Juridiske bachelorfuldmægtige til Nævnenes Hus i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vil du være med til at gøre Nævnenes Hus til det offentlige Danmarks bedste og mest effektive sekretariat for uafhængige klage-og ankenævn? Og har du lyst til at udvikle dine juridiske kompetencer ved at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt? Så skal du søge en af de ledige stillinger som bachelorfuldmægtig i Nævnenes Hus.

I Nævnenes Hus bliver du en del af et stærkt, fagligt miljø med gode muligheder for at udvikle dine juridiske kompetencer, og du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede arbejdsopgaver og retsområder.

Dine opgaver

Vi skal bruge bachelorfuldmægtige i flere af vores områder i Nævnenes Hus. Uanset hvilket område du bliver tilknyttet, vil du indgå i et stærkt kollegialt fællesskab i et udfordrende fagligt miljø, hvor der er mulighed for sparring med specialiserede kolleger. Du vil blandt andet skulle bistå med juridisk sagsbehandling, ligesom du også vil få mulighed for at udarbejde egne udkast til afgørelser. Opgaverne vil dog variere afhængigt af, hvilket område du bliver tilknyttet. Du vil blandt andet kunne få opgaver i relation til:

  • Sekretariatsbetjening af Miljø- og Fødevareklagenævnet, hvor du vil blive komme til at arbejde med sager, som vedrører flere aspekter af miljøret. Vi arbejder med sager i krydsfeltet mellem beskyttelseshensyn og samfundsudvikling, som ofte kræver, at jurister og naturvidenskabelige kandidater som ingeniører eller biologer samarbejder for at vi kan løse dem.
  • Sekretariatsbetjening af Planklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med planloven, herunder vedtagelse af kommune- og lokalplaner, administration af landzonereglerne og konkrete dispensationer fra lokalplaner.
  • Sekretariatsbetjening af Energiklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med energiområdet, herunder VE-loven, varmeforsyningsloven og elforsyningsloven.
  • Bistand til Byggeklageenheden, hvor du vil blive beskæftiget med klager over kommunernes afgørelser efter byggeloven og regler udstedt i medfør af byggeloven. Der kan endvidere blive tale om sekretariatsbetjening af Byfornyelsesnævnene, som beskæftiger sig med kommunens afgørelser efter byfornyelsesloven.
  • Sekretariatsbetjening af en række forskellige nævn på forbruger- og erhvervsområdet, blandt andet Erhvervsankenævnet, Revisornævnet og Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Forbrugerklagenævnet samt det Psykiatriske Patientklagenævn.

Din profil

Du er bachelor i jura (BA.jur eller BA.merc.jur) og derudover forventer vi, at du:

  • har gode teoretiske kvalifikationer,
  • har interesse for og kendskab til offentlig ret, herunder forvaltningsret,
  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner,
  • er udadvendt og klar til at lære og tilegne dig nyt stof

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre dygtige jurister, og faglig sparring vil være en stor del af hverdagen. Arbejdsdagene kan være uforudsigelige, så du skal være fleksibel og kunne arbejde under tidspres, når det brænder på.

Vi tilbyder

Vores opgaver kan være krævende og komplekse. Arbejdet foregår med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone, godt samarbejde og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og personligt. Der er som udgangspunkt tale om stillinger på 15-20 timer ugentligt, fordelt på to-tre hverdage. Så hvis

Ansættelse og ansøgning

Din ansættelse vil ske efter overenskomsten for akademikere i staten. Ansættelsen er tidsbegrænset, og udløber automatisk ved udgangen af den måned, hvor du færdiggør din kandidatuddannelse.

Vi søger et antal juridiske bachelorfuldmægtige til vores forskellige faglige områder.

Ansøgningen samt CV, karakterudskrift og papirer på optagelse på studium sendes via vores elektroniske ansøgningsmodul på .

Din ansøgning skal være modtaget onsdag den 29. september kl.23.59.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte områdechef for Miljø og Natur Susanne Kirkegaard Brodersen på 72 40 57 57, områdechef for Forbruger og Erhverv Thomas Faust Ryborg på tlf. 72 40 58 11 eller områdechef for Plan, Energi og Fødevarer Sheila Dyhr på tlf. 72 40 59 26. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringspartner Dan Escherich Morthorst på tlf. 91 33 70 47.

Nævnenes Hus – lige ret for alle

Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg. Nævnenes Hus understøtter én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. I Nævnenes Hus arbejder vi for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe rigtige afgørelser til rette tid. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.

Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer, så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævnenes Hus.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Viborg
  • Onsdag den 29. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Viborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 2
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 4
1. september 2024 3