QC Senior kemiker til Cannabis afdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Firmabeskrivelse

Vi har bragende fremgang inden for medicinsk cannabis og leder nu efter en erfaren QC kemiker. Brænder du for at arbejde i en alsidig stilling med analytisk kemi og kvalitetskontrol som omdrejningspunkt? Tiltaler det dig at være en del af et spirende internationalt samarbejde på tværs af Eurofins’ sites fordelt over hele verden? Så har vi jobbet til dig!

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP. Vi er i kraftig vækst, og i cannabisafdelingen leder vi derfor lige nu efter flere nye medarbejdere. Se også gerne vores stillingsopslag som projektkemiker. Ansøg nu, så vi sammen kan udvide afdelingen og flytte ind i vores splinternye cannabislaboratorie allerede det kommende år.

Jobbeskrivelse

Vi søger på nuværende tidspunkt en erfaren QC kemiker med GMP-erfaring og stor interesse i farmaceutiske analyser, som ikke er bange for at lære og implementere nye analyser og metoder. Vi tilbyder et spændende job, hvor der er fokus på ansvar, personlig udvikling, og hvor du koordinerer og prioriterer opgaver i laboratoriet.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Ansvarlig for kvalitetssikring af alt fra rutineprøver til større valideringer
  • Koordinering og prioritering af laboratoriet
  • Afvigelseshåndtering
  • Effektivisering og videreudvikling af laboratoriet
  • Fagligt ansvar for vores farmaceutiske analyser
  • Daglig kontakt med kunder

Du vil komme til at indgå i en foranderlig og dynamisk hverdag i højt tempo, hvor to dage sjældent er ens og prioriteringer ofte ændres. Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige, dygtige kemikere samt laboranter i laboratoriet og på kontoret. Du kan forvente, at du i løbet af din hverdag primært vil arbejde med kvalitetssikring og planlægning, men også skal være villig til at yde support på laboratoriet, når der er behov for dette.

Kvalifikationer

Du har et relevant kandidatniveau, f.eks. kemiingeniør, cand. scient. i kemi el. lign. med viden inden for analytisk kemi. Du har flere års erfaring med farmaceutisk kemi. Derudover ser vi gerne, at du har arbejdet med GMP og kvalitetssikring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med opsætning af nye metoder samt metodeevaluering og optimering.

Som person kan du holde overblikket, selvom din hverdag er travl, og du evner at arbejde systematisk og effektivt. Du har gode samarbejdsevner og udviser fleksibilitet i hverdagen. Du er åben, ærlig og nyder at dele viden med kolleger. Du har en god forretningsmæssig forståelse og formår at sætte kvalitet i højsædet. Du kommunikerer effektivt, både i tale og på skrift på dansk og engelsk.

Yderligere oplysninger

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende kemikerstilling i en dynamisk, international virksomhed i vækst, der er blandt verdens største laboratorier. Der er i stillingen gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et inspirerende arbejdsmiljø med ligesindede professionelle, der spiller hinanden gode.

Arbejdstid
Dette er en fuldtidsstilling.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter på pdf. senest d. 31. januar 2022 ved at klikke på "jeg er interesseret". Ansøgninger via mail, vil ikke blive taget i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Nadja Sun Wissing på +45 25164501.

Du kan læse mere om Eurofins på www.Eurofins.dk

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Glostrup
  • Mandag den 31. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kemikere
17. august 2024 1
16. august 2024 1