Virksomhedskonsulent til Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til, at give den bedste service til virksomhederne i Vejle Kommune? Så er det netop dig vi søger.

Arbejdsmarkedsområdet er et centralt område med stor politisk bevågenhed – både lokalt og nationalt. Vi arbejder med alle grupper af ledige, nyankommne flygtninge, sygemeldte og mange andre. Vores fælles kerneopgave er, at borgerne kommer hurtigst muligt i job eller uddannelse – også selvom vejen kan være lang.

Om jobbet


Efter nedlukningen er der for alvor ved at komme gang i hjulene igen, og i Jobcenter Vejle har vi gang i mange spændende tiltag. Vi søger derfor en dygtig virksomhedskonsulent som kan bygge bro mellem ledige borgere og arbejdsmarkedet til vores Erhvervsteam i Center for Job & Erhverv.

I Økonomi- & Arbejdsmarkedsforvaltning er vi i gang med en omorganisering på arbejdsmarkedsområdet, hvor en ny centerstruktur træder i kraft den 1. juli 2021. Erhvervsteamet bliver her en del af Center for Job & Erhverv og det centrale omdrejningspunkt i Jobcenter Vejles virksomhedsrettede indsats fremadrettet. Vi er ambitiøse og hele tiden opmærksomme på, hvordan vi skaber en stærk og effektiv virksomhedsrettet indsats.

Om jobbet


I Erhvervsteamet er vi et professionelt bindeled mellem virksomheder og ledige borgere i Vejle Kommune. Vi har fokus på at skabe smidige og effektfulde løsninger af høj kvalitet, og det stiller store krav til vores medarbejdere. Vi er derfor på udkig efter den allerbedste virksomhedskonsulent, som kan understøtte det gode match mellem virksomhedernes behov og borgernes kompetencer.

Vi har en bred vifte af opgaver inden for jobformidling, jobrotation, arbejdsfordeling, opkvalificering, og interne aktiviteter som fx virtuel jobdating og jobmesser. Den primære opgave vil dog være centreret omkring opsøgende virksomhedskontakt og formidling, som skal sikre det gode match mellem borger og virksomhed.

Opgaverne rettet mod virksomhederne er at


  • skabe ordinære jobs, fleksjob og løntilskudsjob enten via telefon eller virksomhedsbesøg.
  • sikre det gode match på de hjemtagne jobs.
  • formidle og dele din viden i hele jobcentret, om hvad der rører sig på arbejdsmarkedet.
  • formidle arbejdskraft direkte til virksomhederne.
  • udsøge ledige borgere via Jobkon og via interne samarbejdspartnere.
  • vejlede i brugen af JobAG og Vitas til virksomhederne.
  • registrere jobordre i fagsystemet Fasit.

Opgaverne rettet mod borgerne er at


  • afholde samtaler med borgere og drøfte match med en virksomhed
  • vejlede om rekruttering og opkvalificering
  • motivere og hjælpe borgere med at se muligheder, der hvor arbejdskraften efterspørgers


Vi søger en medarbejder med både faglig tyngde og menneskelig ballast. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men du skal have viden om og interesse for det nationale og lokale arbejdsmarked og vil dele din viden herom. Vi forventer at du har professionel erfaring fra erhvervslivet og kan vedligeholde virksomhedskontakt inden for alle brancheområder, samt løbende skabe jobåbninger som matcher vores aktuelle gruppe af ledige borgere, så du fremstår som en professionel samarbejds- og sparringspartner for virksomheder og borgere i Vejle Kommune. Ligeledes er digitalisering blevet en stor del af vores hverdag, og du skal have interesse i virtuelle løsninger, samt være administrativ stærk, og have en god registreringspraksis og datadisciplin for at kunne lykkes i jobbet.

Har du det der skal til, for at give vores borgere og virksomheder den bedste service, er det nu du skal gøre opmærksom på dig selv. Vi kigger efter dine kompetencer, dit drive og din personlige fremtoning, og om du kan yde virksomhederne en god service og kompetent sparring om mulige løsninger og indsatser.

Vi tilbyder dig


  • et job hvor du kan bruge de frie rammer, i arbejdet med at rykke mennesker i en forandring.
  • en arbejdsplads, hvor vi spiller hinanden gode for sammen at lykkes med kerneopgaven - at få borgerne i job eller uddannelse.
  • en arbejdsplads, hvor vi giver hinanden anerkendelse - som er med til at fremme arbejdsglæde og faglig stolthed.
  • en åben og ærlig dialog- og feedbackkultur, hvor der er plads til faglig dialog og, hvor vi sammen skaber de bedste betingelser for læring og vidensdeling.
  • et ambitiøst arbejdsmiljø med høj grad af medindflydelse inden for de fastsatte rammer, og du bliver en del af et team som ikke vil nøjes – men hele tiden arbejder målrettet med at udvikle de virksomhedsrettede indsatser.


Jobcenter Vejle tillægger det stor værdi, at vores arbejdsplads er et rart sted at gå på arbejde, derfor er ovenstående personalepolitiske værdier for Vejle Kommune retningen for et robust arbejdsfællesskab hos os.

Ansættelsesvilkår


Der er tale om en fast stilling på fuld tid med ansættelse snarest muligt eller senest 1. august.
Løn i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Om os


Jobcenter Vejle har ca. 350 medarbejdere fordelt på seks forskellige fysiske adresser. Vi arbejder dagligt med at servicere virksomheder med den arbejdskraft, de efterspørger, samt at hjælpe borgerne til at stå bedst muligt i forhold til de jobmuligheder, der er.

Flere oplysninger


Flere oplysninger om stillingen indhentes ved at kontakte Tina Skov Mortensen på mobilnr.: 40 19 47 05

Du kan desuden læse mere om os på www.vejle.dk.

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest den 22. juni 2021
Vi forventer, at samtalerne finder sted den 29. juni 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Vejle
  • Tirsdag den 22. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Vejle over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
16. august 2024 1