Ambitiøse projektmedarbejdere til forstærket beskæftigelsesindsats for jobsøgende dimit...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:
Vi søger hurtigst muligt to ambitiøse projektmedarbejdere til en étårig projektansættelse. Aarhus kommune ønsker at forstærke beskæftigelsesindsatsen for dimittender.

Du vil i første omgang blive tilknyttet et konkret projekt, et større beskæftigelsesevent – JOB BootCamp 2020 – som er planlagt til at blive gennemført i uge 43, hvor du sammen med en ekstern konsulent skal udvikle, planlægge, markedsføre og gennemføre et ugelangt program for ledige dimittender i Aarhus.

BootCamp 2020 er tænkt som et samskabelsesprojekt, hvor virksomheder, uddannelsesinstitutioner, private aktører og Aarhus Kommune ved en lang række events kan inspirere og understøtte overgangen fra uddannelse til job for de mange dimittender, der skal ud og finde det første job i kølvandet på Covid19.

En væsentlig opgave bliver at facilitere, koordinere og sikre gennemførsel af de mange forskellige events, så BootCamp 2020 fremstår som et attraktivt tilbud for de jobsøgende og de mange aktører. Dette i tæt samarbejde med BootCamp 2020-arbejdsgruppen.
Et væsentligt element er, at du også bidrager med dine erfaringer som jobsøgende og inddrager de jobsøgende aktivt i eventet.

Evalueringen og opfølgningen på eventet og hele samskabelsesprocessen er væsentligt i bestræbelserne på at finde nye veje, nye tilbud og ikke mindst nye måder at inddrage de jobsøgende i jobsøgningen. Du skal med andre ord være med til at udarbejde drejebogen for, hvordan der fremadrettet skal afholdes BootCamp i Aarhus.

Du vil sideløbende med projektet blive introduceret til de mange andre tiltag i dimittendindsatsen i Jobcenter Aarhus og vil efter BootCamp 2020 indgå i denne indsats.

Du vil i hele perioden være ansat i Jobcenter Aarhus, hvor personaleledelsen er forankret, mens den faglige leder i BootCamp-regi vil være placeret hos vores eksterne leverandør VisionPilot ApS.

Hovedopgaverne vil være:
  • At deltage i udvikling, planlægning og gennemførelse af beskæftigelsesevent/Boot Camp for ledige dimittender. Der vil blive tilbudt workshops, oplæg og træningssessioner for ledige dimittender med henblik på job. Der vil være en lang række praktiske opgaver. Du skal bidrage til at udvikle og gennemføre et spændende BootCamp-program, herunder også indholdsmæssigt til en kalenderapp.
  • Efter afviklingen af BootCamp’en vil du med afsæt i evalueringen af samskabelsesprojektet indgå i arbejdet med at udarbejde en drejebog for fremtidige BootCamps. Du vil ligeledes blive tilknyttet en række andre udviklingsorienterede opgaver omkring den fortsatte udvikling af dimittendindsatsen i Jobcenter Aarhus.

Du skal kunne arbejde selvstændigt - med behørig sparring - samt få ting til at ske. Da ansættelsen vil starte i en periode med en vis nedlukning af samfundet som følge af covid19-pandemien, skal du være fortrolig med digitale redskaber og indstillet på en mere digital opstart end normalt, hvor kontakten til dine kolleger og din leder vil være via telefon, MS Teams og mail.

Du vil i forbindelse med jobbet få en bred berøringsflade til virksomheder, uddannelsesinstitutioner, private aktører på beskæftigelsesområdet og ikke mindst ledere og medarbejdere i Jobcenter Aarhus.

Din profil:
  • Du har stærke kommunikative og digitale kompetencer til de mange alsidige opgaver – både store og små
  • Du har forudsætninger til at designe og gennemføre evaluerings- og analyseprojekter
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og kan få ting til at ske
  • Gode samarbejdsevner og gode netværkskompetencer, da du får en udadvendt rolle. Det kræver både smil og fleksibilitet at få eventet op at stå
  • Du må gerne have viden og kompetencer inden for online markedsføring, Social Media etc., så du kan bidrage til at synliggøre BootCamp’en på de forskellige platforme
  • Evne til have mange bolde i luften og kunne koordinere, da BootCamp’en vil blive udviklet i en samskabelsesproces med en række eksterne aktører og interessenter.

Vi tænker, du har en akademisk baggrund, gerne nyuddannet kandidat og har prøvet at være ledig i en periode, så du kan trække på den erfaring. Din uddannelsesbaggrund kan være en kommunikations- eller medieuddannelse eller noget helt andet spændende

Derfor skal du vælge os:
Du vil komme til at sætte dit præg på et spændende og meningsfuldt event i en af landets største kommuner. Du kommer tæt på beskæftigelsesområdet fra den anden side af bordet og får mulighed for at udvide dit netværk. Derudover bliver du en del af et stærkt kollegaskab. Vi er ambitiøse, fleksible og alle hjælper, når det brænder på.
Løn og ansættelsesvilkår:Stillingerne er fuldtid og til besættelse snarest muligt. Aflønning i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Værkmestergade 5, Aarhus C. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
  • Om Jobcenter Aarhus – kontakt: Centerchef Tina Lykke Skovsgaard på [email protected] eller på 20205355
  • Om BootCamp – kontakt projektleder Hanne Marklund på [email protected] eller på 5157 6334

AnsøgningStillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Send ansøgning” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. CV og karakterudskrift skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgningsfristen er 31.5.2020 kl. 12

Samtaler forventes afholdt d. 4. juni 2020. Tiltrædelse snarest herefter.
Om os:
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Magistratsafdelingen er organiseret i seks driftsområder og beskæftiger samlet omkring 4.000 medarbejdere.
Sociale Forhold og Beskæftigelse er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge. Sociale Forhold og Beskæftigelse er også ansvarlig for tilbud til ledige og borgere, der er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.
Mere om VisionPilot finder du her: www.visionpilot.dk
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Århus C
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Århus C over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0