Civilingeniør, kemiker el lign. til pharma produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kickstart din karriere i et super job med stor indflydelse, læring og fantastiske kolleger

Er du klar til at omsætte al din gode viden fra studierne til konkrete resultater i en førende, international pharma-virksomhed? Hvis du samtidig drømmer om et job, hvor der bliver lyttet til dine ideer, og du får chancen for at prøve og lære en masse, får du ikke meget bedre muligheder end dette job – hvor du også kan glæde dig til at blive en del af et virkelig godt miljø med rare, hjælpsomme og vidende kolleger.

Stabil produktion og løbende optimeringer på LEO Pharma’s vigtigste produkt
Du bliver en del af vores fermenteringsteam, der arbejder med produktion af LEO Pharma’s vigtigste produkt Fucidin®. Her kommer du til at arbejde på to spor. Helt grundlæggende skal du være med til at sikre, at produktionen kører stabilt med højt udbytte og så få driftstop som muligt. Sideløbende kommer du til at udfolde al din viden i vores meget ambitiøse arbejde med at udvikle og udnytte Fucidin’s fulde potentiale. Det giver masser af spændende udfordringer og projekter. Du skal:

  • Medvirke til at supportere og sikre en stabil produktion med høj kvalitet
  • Deltage på daglige tavlemøder baseret på LEAN-principper
  • Håndtere afvigelser med fokus på læring – Corrective And Preventive Action (CAPA)
  • Gennemføre reviews, kvalificeringer og valideringer
  • Udarbejde Standard Operational Procedures (SOP’er) og protokoller – og godkende
  • Undervise kolleger i produktionen – fx implementering af nye metoder, processer m.m.
  • Medvirke til løbende forbedringer ud fra LEAN-principper og metoder

Du kan glæde dig til et meget alsidigt job med store muligheder for at påvirke ikke bare din egen rolle, men også den måde, vi arbejder på i de kommende år.

Holdspiller med evne for at omsætte ideer til handlinger
Du er uddannet civilingeniør, kemiker eller lignende, og med din interessere for teknik synes du ligesom os, at et produktionsanlæg er top spændende. Du har samtidig stor lyst til at lære, og du er ikke bange for at bringe dine egne ideer på banen. I den sammenhæng er det naturligt for dig at handle, hvis du ser noget, der kan gøres smartere/bedre.

Da der er fart på i en produktionsenhed, får du brug for både dit overblik, din strukturerede arbejdsform og din tilhørende evne for at kunne prioritere mellem mange opgaver – uden at miste de vigtige detaljer. Din store kontaktflade gør, at du skal få energi af at arbejde sammen med andre, og du skal kunne gøre det med respekt og lyst til at modtage og dele viden på en positiv vis. Derudover er det vigtigt, at du kan trives i en hverdag, hvor der ikke findes manualer for alt og alting.

Dit nye team
Du får 15 gode kolleger fordelt på 11 teknikere, 3 cand.scient.’er og vores team leder. Vi har ansvar for fermenteringen i produktionen af Fucidin®, og vi har et tæt og godt samarbejde med vores søsterafdelinger i grov- og finrensningen. Vores arbejdsmiljø er meget åbent, og der bliver lyttet til alle. Stemningen er generelt rigtig god, og der er masser af plads til at grine sammen og have det sjovt, uden at det forstyrrer vores fælles fokus på at levere topklasse kvalitet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser. Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser. LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden. For mere information, se www.leo-pharma.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Ballerup
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kemiker i Storkøbenhavn

    I stillingen vil du få fagligt ansvar for en række farmaceutiske analyser, hvor du vil komme til at arbejde med kvalitetssikring samt optimering og udvikling af metoder. Da vi anvender en lang rækk..
    • Kemiker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kemiker i Storkøbenhavn

    Har du en kemisk uddannelse på kandidatniveau? Kommer du i godt humør af den faglige dialog? Kan du se charmen i at veksle mellem dage med varierede driftsopgaver og fokuserede dage med projektopga..
    • Kemiker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kemiker i Herlev

    Har du en kemisk uddannelse på kandidatniveau? Kommer du i godt humør af den faglige dialog? Kan du se charmen i at veksle mellem dage med varierede driftsopgaver og fokuserede dage med projektopga..
    • Kemiker
    • Herlev
    Få mere info
  • Kemiker i Herlev

    Jobbet Vi søger en medarbejder til et 1-årigt barselsvikariat til produktion af radioaktive lægemidler i cyklotronlaboratoriet på Afdeling for Nuklearmedicin på [xxxxx] Cyklotronlabo..
    • Kemiker
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kemikere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0