Virksomhedskonsulenter med evne til at matche kandidater og arbejdsopgaver i det lokale...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Virksomhedskonsulenter med evne til at matche kandidater og arbejdsopgaver i det lokale erhvervsliv (barselsvikariater)

Da vi har fire dygtige kollegaer, der i løbet af efteråret skal på barsel, leder vi efter nysgerrige sjæle, som i løbet af kort tid kan suge viden til sig og agere professionelle virksomhedskonsulenter. Måske du i noget tid har overvejet, om næste skridt i dit arbejdsliv egentlig ikke skulle være som virksomhedskonsulent. Nu har du chancen for at finde ud af det.

Virksomhedsservice er en centralt placeret enhed i Jobcentret i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi er omkring 30 virksomhedskonsulenter, der bygger bro mellem virksomhedernes behov og de kandidater, der er tilknyttet jobcentret. Vi har et fælles mål om at være virksomhedernes foretrukne rekrutteringspartner og samtidig fungere som det bindeled, der åbner døren til arbejdsmarkedet for de kandidater, som har svært ved at bide sig fast. Dette vil du blive en aktiv del af.

Virksomhedsservice består af 3 teams – Rekruttering, Fastholdelse og Opkvalificering. Vi søger nye kolleger til Opkvalificeringsteamet og Rekrutteringsteamet.

Ny kollega i Opkvalificeringsteamet?
Du kan læse mere om din hverdag som virksomhedskonsulent i Opkvalificeringsteamet i "En dagbog om fremtiden i Opkvalificeringsteamet", som er vedhæftet som stilllingsdokument til opslaget.

Ny kollega i Rekrutteringsteamet?
Hvis du derimod er interesseret i at blive en del af Rekrutteringsteamet, kommer du til at sidde/løbe med etablering af fleksjob samt opfølgning og justering af etablerede fleksjob. Du kommer til at varetage ”vagten”, hvor du med effektiv snilde og et smil gennem telefonen formår at hjælpe virksomheder og fleksjobansatte med alle de spørgsmål, der nu måtte dukke op i løbet af dagen. Du skal søge en plads i Rekrutteringsteamet, hvis du har mod på og evnerne til at indgå i et tidsbegrænset projekt, der har til formål at forbedre informationsniveauet til nuværende og fremtidige fleksjobansatte i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vi er på udkig efter et antal nye kolleger, der i første omgang starter i et barselsvikariat. Vi har fokus på dine kompetencer, og vi er åbne for at tilpasse jobbet de rigtige kandidater. Vi vil derfor opfordre alle interesserede til at sende en ansøgning. Om du kan arbejde 14 eller 37 timer er ikke så vigtigt.

Ansøgningsfristen er senest den 9. august. 1. samtalerunde vil foregå som et videointerview i perioden 11. august til 14. august, mens 2. samtalerunde afholdes som fysiske samtaler den 25. august. Vi forventer ansættelse senest pr. 1. oktober 2020.

Løn efter gældende HK-overenskomst med udgangspunkt i løntrin 32. Det vil være en fordel, hvis du kan stille egen bil til rådighed.

For yderligere information om dit nye job, er du meget velkommen til at kontakte din nye faglige koordinator Britta Lund (Opkvalificering) 99741375, Søren Bank 99741974 (Rekruttering) eller din kommende afdelingsleder Marc Lykke 99741147.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Vestjylland
  • Søndag den 09. august 2020

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1