Juridisk konsulent til Afdeling for Psykiatri og Handicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du jurist og har lyst til at arbejde med Serviceloven på psykiatri og handicapområdet, er du lige den, vi står og mangler i Vordingborg Kommune

Vi er ca. 30 medarbejdere i sekretariatet i Afdelingen for Psykiatri og Handicap med forskellig uddannelsesmæssig baggrund – bl.a. socialrådgivere, socialformidlere, ergoterapeuter, sundhedsfaglige uddannelser mm. De fleste af os arbejder hver dag med Serviceloven og har i den forbindelse brug for din juriske kompetence til sparring og nogle gange sagsbehandling.

Vores sekretariat er en del af en meget større afdeling med over ca. 600 ansatte i alt, som arbejder i de forskellige tilbud under Center for Socialpædagogik, Center for Socialpsykiatri, Autismecentret og Synscentralen. Dem servicerer vi også på det juridiske felt, så opgaverne er alsidige. Vi har også kommunens juridiske kompetencer, som vi kan trække på og du vil blive del af et netværk af de andre jurister, som er ansat rundt omkring i kommunen. Du vil også blive en del af det juridiske netværk på tværs af kommunerne, hvor du også vil kunne indhente viden og få sparring lige som vi i de vanskelige sager trækker på ekstern viden og sparring, når det er relevant.

Vi lægger stor vægt på faglighed samtidig med en uhøjtidelig stemning. Vi er fysisk placeret i de smukke omgivelser i Stege på Møn, hvor du vil have din fysiske tilknytning. Vi er også en fleksibel arbejdsplads på den måde, at vi har mange virtuelle møder og god og fleksibel mulighed for hjemmearbejde. Det er efter devisen, at det er opgaven, som bestemmer, hvor vi er og hvor vi løser den henne.

Vi har ansvaret for at sagsbehandle og visitere ydelser til voksne på Psykiatri og Handicapområdet, samt det overordnede ansvar for driften af de kommunale tilbud på området. Vi har også ansvaret for børneområdet i forhold til visitation af hjælpemidler, handicapbiler og boligændringer.

Vi lægger vægt på at
  • Du er uddannet jurist - gerne med erfaring fra den kommunale sektor
  • Du arbejder selvstændigt, sammen med andre og bidrager med din viden ind i de enkelte teams i afdelingen
  • Du har overblik, er struktureret og har god dømmekraft
  • Du har kendskab til fortolkning og formidling af lovgivning og regler, gerne inden for Servicelovens bestemmelser
  • Du har en nysgerrig og undersøgende tilgang til de juridiske problemstillinger, der er behov for at få afdækket

Dine opgaver vil være
  • Juridisk rådgivning og sparring i inden for det specialiserede område herunder sikre og formidle juridisk viden i hverdagen
  • Vurdere klagesager
  • Sagsbehandle enkelte konkrete personsager
  • Bistand til besvarelse af henvendelser fra borgere og pårørende
  • Deltage i diverse møder med borgere og samarbejdspartnere
  • Udforme og kvalitetssikre kontrakter indenfor det specialiserede område

Praktisk information

Ansøgningsfrist: 27. marts 2022.

Ansættelsessamtalerne afholdes løbende.

Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønning sker efter gældende overenskomst med forventet tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsesstedet er Vordingborg Kommune, Afdeling for Psykiatri og Handicap, Storegade 56, 4780 Stege.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte psykiatri- og handicapchef Marita Dalsgaard på telefon 21 75 18 45.

Ligesom du kan se mere om stillingen og arbejdspladsen i denne video: https://www.dreambroker.com/channel/qlokgy6t/36d2p526


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vordingborg
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1