(Bio)kemiker søges til Klinisk Biokemisk Afdeling, Diagnostisk Center, Rigshospitalet, Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du (bio)kemiker, som brænder for drift og udvikling af biokemiske analyser og har lyst til at bidrage til afdelingens forskning med fokus på knoglebiologi, så send os straks en ansøgning, hvor du beskriver, hvordan netop du kan bidrage.

Vi forventer, at du som minimum har

  • Solid erfaring med opsætning og udvikling af immunkemiske analyser, herunder ELISA og RIA analyser
  • Forskningserfaring svarende til minimum et afsluttet PhD forløb.
  • Uddannelse som kemiker, biokemiker, farmaceut, humanbiolog eller lignende.
  • Forskningserfaring indenfor knoglebiologi og/eller onkologi er et ekstra plus, men ikke et krav

Stillingen:

I afdelingen har vi automatiserede kemi- og immunkemianalyser (Vitros), hæmatologianalyser (Sysmex), koagulationsanalyser (ACL Top) og POCT udstyr. Derudover har vi en sektion for Farmakologi og Specialanalyser, som omfatter analyser for antiepileptika og antipsykotika (HPLC), steroidmetabolitter (GC-FID/GC-MS), en lang række manuelle assays (ELISA og RIA) for biomarkører, samt flere mindre udstyr til immunkemiske analyser (iSYS, Liaison XL).

Du vil komme til at deltage i løbende udvikling og validering af analyserepertoiret i afdelingen i samarbejde med læger, bioanalytikere og hospitalets kliniske afdelinger. Ansvarsområderne for den aktuelle stilling vil især være fokuseret omkring drift af immunkemiske analyser, herunder ELISA og RIA analyser. Det primære funktionssted vil være på Rigshospitalet i Glostrup.

Afdelingen er en af de mest forskningsaktive klinisk biokemiske afdelinger i landet. Denne position ønskes styrket ved at fastansætte en (bio)kemiker, der selvstændigt kan bidrage til afdelingens forskning, primært indenfor knoglebiologi/biomarkører/cancerbiologi. Forskningen er fokuseret omkring, hvorledes fysisk aktivitet påvirker knoglerne i gunstig retning, samt hvorledes forskellige sygdomme (primære knoglerelaterede cancere og knoglemetastaser) og medicinske behandlinger påvirker knoglernes struktur og regeneration.

Forventning til dine kompetencer:

  • PhD i kemi, biokemi, molekylærbiolog, humanbiologi, farmakologi eller lignende.
  • Solid teoretisk og praktisk erfaring med manuelle og automatiserede immunkemiske analysemetoder, herunder ELISA og RIA.
  • Erfaring med drift og udvikling af biokemiske analyser.
  • Erfaring med arbejdet i en ISO15189 akkrediteret afdeling er ønskeligt, men ikke et krav.
  • Gode IT kompetencer og erfaring med datahåndtering og anvendelse af statistik.
  • Gerne både teoretisk og praktisk kendskab til celle- og molekylærbiologiske teknikker, og gerne erfaring med forskning indenfor osteoporose/knoglebiologi/cancerbiologi.
  • At du brænder for forskning og udvikling og har en solid forskningsmæssig erfaring. Du har muligvis kendskab til celle- og molekylærbiologiske teknikker eller andre relevante teknikker, som fx avanceret mikroskopi eller knoglescanninger.
  • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner på både dansk og engelsk og erfaring med forskningsansøgninger og videnskabelige artikler.
  • Har publiceret flere peer-reviewede artikler.
  • Gode evner til kommunikation og samarbejde internt så vel som eksternt i organisationen samt på tværs af faggrupper.

Vi kan tilbyde:

  • Mulighed for forskning indenfor afdelingens interesseområder.
  • Indflydelse på planlægning af egne arbejdsopgaver.
  • En dynamisk arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling.
  • Et godt tværfagligt samarbejde med afdelingens kompetente, dygtige og engagerede medarbejdere.
  • En afdeling med et godt arbejdsmiljø og rare kollegaer.

Om afdelingen:

I Klinisk Biokemisk Afdeling er vores centrale værdigrundlag en professionel tilgang til arbejdet med patienten i centrum. Vores kerneværdier er tillid, respekt og ansvar.

Klinisk Biokemisk Afdeling er beliggende på to matrikler (Blegdamsvej og Glostrup). Afdelingen tager ca. ½ mio. blodprøver og udfører mere end 8 mio. analyser årligt, inkl. højt specialiserede analyser. De to matrikler er akkrediterede efter ISO15189. Afdelingens læger rådgiver vores rekvirenter om rationel rekvirering og tolkning af analysesvar. Afdelings kemikere og biokemikere deltager i udvikling og kvalitetssikring af analyser samt i forskningsopgaver. Afdelingen deltager i undervisningen af bioanalytiker- og medicinstuderende og uddanner kommende speciallæger i klinisk biokemi.

Vores afdeling er særdeles forskningsaktiv (se årsberetning). Forskningen er fokuseret inden for forskellige hovedområder: Translationel knoglebiologi, osteoporose og biokemiske markører for knogleomsætning, samt føtalmedicin (Glostrup-matrikel). Ekspressionsregulation af peptidhormoner og vækstfaktorer i raske og syge celler, kardiovaskulær genetisk epidemiologi og molekylær vaskulær biologi (Blegdamsvej-matrikel).

I alt er vi ca. 20 biokemikere/kemikere på afdelingen, heraf 2 (bio)kemikere og 1-2 post docs på Glostrup. Endvidere er der på Glostrup én overlæge/professor og én afdelingslæge. Afdelingens forskningsgrupper ledes af 5 professorer, og involverer ca. 60 akademikere og bioanalytikere.

Yderligere oplysninger om afdelingen (inkl. årsberetninger) kan findes via afdelingens hjemmesider:

https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/diagnostisk/klinisk-biokemisk-afdeling/om-afdelingen/Sider/aarsberetninger.aspx

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for akademikere ansat i Regioner mv. indgået mellem AC og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Du er velkommen til at kontakte specialeansvarlig overlæge (GLO) Niklas Jørgensen (tlf. 38632456), klinikchef Linda Hilsted (tlf. 35452016) eller kemiker Susan Herrmann (tlf. 38632455 eller 30 54 70 95), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Ansøgning: Send os en motiveret ansøgning, hvor du beskriver hvordan du kan bidrage både til afdelingens drift og forskning, sammen med CV og videnskabelig publikationsliste på linket i opslaget senest 4. juni 2020. Ansøgningerne bedømmes løbende, samtaler forventes afholdt primo/medio juni 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Glostrup
  • Fredag den 04. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kemikere
17. august 2024 1