Vi søger en kemisk specialist til polymerbaserede materialer i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du kemisk specialist og kan rådgive inden for et bredt spektrum af polymermaterialer? Herunder anvendelse af sløringsmaling, valg af sealingprodukter til helikoptervedligehold samt holdbarheden af CIIR gummi?
Kan du skrive specifikationerne på det materiel, vi skal anskaffe og føler du dig motiveret af forskellige opgavetyper i samarbejde med dygtige kollegaer over hele landet?

Hvis denne usædvanlige kombination af opgaver rammer dig, så tøv ikke med, at søge stillingen som ingeniør/kemiker ved Forsvarets Laboratorium.

Om os

Forsvarets Laboratorium er beliggende på den tidligere Flyvestation Værløse og rummer både kemiske specialister og et analyselaboratorium. Vi er 20 medarbejdere, næsten alle med en kemisk baggrund. Vi har en lige fordeling af kvinder og mænd der spænder vidt i anciennitet og alder.

Vores specialer er POL (petroleum, oil, lubricants), metallurgi, eksplosivstoffer, personlige værnemidler, galvano- og renseprocesser samt polymer området, som denne stilling vedrører.

Vi har mange forskellige opgaver, men vi vægter trivsel og samarbejde højt, og har en afslappet omgangstone med respekt for den enkelte.

Forsvarets Laboratorium følger FMIs Best Practice for anskaffelser.
Processen er velbeskrevet og sikrer at der anskaffes det bedste materiel til den bedste pris, ved en transparent og fair proces. En del af anskaffelserne foregår som EU-udbud og er f.eks. særligt analyseudstyr eller indgåelse af rammeaftale.

Om stillingen

Du får ansvaret for Forsvarets polymerbaserede materialer i bredeste forstand; maling, sealing, kompositter, gummi, osv. Der er samtidig et ansvar for de renrumsområder, der findes på Forsvarets værksteder.
Du bliver vores interne ekspert inden for polymerområdet og du yder rådgivning til teknikere og andre specialister bl.a. ved værkstederne og i FMI.

Ansvaret vedrører; Udvælgelse, anskaffelse og implementering af:

- Polymere materialer og kemikalier.
- Proces- og analyseudstyr, der er relateret.
- Processer og analyser, hvor polymerer er den primære komponent.
- Rådgivning om anvendelse af polymere materialer samt udstyr og senere om ansvarlig bortskaffelse af samme.

Kunderne er værksteder i hele Forsvaret og materialerne, de anvender, spænder vidt. Opgaverne er f.eks. at finde den bedste sealing til en flyvinge samt udarbejde en procesbeskrivelse for maling af F-16 eller rådgive om reparation af kompositmaterialer.

Derudover bliver du en nøglespiller ved anskaffelser, både i markedsundersøgelser, udarbejdelse af kravspecifikationer og evaluering af tilbud samt implementering af kontrakterne i driften.

Der er også opgaver relateret til arbejdsmiljøkrav vedrørende f.eks. udsugning, anskaffelse af særlige tørrekabiner eller substitution af materialer, der udfases pga. ændret lovgivning.

Endvidere får du, i samarbejde med laboranterne i analyselaboratoriet, ansvaret for udvælgelse og evaluering af analyser på området - således at laboratoriet altid følger de gældende standarder på området.

Analyserne er på nuværende tidspunkt relateret til kvalitetskontrol af malede overflader og levetidsforlængelse (af f.eks. sealing produkter der har lang leveringtid og kort holdbarhed).
På basis af din viden om polymerer samt om kemiske og fysiske egenskaber, vurderer du analysedata og træffer beslutninger til bl.a. problemløsning i processer eller levetidsforlængelse af materialer.

Om dig

Vi søger en kollega med en akademisk uddannelse inden for kemi, f.eks. kemiingeniør, cand.scient. i kemi eller lignende.

Du har en bred viden inden for polymerområdet. Du vil på sigt skulle håndtere specialets udfordringer selvstændigt, men der vil være intern oplæring i eksisterende metoder og processer, både inden for det materialetekniske område og anskaffelser. Derudover får du rig mulighed for at udbygge din viden og kompetencer, da kunderne og behovene er mange.

Der er et stigende behov for at udvikle og opgradere specialet, bl.a. som følge af Forsvarets gældende politik om klimavenlig drift.
Dit kendskab til fagområdets fremtidsperspektiver, vil give mange muligheder for at påvirke hvilken retning, vi skal gå, både inden for analyser og materialevalg.

Det er nødvendigt, at du er interesseret i offentlige anskaffelsesprocesser og den dermed forbundne lovgivning, da det vil være en væsentlig del af arbejdet.

Vi forestiller os, at du er:

• Initiativrig og nysgerrig
• Opsøgende og vedholdende
• God til at dele din viden, med både kunder og kollegaer
• i stand til at formulere dig præcist og letforståeligt på dansk og engelsk

Derudover skal du kunne indgå i både nationalt og internationalt samarbejde, inden for fagområdet. Kan du genkende disse egenskaber hos dig selv, vil det være spændende for dig, at arbejde hos os.

Der vil være rejser af 1-2 dages varighed, op til 20 dage om året. Især i starten af ansættelsen vil der være behov for at besøge de forskellige værksteder/procesanlæg for at få kendskab til området og etablere samarbejdet med de relevante
personer.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Stillingen er en fast stilling og dit arbejdssted vil være den på tidligere Flyvestation i Værløse.
Stillingen er til besættelse den 1, november eller hurtigst muligt og ansøgningsfristen er den 18. september 2022.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chef Henriette Martini Agersnap på mailadressen [email protected] eller på tlf. nr. 7281 5291 for tilsendelse af supplerende materiale.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulent Aldijana Henic, på tlf. nr. 7281 9903.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede nu. Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning, skal du som minimum vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

OM FMI - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Karup J
  • Søndag den 18. september 2022

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør i Karup J over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0