Fleksjob: Virksomhedskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Huset Venture Kolding tilbyder nu en spændende og alsidig stilling som virksomhedskonsulent. Ansættelsen er på fleksjobvilkår i 12-15 timer effektivt pr. uge. Du skal derfor være bevilliget fleksjob via din bopælskommune for at komme i betragtning til jobbet.

Du bliver en del af et konsulentteam, der har som kerneopgave at hjælpe udsatte mennesker ind på arbejdsmarkedet. Menneskerne er i et beskæftigelsesrettet forløb hos os, hvor vi så skal skabe deres tilknytning til arbejdsmarkedet.

Din hovedopgave er at styrke den virksomhedsrettede indsats og hjælpe andre virksomheder med at tage et socialt ansvar. Det handler om at skabe fleksjob og småjobs og bistå virksomhederne i at løfte dette ansvar.

Om jobbet og dig

Vi tror på, at alle mennesker har værdi, ressourcer og evner, når de rette betingelser for udvikling er til stede. Med udgangspunkt i det enkelte menneskes ønsker og motivation har vi fokus på en helhedsorienteret beskæftigelsesrettet indsats.

Det er kendetegnende for målgruppen i vores indsats, at den består af mennesker, som har været uden for arbejdsmarkedet i længere tid og ofte har andre problemstillinger end ledighed. Du har erfaring med at arbejde beskæftigelsesrettet med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og i at understøtte virksomhederne i de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Det er kendetegnende for dig, at du er god til skabe tillid og danne relationer til andre mennesker og til virksomheder. Særligt den virksomhedsvendte kontakt og relations-skabelse har din interesse. Du tror på, at de fleste virksomheder gerne vil tage et større socialt ansvar.

Vi prioriterer, at du har erfaring med:

  • dialog med virksomheder omkring deres rekrutteringsbehov og løsning af opgaver.
  • opsøgende virksomhedskontakt og etablering og opfølgning på praktik og job.
  • arbejde med udsatte mennesker og evnen til at kunne se deres kompetencer og potentialer - særligt i en jobkontekst.
  • facilitering af gruppeprocesser med ABC jobstrategi, CV, ansøgning, praktik og ansættelser i småjob/fleksjob.
  • samarbejde med kommunens jobcenter og gerne erfaring med FASIT og VITAS.

Vi forventer, du har en god skriftlighed, er rutineret IT-bruger og har kendskab til registrering og dokumentation. Desuden er du serviceminded, ansvarsfuld og har en fleksibel arbejdsindstilling. Du kan både arbejde selvstændigt og som en del af et team, og du har empati og situationsfornemmelse.

I Huset Venture Kolding spiller vi hinanden gode, og vi hjælper hinanden, når der er behov for det. Vores hus er præget af mange aktiviteter, en uformel tilgang og højt humør. Vi har en åben og direkte omgangstone, med fokus på resultater.

Om Huset Venture Kolding

Huset Venture er en landsdækkende, socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at skabe arbejdspladser til personer ansat på særlige vilkår i form af fleksjob eller lignende.

Huset Venture Kolding driver forskellige erhvervsområder inden for recycling & design, pakkeri & montage og tekstil produktion. Vi har samtidig personer på kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelsesrettede forløb, hvor vores erhvervsområder fungerer som jobtræningsbaner. En socialfaglig, beskæftigelsesfaglig og virksomhedsrettet indsats skal skabe vejen for tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi har stor erfaring med at ansætte medarbejdere, som er visiteret til fleksjob, og vi har overenskomst med HK.

Spørgsmål til stillingen kan besvares af regionschef Karsten Hjort-Enemark, på 5116 4052 eller mail: [email protected].

Vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtale løbende, og vi ser derfor frem til at modtage din ansøgning snarest muligt via følgende link: https://husetventure.dk/fleksjob-virksomhedskonsulent/

Ansøgningsfristen er søndag den 15/10 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Kolding
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Kolding over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
24. september 2024 1
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1