Rekrutteringsfirma

Kemiingeniør til PU-skum produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Er du uddannet kemiingeniør, eller har du anden naturvidenskabelig/teknisk uddannelse? Har du erfaring med polyurethan og dens kemiske egenskaber – eller interesse for det? Så får du her en unik chance for at være med til at opbygge og præge en ny R&D-funktion hos Bramming Plast-Industri A/S, hvor udvikling af nye PU-skumløsninger, og produkter i eget brand, er et strategisk indsatsområde.

Udvikling af en R&D-funktion, der understøtter skalerbarhed og vækst
Med reference til R&D Manager er du med til at definere både din rolle og R&D som funktion, så de kommercielle indsatser og kundetilpassede løsninger understøttes optimalt. Dit fokus er at udvikle og sammensætte skumløsninger i rette densitet og elasticitet til kundeløsninger indenfor performanceoptimering af lyd- og vibrationsniveauer på industrielle produkter af varierende karakter, termisk isolering samt komfortskum til blandt andet støbte møbler. Dit middel er at analysere og identificere rette kemi og blandingsforhold (polyol, isocyanat og additiver) via eget test- og innovationscenter til optimale færdigblandede systemer, der kan produceres i eget setup.
Desuden vil du indgå i produkt- og innovationsprojekter, hvor du er med til at udvikle nye, og optimere eksisterende, kundeløsninger skabt i polyurethan med tilhørende koncepter i tæt samarbejde med den øvrige R&D-funktion. Det gør du ved at være tæt på salgsorganisationen, kunderne, og ikke mindst produktionen i såvel Danmark som Polen, så markedsbehovene omsættes til dokumenterede og gennemtestede skumløsninger. Her vil din kemiske indsigt bidrage til både nyudvikling og optimering samt videreudvikling af eksisterende produktion og processer.

Ekspert på kemi og polyurethan kombineret med kommerciel forståelse
Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund som kemiingeniør eller anden naturvidenskabelig/teknisk uddannelse. Nyuddannede opfordres ligeledes til at søge.
Vigtigst, er din interesse eller erfaring med polyurethan omsat til skumløsninger - enten som nyuddannet eller med praktisk erfaring fra producent af kemi til PU-skum, fra producent af PU-skum eller fra systemleverandørerne af kemi til PU-skum. Alternativt industrivirksomheder, hvor PU-skum anvendes – eksempelvis HVAC, vinduesproduktion, kemisk industri, automotive eller tilsvarende.
Du trives med forandring og udvikling, men er samtidig stærk på din faglige metier. Du er robust og evner balancen mellem fordybelse og eksekvering. Du er helhedsorienteret, og du er med din imødekommende og positive tilgang god til at ”stikke en finger i jorden” og problemløse. I dagligdagen er du selvdreven, og har en analytisk og struktureret tilgang, samt en stærk forståelse for sense of urgency i forhold til salg og kunder. Du er desuden hands-on og foretager gerne selv praktiske tests med PU-skum – herunder produktionstest i forskellig skala. Du bevæger dig således scenevant i såvel produktion som laboratorie. Du er flydende i dansk og engelsk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1