Kemiker til support af Aseptisk produktionsprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Brænder du for at arbejde med produktionsprocesser, og har du lyst til nye faglige udfordringer inden for aseptik og produktion? Vil du være med til at gøre en forskel for folk med allergi? Så er det hos ALK, du skal søge!

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt, og du har nu chancen for at komme med på rejsen. Vi søger en kemiker, der har lyst til at arbejde inden for support til aseptiske produktionsprocesser, til produktionen i Hørsholm. Jobbet er en midlertidig stilling på 2 år, da vi i øjeblikket både yder support til daglig drift samt til et større projekt, hvor der arbejdes på at optimere præparations- og fyldeprocesser.

Som proceskemiker skal du udføre support til vores Aseptiske produktion med primær fokus på vores fyldeprocesser. Du kan forvente at skulle løse både praktiske og dokumentationsmæssige opgaver, herunder optimering af dokumenter, afvigelseshåndtering, CAPA’er samt ændringssager. Det er derfor en forudsætning, at du kan lide at udarbejde dokumenter og arbejde med troubleshooting og optimeringer.

Du skal besidde et godt GMP-mindset, have et godt overblik samt befinde dig godt med at finde det rette niveau for dine leverancer ved, i samarbejde med fx QA, at lave risikovurderinger og arbejde med en risikobaseret tilgang til dine opgaver. Du trives med at være der, hvor tingene sker, i en travl hverdag med korte deadlines. Du sætter en ære i at samarbejde med flere forskellige medarbejdergrupper som operatører, teknikere, kemikere, linjeleder samt eksterne samarbejdspartnere. Det betyder også, at du skal brænde for at være aktivt deltagende med dine interessenter.

Der er god mulighed for at præge jobbet og afdelingen i hverdagen.

Teamet

Du vil blive en del af ALKs Aseptiske Produktion, der består af 63 medarbejdere fordelt på 5 teams. Teamet, som du vil indgå i, er '"AP Preparation and filling process support", der tæller 12 kemikere, der supporterer hele den aseptiske del af produktionen med ekspertise inden for Fremstilling- og fylde processer. Vi er et team med meget kvalificerede og engagerede kolleger med mange forskellige kompetencer. Alle i teamet brænder for at sikre, at produktionen kommer i mål, og det er meget vigtigt for os at hjælpe hinanden i hverdagen og at have et godt kollegaskab.

Vi forestiller os, at du

har en relevant akademisk uddannelse som farmaceut, kemiingeniør, biokemiker eller lign. Gerne med erfaring fra en GMP-reguleret virksomhed, men det er ikke en forudsætning. Det er vigtigt, at du er systematisk, præcis og har overblik, da jobbet indeholder en del dokumentationsarbejde i forbindelse med kvalitetssikring og compliance. I rollen skal man kunne kommunikere på tværs af faggrænser, så det er vigtigt, at du besidder fremragende kommunikative evner, og mestrer dansk og engelsk flydende både mundtligt og skriftligt. Du motiveres af at bidrage til forandringer og drive processer i et miljø med mange interessenter, og du får energi af at skabe relationer på tværs af fagområder. Som person trives du i en dynamisk hverdag og kan omstille dig til nye prioriteringer med kort varsel. Dine kolleger og ledere vil beskrive dig som nysgerrig, ansvarsbevidst og omhyggelig. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet, kan selvstændigt drive opgaver og træffe beslutninger, men søger aktivt sparring fra kolleger og tilsikrer et højt informationsniveau til alle interessenter. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer og har en positiv indstilling samt godt humør.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og vidensudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes.

ALK er en international organisation, der sigter efter at være verdenslederen på allergimarkedet. Du vil arbejde i Hørsholm, hvor firmaets hovedsæde og primære produktionsfaciliteter er lokaliseret, i den naturskønne DTU Science park i Hørsholm, med en fremragende personalerestaurant. ALK er en del af DTU Science personalefælleskab, der tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og klubber, sammen med medarbejdere fra omkringliggende virksomheder, året rundt.

Kontakt

For yderlige information venligst kontakt Teamleder Jannie Legorreta, tlf.: +45 21266306

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist den 10. januar 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Hørsholm
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som kemikere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1