Virksomhedskonsulent med myndighedsfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Job- og Integrationshuset søger en kollega til en 1årig projektansættelse i en spændende stilling, hvor man skal arbejde med både virksomhedskonsulent- og myndighedsopgaver med fokus på at støtte ægtefælleforsørgede integrationsborgere i arbejde.

Som en del af budgetforliget for 2022 er der i Aalborg kommune vedtaget en investeringsstrategi, hvor man ønsker at sætte fokus på, at få flere ægtefælleforsørgede borgere ind på arbejdsmarkedet med det formål at højne integrationen og styrke borgernes arbejdsidentitet samt at sikre den nødvendige bredde i arbejdsudbuddet.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer i perioden 1.1.2022 eller snarest derefter og frem til 31.12.2022.

I Job- og Integrationshuset har vi fokus på selvforsørgelse via job og uddannelse og på, at også få timers ugentligt arbejde kan være vejen til en fuldtidsansættelse.

Du vil blive en del af et lille team, hvor du skal arbejde tæt sammen med en rådgiver der arbejder med selvforsørgende borgere inden for de første 5 år borgeren er i Danmark. I vil sammen med en af afdelingens rekrutteringskonsulenter, have til opgave, at arbejde motiverende med ægtefælleforsørgede borgere med henblik på at flere i målgruppen kommer i arbejde. Vi forestiller os, at du har erfaring som virksomhedskonsulent samtidig med, at du også kan varetage myndighedsopgaver som f.eks. afholdelse af jobsamtaler. Dernæst er det væsentligt at du tør tænke ud af boksen og finde på kreative måder og metoder til at motivere borgerne.

Vi tilbyder
  • Job på en arbejdsplads, hvor vi arbejder bevidst med mål og resultater og har fokus på hel eller delvis opnåelse af ordinær tilknytning til arbejdsmarkedet for vores borgere
  • Et afvekslende og spændende arbejde i en dynamisk afdeling, hvor omstillingsparathed er en nødvendighed
  • Et udfordrende og selvstændigt job, hvor evnen til at samarbejde er i højsæde
  • Dygtige og hjælpsomme kollegaer, der gerne vil sparre omkring opgaverne
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel og mangfoldighed er i højsæde
  • En stilling, hvor du kan være med til at sætte dit præg på hvordan vi lykkes med målet om flere ægtefælleforsørgede borgere i arbejde.


Dine opgaver
  • Opsøge virksomheder med henblik på at matche jobåbninger og praktikker med ægtefælleforsørgede borgere
  • Afholdelse af jobsamtaler med borgerne
  • Udtænke anderledes og kreative løsninger til, hvordan vi kan motivere borgerne til at komme i arbejde
  • Være opsøgende der hvor borgerne bor eller færdes
  • Arrangere virksomhedsbesøg, oplæg og jobsamtaler for ægtefælleforsørgede borgere og står til rådighed med vejledning om jobsøgning og arbejdsmarkedet
  • Håndtere administrative opgaver i forbindelse med arbejdet som virksomhedskonsulent
  • Opsøge relevante samarbejdsparter som med fordel kan tænkes ind i opgaven
  • Afholde undervisningsforløb for borgerne
  • Samarbejde med dine kolleger internt såvel som eksternt


Vi tænker om dig
  • Du har erfaring som virksomhedskonsulent meget gerne kombineret med erfaring eller lyst til at varetage myndighedsopgaver, herunder afholdelse af jobsamtaler
  • Du tør tænke i kreative og skæve løsning med blik for hvad der motiverer borgerne til at komme i arbejde

  • har erfaring og/eller interesse for arbejdet med myndighed i relation til Integrationsloven
  • har et godt kendskab til IT og erfaring med at sætte dig ind i nye IT systemer
  • arbejder systematisk og målrettet og er bevist om at udvikle dine beskæftigelsesfaglige kompetencer – herunder at udvikle din viden om det lokale arbejdsmarked
  • har interesse for at samtale og samarbejde med vores selvforsørgede borgere
  • har gode relationskompetencer og en oprigtig interesses for andre mennesker
  • er nysgerrig på forståelse af andre kulturer end din egen
  • har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt på dansk samt på hverdagsengelsk
  • ønsker at sparre og udvikle dig fagligt i fællesskab med dine kolleger samtidig med, at du også formår at arbejde selvstændigt i hverdagen
  • ser muligheder frem for begrænsninger og har en positiv livsopfattelse og er god til at motivere og vejledeandre


Job- og Integrationshuset varetager den beskæftigelsesmæssige opgave for aktivitetsparate grønlændere i Aalborg kommune og for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, der har flygtninge- og integrationsspecifikke udfordringer ud over ledighed samt for alle nye flygtninge og borgere fra ikke-EU-lande i kommunen. Aalborg Sprogcenter og Aalborg Tolkekontor er desuden afdelinger under Job- og Integrationshuset.

Vi er pt. 95 medarbejdere, som er fordelt på forskellige fagområder; virksomhedskonsulenter, rådgivere, mentorer, undervisere i dansk som andetsprog for voksne, tolke, faglige koordinatorer og administrative medarbejdere.

Kontaktpersoner Afdelingsleder Susanne Zacho (tlf. 2520 5868) eller Centerchef Betina Trytek (tlf. 9931 5840)

Tidsplan:
Opslået: onsdag uge 45
Sidste ansøgningsfrist: 6/12
Samtaler: 9/12

Aalborg kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Aalborg
  • Mandag den 06. december 2021

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3

Værd at vide når du søger job som karriererådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!