Rekrutteringsfirma

Automationsspecialist med viden og interesse i applikationsprogrammering til high-end procesudstyr til pharma-/biotek...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

For vores kunde Watson-Marlow Flexicon A/S, der er baseret i Ringsted, søger Hartmanns - til virksomhedens Design & Engineering (D&E) afdeling - efter en drift- og udviklingsorienteret automationsspecialist med kendskab til applikationsprogrammering. Virksomheden har siden 1986 været markedsledende i udvikling og fremstilling af kundespecifikke løsninger til aseptisk fyldning og kapsulering inden for den farmaceutiske og biotekniske industri.

Virksomhedens over 60 kompetente og engagerede medarbejdere i Ringsted stræber dagligt efter at levere high-end højkvalitetsløsninger til kunder over hele verden (eksportandel 95%+). Målgruppen er laboratorieproduktioner og små- og mellemstore batchproduktioner, der kræver fleksibilitet, effektivitet og høj præcision i et sterilt miljø. Watson-Marlow Flexicon tilbyder sine kunder i hele verden en bred vifte af procesløsninger fra stand alone enheder til manuel fyldning hen over halvautomatiske systemer til fuldt automatiske fyldnings- og kapsuleringsmaskiner til en meget reguleret branche, hvor dokumentation og sporbarhed er altafgørende.

Automationsspecialist:


Design & Engineering afdelingens aktiviteter ekspanderer fortsat, hvorfor der skal ansættes yderligere en automationsspecialist til teamet. D&E afdelingen består af 16 personer, heraf 4 automationsspecialister, hvilket giver gode muligheder for faglig sparring.

Ved opstart af et kundespecifikt projekt vil virksomhedens D&E afdeling fastlægge den procestekniske løsning ud fra de kundespecifikke krav, der er til det mekaniske udstyr og softwaren. Automationsspecialisterne, ligesom dine øvrige kollegaer i D&E afdelingen, tager udgangspunkt i de kundespecifikke krav og bygger leverancen op omkring disse.

Løsningerne sammensættes af standard byggeblokke i forskellige kombinationer - dog er de fleste leverancer unikke grundet kundens specifikke behov og krav.

Automationsspecialistens leverance:

  • Forberede hardware konfiguration, PLC software, parametrering, mv.
  • Forberede og installere PC styresystem og database, etc.
  • Bidrage aktivt i udviklingen fra PC-baseret software mod brug af applikationer (med applikationsprogrammering i f.eks. C#.NET, SQL, HTML, Java script).
  • Bistå produktionen med indkøring af maskiner, Pre-FAT og FAT.
  • Forberede og gennemføre opgraderinger hos eksisterende kunder.

Du vil i dit arbejde tage udgangspunkt i validerede byggeblokke og software og vil derfor ofte skulle sætte dig ind i kollegaers tidligere arbejde og dokumentation. Din samarbejdsflade er stor med mange snitflader internt i D&E, men også resten af virksomheden.

Ud over arbejdet med nye kundespecifikke leverancer, vil du supportere serviceafdelingen med opgraderinger til kunder rundt om i verden samt regelmæssige udviklingsopgaver.

Din baggrund og kompetencer:


Afgørende for succes i ovenstående funktion er din erfaring og procesforståelse med højautomatiserede maskiner eller produktion - gerne inden for pharma, medico, biotek, fødevarer eller lignende. Desuden kan du genkende dig selv i følgende stikord:

  • Solid praktisk erfaring med specificering, testning og fejlfinding på maskiner og maskinstyringer – fra en reguleret verden.
  • PLC programmering og dertilhørende automationshardware.
  • Solid forståelse for sammenhæng imellem mekanik og styring.
  • Kendskab til applikationsprogrammering i f.eks. C#.NET, SQL, HTML, Java script.
  • Erfaring med Omron produkter er en fordel.
  • Vant til at dokumentere dit arbejde og samarbejde med dokumentationsspecialister.
  • Stærk til at samarbejde, besidder et naturligt overblik og kan holde mange bolde i luften samtidigt.
  • Stærk både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Watson-Marlow Flexicon tilbyder:


Watson-Marlow Flexicon er en ambitiøs vækstvirksomhed med vedvarende store vækstrater og en sund økonomi. Du vil få en central rolle i virksomhedens ambitiøse og innovative tilgang – ikke mindst i forhold til den teknologiske udvikling fra PC-baseret software til udbredt brug af applikationssoftware og kunstig intelligens.

I en virksomhed, der arbejder aktivt ud fra grundlæggende værdier omkring Kundefokus, Ekspertise, Respekt, Integritet, Sikkerhed og Samarbejde. Diversitet og inklusion er også et vigtigt fundament for virksomheden.

Hele organisationen har stor fokus på medarbejdertrivsel, hvor sikkerhed og bæredygtighed kommer i første række og hvor man, som ny medarbejder fra dag 1, bliver introduceret til et solidt og informativt introforløb. Organisationen i Ringsted er flad og det er meget nemt at søge sparring og hjælp fra kolleger.

Din hverdag får et internationalt tilsnit, da du vil samarbejde med kolleger fra resten af koncernen.

Noget for dig?


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant i Hartmanns Mads Jakobsen på mobil 4121 1326 / [email protected].

Stillingen forventes besat i marts/april måned, med opstart snarest muligt efter nærmere aftale.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Hele Sjælland
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som kemikere
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 9
7. september 2024 10
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 9
1. september 2024 10
31. august 2024 13
30. august 2024 14
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 13
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 11