan hjælpe os med at opbygge en model for leverandør- og kontraktstyring.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som vores nye kontraktjurist skal du selvstændigt opbygge og vedligeholde vores kontrakt- og leverandørstyring for hele huset. På sigt vil du også blive inddraget i aktindsigter efter offentlighedsloven og udbudsprocesser. Du får en bred kontaktflade, og dine kolleger vil gå til dig med spørgsmål om leverandører, kontrakter og beslægtede juridiske problemstillinger. Du vil derfor i stillingen arbejde tæt sammen med kolleger fra alle kontorer i huset, og generelt skal du trives med en meget bred kontaktflade ud i organisationen.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med at se på kontrakter og trives med at være det faglige fyrtårn på området. Din erfaring kan både stamme fra den offentlige og den private sektor; det vigtige for os er, at du er indstillet på at lære mere om, hvilke behov SIRI har i forhold til leverandør- og kontraktstyring, samt hvilke rammer vi er underlagt.

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor du vil opleve 13 meget engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver – heriblandt din nærmeste leder, som også er jurist. Vi forsøger at gøre meget ud af, at der løbende deles viden og erfaringer med hinanden, hvor vi også er optaget af et godt professionelt tværgående samarbejde. Samtidig er vi en styrelse, hvor du kan være uformel med dine kollegaer, såvel med chefer og direktionen. Med andre ord vil du hurtigt se, at der ikke er langt mellem student og direktør, hvilket betyder, at du hurtigt vil kunne indgå i samarbejde med forskellige kontorer om at understøtte SIRIs arbejde og ansigt ud af til.

Ledelsessekretariatet opgave er at understøtte direktionens arbejde samtidig med, at vi står i spidsen for og har den koordinerende rolle i en lang række generelle opgaver, bestillinger og projekter på tværs af SIRI’s organisation. Vi håndterer i Ledelsessekretariatet kommunikationsopgaver, pressehenvendelser, kvalificering og håndtering af bestillinger bl.a. fra departementet, forelæggelser for direktionen, styrelsens arbejde med GDPR og informationssikkerhed, ledelses-, strategi- og organisationsudvikling, tilrettelæggelse af onboarding af nye medarbejdere, SIRI’s mål- og resultatkontrakt med departementet, facility management og meget mere.

Vores DPO Kadir Ozüak rådgiver om databeskyttelse i SIRI. Han fortæller:

Min funktion er at hjælpe SIRI med at overholde reglerne for databeskyttelse, og det gør jeg blandt andet ved løbende at overvåge og evaluere overholdelsen af databeskyttelsesreglerne og ved at udarbejde politikker og oplysningskampagner.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., og erfaring med leverandør- og kontraktstyring. Det er en fordel, hvis du også har viden om udbud og aktindsigter efter offentlighedsloven, men vigtigst er at du har mod på at arbejde med disse juridiske områder. Derudover har vi i Ledelsessekretariatet defineret følgende kompetencer, som er vigtige for alle stillinger hos os:

  • at du er selvstændig og proaktiv i din opgavevaretagelse og kan håndtere en varieret portefølje, der stiller forskellige krav til dine kompetencer
  • at du er udadvendt og fleksibel, da dit job i udpræget grad kræver et tæt samarbejde med et bredt udsnit af dine kolleger, der arbejder med vidt forskellige opgaver
  • at du har stærke skriftlige og mundtlige kompetencer
  • at du har lyst og evner til at bistå dine kolleger med at løse sekretariatets øvrige opgaver, når det er nødvendigt

Forventet startdato er 1. august 2022.

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration har adresse i Valby, Carl Jacobsens Vej 39, tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er toprenoveret og ombygget til kontorarbejde i storrum. Derudover har vi indgået en lokalaftale om hjemmearbejde.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med indplacering som enten fuldmægtig, special- eller chefkonsulent afhængig af dine kompetencer og erfaring. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Amanda Husted Simonsen på telefonnummer 26 51 22 45 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 13. juni 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler snarest derefter.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Valby
  • Mandag den 13. juni 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurister til forvaltningsretlig rådgivning på digi...

    Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at bidrage til, at [xxxxx] udvikler it-løsn..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist til spændende opgaver i velfærdsstatens mas...

    Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle med en stor kontaktflade, hvor du hjælper dine kollegaer, når d..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Valby over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2