To virksomhedskonsulenter med evner til at matche kandidater og arbejdsopgaver i det lo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

To virksomhedskonsulenter med evner til at matche kandidater og arbejdsopgaver i det lokale erhvervsliv

I Ringkøbing-Skjern Kommune tror vi på, at virkeligheden virker. Vi tror på, at den bedste beskæftigelsesindsats tager udgangspunkt i et virksomhedsrettet fokus. Vi har skabt gode resultater gennem en række projekter, og nu sætter vi ekstra turbo på indsatsen.

Derfor søger vi to nye virksomhedskonsulenter, som vil være med til at skabe resultater gennem et virksomhedsrettet fokus. Det handler om virkeligheden ude i virksomhederne. Det handler om job og lønnede timer.

Virksomhedsservice er en centralt placeret enhed i Jobcentret i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi er omkring 30 virksomhedskonsulenter, der bygger bro mellem virksomhedernes behov og de kandidater, der er tilknyttet jobcentret. Vi har et fælles mål om at være virksomhedernes foretrukne rekrutteringspartner og samtidig fungere som det bindeled, der åbner døren til arbejdsmarkedet for de kandidater, som har svært ved at bide sig fast. Dette vil du blive en aktiv del af.

Virksomhedsservice består af 3 teams – Rekruttering, Fastholdelse og Opkvalificering. Du vil blive en del af Opkvalificering, men du vil have et meget tæt samarbejde på tværs af hele Virksomhedsservice såvel som til kollegerne i Jobcentret.

I Opkvalificering gør vi en dyd ud af at være dygtige virksomhedskonsulenter. Derfor betyder målgrupper mindre for os. Vi kan sagtens nævne, at du højst sandsynligt kommer til at beskæftige dig med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, sygedagpengemodtagere, ressourceforløb, aktivitetsparate uddannelseshjælpsmodtagere, jobafklaringsforløb og/eller integrationsindsatsen, men det er egentlig vigtigst for os, at du er (eller bliver) en dygtig virksomhedskonsulent, så skal vi nok fylde resten af din rygsæk op med relevant viden om lovgivning og særlige forhold.

Du kan læse mere om din hverdag som virksomhedskonsulent i nedenstående dagbog om fremtiden:

En dagbog om fremtiden i Virksomhedsservice

Ansøgningsfristen er senest den 22. januar 2020. Samtaler forventes holdt den 24. januar 2020. Der vil indgå en case til samtalen. Vi forventer ansættelse senest pr. 1. marts 2020.

Løn efter gældende HK-overenskomst med udgangspunkt i løntrin 32. Det vil være en fordel, hvis du kan stille egen bil til rådighed.

For yderligere information om dit nye job, er du meget velkommen til at kontakte din nye faglige koordinator Britta Lund 9974 1375 eller din kommende afdelingsleder Marc Lykke 9974 1147.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Vestjylland
  • Onsdag den 22. januar 2020

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1