Kemiingeniør/Kemiker/Bioinformatiker til udvikling af fremtidige biogasanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Nature Energy er i gang med en stor og spændende vækstrejse, og vi har brug for din hjælp på vores videre færd. Nature Energy producerer grøn gas lokalt og er i dag verdens største producent. Vi ønsker at bygge flere anlæg i Danmark, men også at udvide vores footprint til resten af Europa og Nordamerika. Vi har derfor brug for din hjælp til at regne på, hvad skal komme ind og ud af de fremtidige anlæg selvfølgelig med stor support fra mange kollegaer.

Så har du lyst til at bringe dine kemiske, matematiske, biologiske og tekniske færdigheder i spil og være med til at udvikle fremtidens biogasanlæg? Og vil du:

  • Have en central rolle i at gøre gasnettet grønt både nationalt og internationalt?
  • Have ansvaret for at udvikle og opsætte massebalancer over fremtidige anlæg?
  • Være med hvor det sker og samarbejde på tværs med kollegaer fra vores forretningsudvikling og vores ingeniørafdeling, som designer vores fremtidige anlæg?
  • Have en central rolle i udvikling og procesoptimering hos en grøn virksomhed i hastig vækst?
  • Have en stilling, hvor vi investerer i din udvikling – og du investerer i jobbet?

Så får du nu chancen for at blive en del af teamet ved verdens største producent af biogas. Vores nuværende 12 biogasanlæg sender årligt mere end 180 millioner kubikmeter grøn gas ud i gasnettet.

Din dagligdag vil tage udgangspunkt i Nature Energy i Odense, hvor du får tilknytning til D&D Biological Support teamet.

Bliv en del af Nature Energy
Du får en central rolle i Design & Development (D&D) afdelingen, hvor du vil være med til at udvikle og optimere fremtidens biogasanlæg. Du vil få ansvaret for at sikre den bioteknologiske proces på nye anlæg og samarbejde med vores Business Development afdeling samt vores Engineering afdeling i forbindelse med modningen og udviklingen af nye anlægsprojekter.

Du vil også have ansvaret for at videreudvikle og vedligeholde de værktøjer, der bruges til at beregne massebalancer. Vi er en afdeling, hvor der altid er plads til nye idéer, og vi vil altid være lydhøre overfor forslag til optimering af arbejdsprocesser og procedurer.

Dine opgaver:

  • Opstille massebalancer for nye biogasanlæg, der skal bygges.
  • Være med til at søge for at nye biomasser bliver indsamlet og analyseret.
  • Videreudvikle værktøjer for masse- og energibalancer.Vurdere behovet for lab-, pilot- og/eller demo-test af biogasprocessen og facilitering af disse.
  • Analysere og identificere udfordringer i biogasprocessen og komme med løsningsforslag.

Samarbejde på tværs af organisationen
Du vil sammen med dine kolleger i Design & Development stå i spidsen for design af nye anlæg og procesoptimering af biogasteknologien. Vi bygger anlæg i både Danmark og i udlandet, så der vil også være samarbejde med vores internationale kollegaer samt besøg i de forskellige lande for at forstå biomasseforholdene de enkelte steder.

Du vil blive udfordret
Du bliver en del af en virksomhed, som har store vækstambitioner. Du får en spændende hverdag i en levende organisation med højt engagement og stor medarbejderinvolvering, der kræver en selvstændig indsats.

Du får et afvekslende job i et fagligt stærkt miljø, hvor der stilles høje krav til kvalitet og effektivitet i det daglige arbejde. Du får mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi vil undervejs sørge for, at du får træning og uddannelse, så du opfylder dit potentiale.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet kemiingeniør, kemiker eller har tilsvarende naturvidenskabelig baggrund.
  • Du har flere års erfaring med opstilling af massebalancer og/eller procesoptimering.
  • Du er ekspert i Excel, og det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med VBA-programmering.
  • Du er systematisk, har øje for detalje og er kendt for at få afsluttet dine projekter til tiden.
  • Du drager beslutninger på en analytisk, logisk og rationel måde og er dygtig til at handle ud fra den information, der er tilgængelig.
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er også en teamplayer, der har lyst til at dele viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.
  • Du kan lide at møde nye mennesker og komme ud og se den ”virkelige verden”.

Du tænker helhedsorienteret, også på tværs af organisationen, og du formår at skabe gode relationer til andre. Samtidig trives du i et resultatorienteret og ambitiøst miljø, hvor vi hver dag arbejder for at optimere vores biogasproduktion.

Du kan læse mere om Nature Energy på www.nature-energy.com

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of D&D Biological Support, Sine Stylsvig Nielsen, på tlf. 28 91 95 60.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør i Odense over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2

Værd at vide når du søger job som kemiingeniør i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.