Rekrutteringsfirma

Schneider Electric søger en serviceorienteret og struktureret CTS-tekniker til vores Pharma Team i Hovedstadsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Schneider Electric søger en serviceorienteret og struktureret CTS-tekniker til vores Pharma Team i Hovedstadsområdet


Vi søger dig, der er uddannet elektriker og kan din PLC-programmering. Du har måske erfaring med CTS i forvejen, men vi er også åbne for at lære dig det. Vigtigst er, at du har flair for IT, kundehåndtering og rådgivning. Brænder du for opgaver inden for bygningsautomation og har du desuden erfaring med digitale løsninger, programmering og god indsigt i bygningsfunktioner som varme, ventilation og køling? Vil du arbejde sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og vil du have adgang til den nyeste teknologi og produkter på markedet for bygningsautomation? Så læs videre!


Schneider Electric er i år blevet kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi er en innovativ, globalt ledende energikoncern, der har stort fokus på klimarigtige løsninger. Vi gør en stor indsats for at sikre et bæredygtigt samfund med grøn energi - og med dette meningsfulde udgangspunkt arbejder vi hårdt på at skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor du får frihed til at handle og mulighed for at udvikle dig og udnytte dit fulde potentiale.

I afdelingen for Digital Energy leverer vi innovative løsninger inden for effektiv energistyring. Vi er førende på markedet og arbejder passioneret med at skabe de bedste løsninger og yde førsteklasses service for vores kunder.

Jobbet
I Pharma teamet er vi grundige og vores service er af højeste kvalitet. Vi går efter altid at validere vores dokumenterede løsninger grundigt og sikre optimal drift af bygninger. Vi bestræber os på at være kendt som det bedste BMS team i segmentet. Derfor er det vigtigt, at du har kendskab til pharma branchen og er vant til at arbejde grundigt, struktureret og med høj kvalitet.

Som CTS-tekniker får du ansvaret for at servicere og vedligeholde løsninger inden for energioptimering af bygningsautomatik/BMS-anlæg. Ud fra kundernes ønsker foretager du installation af software og hardware, idriftsætter og indregulerer anlæg og gennemfører ombygninger og udvidelser.

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du løbende udfordres af spændende opgaver og møder dygtige og imødekommende kollegaer.

Det er din fornemste opgave at være Schneider Electrics ansigt ude hos kunderne. Du yder ikke blot den nødvendige service, men du bidrager med rådgivning til kunderne, og du benytter din erfaring og faglige kompetence til at komme med forslag til energiforbedringer og optimeringer.

Vi søger dig, der er uddannet elektriker og kan din PLC-programmering. Du har måske erfaring med CTS i forvejen, men vi er også åbne for at lære dig det. Vigtigst er, at du har flair for IT, kundehåndtering og rådgivning. Som servicetekniker i Pharma Teamet er der stort fokus på fagligheden.

Der udarbejdes grundig dokumentation og der arbejdes ud fra omfattende funktionsbeskrivelser. Derfor er grundighed et must. Det forventes også, at du indgår i en 24/7 vagtordning.

Du er en serviceorienteret holdspiller, og dit engagement, din gejst og dit gåpåmod skinner igennem i det daglige. Du er god til at arbejde selvstændigt, og du kan tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du kan tale med kunder og kolleger på alle niveauer, fordi du er imødekommende og dygtig til at bruge din faglige viden. Du trives kort sagt i rollen som betroet sparringspartner.

Endelig er det vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk, samt at du har kørekort og en ren straffeattest.

Yderligere information
Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og løn efter kvalifikationer. Du får desuden en god pension, bil stillet til rådighed, sundhedsordning, fritvalgsordning samt PC, værktøj, telefon mv. Du tilknyttes Schneider Electrics hovedkontor i Ballerup, men du planlægger selv din arbejdsdag og du kører som hovedregel ud hjemmefra.

Vi giver vores medarbejdere mulighed for at bruge deres dømmekraft, gøre det bedste for vores kunder og få mest muligt ud af deres energi. Vi lægger vægt på mangfoldighed og retfærdighed. Vi sætter pris på forskelle og byder alle kandidater velkomne.

Du kan læse mere om Schneider Electric på www.se.com/dk

Vi søger en ny kollega, der kan starte hos os i løbet af efteråret, men indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Har du spørgsmål til rollen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf.: 30 85 12 93


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Ballerup
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

  • Kemiker i Herlev

    Har du en kemisk uddannelse på kandidatniveau? Kommer du i godt humør af den faglige dialog? Kan du se charmen i at veksle mellem dage med varierede driftsopgaver og fokuserede dage med projektopga..
    • Kemiker
    • Herlev
    Få mere info
  • Kemiker i Herlev

    Jobbet Vi søger en medarbejder til et 1-årigt barselsvikariat til produktion af radioaktive lægemidler i cyklotronlaboratoriet på Afdeling for Nuklearmedicin på [xxxxx] Cyklotronlabo..
    • Kemiker
    • Herlev
    Få mere info
  • Kemiker i København

    <p><em>Aalborg, Aarhus, Vejle eller København</em></p><p>Har du lyst til at arbejde med miljøfremmede stoffer i vandmiljø? Lyst til at identificere og vurdere potentie..
    • Kemiker
    • København
    Få mere info
  • Kemiker i Storkøbenhavn

    Er du forskningsinteresseret, arbejdsom, og fokuseret? Så søg lægestilling på Klinisk Biokemisk AfdelingHerlev og Gentofte Hospital, Københavns UniversitetshospitalPer 1. oktober 2024 e..
    • Kemiker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kemikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0