Jurist til Velfærdsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du erfaring med at arbejde med juridiske dilemmaer inden for velfærdsområdet? Har du samtidig god forståelse for samspillet mellem lovgivning og dagligdagen? Trives du med at rådgive og give sparring til dine kollegaer?
Hvis ja, så er du måske vores nye jurist i Velfærdsstaben.


I Vejle Kommune har vi en ambition om at have en national førerposition i velfærdsudvikling. En ambition, der udspringer af visionen ”Vejle med Vilje”. Det betyder, at vi i Velfærdsforvaltningen arbejder målrettet på at have en høj kvalitet i vores tilbud og opgaveløsning, og at vi med åbent sind går efter at opkvalificere og finde nye løsninger på vejen frem mod fremtidens velfærd. Det forudsætter, at vi har styr på beslutningsgrundlaget. Et beslutningsgrundlag der er baseret på de rammer der udstukket for kommunens opgaveløsning, og ikke mindst evnen til at finde løsninger inden for denne.

Derfor søger vi en jurist med stærke kompetencer inden for velfærdsområdet.

Om jobbet


Din primære opgave bliver at understøtte driften og udviklingen i Velfærdsforvaltningen.

I Velfærdsstaben arbejder vi løbende med at understøtte udviklingen af tilbud til ældre og voksne med funktionsnedsættelser med vægt på mestring, rehabilitering og høj kvalitet i opgaveløsningen.
Herudover arbejder vi bl.a. med magtanvendelse på senior-, psykiatri- og handicapområdet. Dette kræver indsigt i driftsområdernes dagligdag, og det juridiske grundlag vi arbejder med, så vi opnår gode og holdbare resultater for borgerne i Velfærdsforvaltningens målgruppe.

En stor del af arbejdet består i rådgivning og formidling af muligheder inden for et felt med flere dilemmaer i spil og høj kompleksitet i sagerne, men også egentlig sagsbehandling af f.eks. aktindsigtsanmodninger og kontakt til Socialtilsynet.

Du skal imidlertid også være forberedt på juridisk sparring på en række andre områder, som vores drift har brug for, i forhold til den komplekse hverdag de oplever i arbejdet med borgerne på alle forvaltningens tre driftsområder. Det kan bl.a. være kommunalret, almenboliglov, GDPR, mellemkommunale indsatser mv.

Du vil også have en række selvstændige opgaver f.eks., rådgivning om tvangsforanstaltninger, klagesagsbehandling og udarbejdelse af juridiske notater.

Vi forventer af dig


  • Du er cand.jur. og har interesse for og gerne erfaring med formidling, rådgivning og sagsbehandling inden for servicelovens område for voksne.
  • Du er velformuleret i både skrift og tale og kan tilpasse din kommunikation til modtageren, uanset om det er i afgørelsesbreve eller undervisningssituationer.

Personlige egenskaber


Du er god til at inspirere andre og kan indgå i mange samarbejdsrelationer – på tværs af organisationen - da mange opgaver løses i tæt samarbejde med andre.

Samtidig har du evnen til at gennemskue og håndtere de ofte komplekse udfordringer vi står over for, med juraen som det faste holdepunkt, så den røde tråd i arbejdet sikres.

Du skal have en naturlig gennemslagskraft og kunne stå fast – også selv om det blæser omkring dig, og der er mange hensyn i spil.

Du skal være holdspiller, da du indgår i et arbejdsfællesskab om magtanvendelse og udvikling af tilbudsmassen i Velfærdsforvaltningen, men du kan også selv, da du i stor udstrækning skal planlægge dine egne arbejdsopgaver.


Du bliver en del af os


Du bliver en del af Velfærdsstaben, der er en stabsfunktion i Velfærdsforvaltningen, og som understøtter organisationen med bl.a. Økonomi, Ledelsesinformation, Analyser, IT, Jura, HR, tilsyn, sekretærbistand, Velfærdsteknologi, proces- og projektledelse, etc.

Staben servicerer de to politiske udvalg Seniorudvalget og Voksenudvalget, Chefgruppen og driften. Derudover er Staben opsøgende og på forkant med, hvad der kan understøtte og udvikle Velfærdsforvaltningen. Du får ca. 40 kollegaer.

Staben er en afdeling, hvor der er stort fokus på et godt samarbejde i en uhøjtidelig tone. Hos os er det naturligt at sparre på tværs for at sikre den bedste opgaveløsning for de borgere, som vi skal betjene. Vores hverdag er præget af en anerkendende kultur, en uformel omgangstone, godt humør og stort engagement.


Ansættelsesvilkår


Stillingen er 37 timer ugentligt og ønskes besat senest 1. maj, men gerne før.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn.

Flere oplysninger


Flere informationer kan fås ved henvendelse til Chefkonsulent Peder van Roest Dahl - Telefon 92 43 02 28.
Du kan læse mere om os på https://www.vejle.dk/om-kommunen/fakta-om-os/organisation/velfaerd/

Ansøgningsfrist


18. marts 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vejle
  • Torsdag den 18. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Vejle over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3