Engagerede uddannelseskonsulenter med fingrene på den grønne puls

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du være med til at sikre den nuværende og fremtidige faglærte arbejdskraft og på den måde hjælpe den grønne omstilling på vej?

Så er du måske en af vores nye uddannelseskonsulenter, der kommer til at være et uundværligt bindeled mellem skole, elever og virksomheder. Du kommer til at have en nøglefunktion i forhold til smidig indgåelse af uddannelsesaftaler mellem elever og virksomheder, hvor din opgave er at understøtte processen lige fra den første kontakt til færdig aftale. Via din tætte dialog med virksomhederne bliver en vigtig opgave også at opfange eventuelle behov for efteruddannelse og give virksomhederne kendskab til EUC Nords aktuelle uddannelsestilbud.

Vi søger 2 profiler; den ene med kendskab til brancher relevant for smede- og de maritime uddannelser og disses markedsudvikling – den anden med kendskab til energibranchen og dennes markedsudvikling.

Vores forventninger til dig

  • Du nyder at arbejde med mennesker – og føler et særligt ansvar for de unge
  • Du har viden om erhvervs- og efteruddannelser
  • Du har gode salgsevner
  • Du har erfaring med at skabe stærke broer i tværgående samarbejde – også når broerne går på tværs af generationer og sektorer.
  • Du er struktureret i dit arbejde, hvor du får planlagt og gennemført opgaver selvstændigt og ved, hvor vigtigt det er at overholde deadlines.
  • Du har erfaring med at arbejde administrativt og med projekter, er god til at få andre med og vedholdende i at gennemføre aktiviteter – også når uventede forhindringer dukker op.

Hvad du kan forvente af os

Som vores nye uddannelseskonsulent bliver du tilknyttet EUC Nords afdeling for Kvalitet og Udvikling – og samtidig bliver du en del af en stor og spændende arbejdsplads i udvikling. Afdelingen for Kvalitet og Udvikling består af forskellige faglige profiler, som samarbejder tæt om at løfte mange forskelligartede opgaver sammen med EUC Nords andre afdelinger. Som en del af vores kontor får du en spændende og varieret arbejdsuge, faglig sparring og samarbejde i et uformelt miljø med højt til loftet. Du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

EUC Nord er UNESCO Verdensmålsskole, hvorfor vi arbejdet målrettet med de 17 verdensmål i vores daglige arbejde. Læs eventuelt mere her.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst under Faglig Puls/Serviceforbundet i Staten. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du skal have kørekort og adgang til bil, da der vil blive tale om en del kørsel i forbindelse med det opsøgende arbejde.

Hovedarbejdsstedet vil for stillingen som uddannelseskonsulent for smede- og de maritime uddannelser være placeret på Hånbækvej 50, 9900 Frederikshavn, og for uddannelseskonsulent med kendskab til energibranchen på M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring.

Ansøgning

Sendes igennem vores hjemmeside eucnord.dk eller nedenstående link. Ansøgningsfristen er 26. september 2023 kl. 12. Samtaler forventes afholdt den 27. september 2023.

Tiltrædelse

1. november 2023 eller efter aftale.

Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kvalitet- og udviklingschef Karina Torp Møller på tlf. 72246862 eller på mail [email protected]

Alle interessererede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Frederikshavn
  • Tirsdag den 26. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1