Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø - 8370

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Har du lyst til at arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø for virksomheder i region Midt- og Nordjylland? Har du både et skarpt blik, en skarp pen og flair for den gode dialog? Så har vi to ledige stillinger som tilsynsførende i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord som ligger i Hadsten.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Sammen sikrer vi et godt arbejdsmiljø for alle

Arbejdstilsynet er en arbejdsplads i rivende udvikling. Hverdagen er præget af stærk faglighed, stort engagement og invitation til samarbejde om de gode løsninger. Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder.

Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Nord er vi ca. 140 medarbejdere, heraf 90 tilsynsførende. Du kommer til at indgå i en tilsynsgruppe med andre tilsynsførende kollegaer. Samtidig bliver du en del af et stort og fagligt stærkt hold bestående af andre tilsynsførende, jurister og administrative supportere, som alle brænder for arbejdsmiljøsagen, og som du kan videndele og sparre med i det daglige.

Der er fire tilsynsgrupper i TC Nord, der fører tilsyn med virksomheder inden for bestemte brancher. Vi søger både en tilsynsførende til vores bygge anlægs gruppe og en til vores almene tilsyn.

Efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn, og du på egen hånd kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer. En typisk uge for dig kan bestå af en god blanding af virksomhedsbesøg, både planlagte og akut opståede i forbindelse med arbejdsulykker, tid på landevejen, skrivning af afgørelser, videndeling med kollegaer og måske et møde i din tilsynsgruppe.

Opgaverne som tilsynsførende kan bl.a. omfatte:

  • Tilsyn med arbejdsmiljøet på danske virksomheder, også nogle som anvender udenlandsk arbejdskraft
  • Tilsyn med arbejdsmiljøet på udenlandske virksomheder.
  • Administrative opgaver som fx afrapportering af besøg, udarbejdelse af påbud m.m.
  • Du kan få indblik i arbejdet som tilsynsførende i denne video - tryk her for at se videoen.


Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • har en baggrund som ergo- eller fysioterapeut, bygningskonstruktør, ingeniør, psykolog, kemiker, maskintekniker eller et håndværkerfag. Anden relevant akademisk uddannelse med afsæt i arbejdsliv og/eller arbejdsmiljø har også interesse.
  • har stærke formuleringsevner – både skriftligt og mundtligt
  • kan optræde dialogorienteret på en måde som kan motivere til konstruktiv handling
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
  • er en erfaren bruger af IT, da de fleste af Arbejdstilsynets arbejdsprocesser er digitaliserede
  • er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, herunder psykisk arbejdsmiljø, ergonomi og kemi


Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. august 2020.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter den relevante overenskomst i staten i henhold til din uddannelsesmæssige baggrund. Lønnen kan derfor være forskellig fra tilsynsførende til tilsynsførende afhængig af hvilken uddannelsesmæssig baggrund man har.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Tilsynscenter Nord ligger i Hadsten og vi har et lokalkontor i Nørresundby.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte konstituerede tilsynschef Anna Trige Lindberg på tlf. 7220 9762. Har du særligt spørgsmål til bygge anlæg kan du kontakte tilsynschef Martin Skåning på tlf. nr. 7220 9723.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag d. 27. maj. Vi forventer at holde samtaler tirsdag d. 2. juni

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Hadsten
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3