Kemiker med ansvar for validering og kvalificering til Laboratory Automation Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed på verdensplan, og derfor søger vi en ny kollega til at slutte sig til os.

Er du interesseret i at arbejde med kvalificering af moderne analyseinstrumenter og validering af analysesoftware? Har du flair for at lære ny software og har du lyst til at være en del af et team, der udvikler automatiseringsprocesser og kvalificerer analyseinstrumenter og software til vores laboratorier?

Så kan du blive vores nye kollega i Laboratory Automation Development.

I Laboratory Automation Development er det vores ansvar at kvalificere, implementere og administrere instrumenter og software i laboratorierne og sikre, at disse systemer er egnede til den tilsigtede anvendelse og opfylder de lovmæssige krav. Dette sker i samarbejde med brugerne og andre involverede afdelinger.

Stillingen er tiltænkt nyuddannede, hvilket betyder, at du for nylig har afsluttet en uddannelse inden for naturvidenskab eller datalogi med en vis forståelse for analytisk kemi eller immunologi. Du vil få den nødvendige uddannelse i softwarevalidering og instrumentkvalificering.

Den ideelle kandidat har en stærk interesse for instrumenter og software, samt flair for at håndtere computere og software da du også skal administrere systemerne efterfølgende.

Ansvarsområder

Du vil komme til at arbejde med kvalificering af instrumenter og udstyr samt validering af computersystemer (CSV). Dette kræver udarbejdelse af kvalifikationsdokumentation og udførelse af kvalifikationstest i samarbejde med slutbrugerne.

Når valideringen og kvalificeringen er afsluttet, overdrages systemet til slutbrugerne til daglig drift. Arbejdet arrangeres primært som små projekter med en varighed på 3-8 måneder.

Efter implementeringen af analysesystemerne i vores laboratorier vil du administrere analysesoftwaren og udføre periodiske review og disaster recovery tests samt være ansvarlig for at sikre dataintegritet på systemerne.

Dine kvalifikationer

  • Du har for nylig afsluttet din uddannelse som B.Sc. eller M.Sc. inden for ingeniørvidenskab, cand.polyt., cand.scient., cand.pharm. eller lignende.
  • Flair for computere og software (du har eksempelvis interesse for programmering).
  • Kendskab til analyseinstrumenter.
  • En stærk sans for kvalitet i dit arbejde.
  • Grundlæggende forståelse af analysemetoder.
  • Gode færdigheder i fejlfinding og en pragmatisk og analytisk problemløsningstilgang.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Kendskab til GMP er en fordel.
  • Kommunikere på både dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

Personligt brænder du for dine opgaver. Du har en positiv indstilling og trives i et uformelt arbejdsmiljø.

Afdelingen/teamet

Vores afdeling består af 7 passionerede kolleger. Vi stræber altid efter at udvikle vores kompetencer og processer for at imødekomme patienternes og vores samarbejdspartneres behov, internt såvel som eksternt. Vores afdeling arbejder tæt sammen med andre afdelinger både i Danmark, men også i udlandet. Vi er drevet af en høj grad af professionalisme og integritet og stræber efter at skabe et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø sammen med vores kolleger.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm

Ansøgningsfrist

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team, håber vi at modtage dit CV og din ansøgning senest den 25. juli 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Manager Tejs Kyhl, tlf. +45 22 88 17 14.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som kemikere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1