Kemiker med drøm om at blive automationsekspert søges til finrensningsfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Information Technology & Telecom
  • Kalundborg

Har du allerede erfaring fra industrien som naturvidenskabelig processupporter, og er blevet helt vildt nysgerrig på automationssystemer? Brænder du for en mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor denne nye faglighed, og samtidig blive ved med at anvende den procesforståelse, du har arbejdet så hårdt for at opnå? Så har vi måske løsningen til dig – vi har fået mulighed for at tilbyde en unik stilling, hvor du vil bringe dine færdigheder som akademiker i spil, samtidig med at vi udvikler dig til at blive lidt af en ekspert indenfor MES automationssystemer.

Om afdelingen
I PP IT & Automation Operations får du 13 fagligt nysgerrige og dygtige kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Vi har ansvaret for driften af fabrikkens IT og automationssystemer, der er et komplekst setup med mange stakeholders. I Purification Plants oprenser vi de aktive farmaceutiske ingredienser i mange af Novo Nordisks kvalitetsprodukter. Det er en procesrække med mange trin, hvor automation spiller en stor rolle for effektivitet, sikkerhed og stabilitet. Derfor er vores tilstedeværelse i produktionen ofte nødvendig, ikke kun når noget afviger fra det optimale, men også når vi deltager i optimeringsprojekter, vedligeholder eller er med til at gøre os klar til en spændende fremtid på andre måder.

Vi deler en stærk faglig interesse for det vi laver, et generelt højt humør og et sæt store ambitioner om fuldt at udnytte de muligheder, den teknologiske udvikling hele tiden skaber. Vi er gode til at dele vores viden, og vi er der for hinanden, når udfordringerne bliver for omfattende til den enkelte.

Jobbet

Som vores nye supporter vil du i høj grad være med til at sikre stabiliteten i driften gennem din naturvidenskabelige faglighed. Det betyder at du vil være med, når noget afviger fra det optimale, og i nogle tilfælde endda drive den systematiske problemløsningsproces, der muliggør både oprettende og forebyggende initiativer. Når du har fået overblik over vores processer, vil du blive bedt om input til forskellige optimeringsprojekter, ligesom du får mulighed for at udvikle dig fagligt efterhånden som du er klar til større udfordringer.

Men det, der er unikt for denne stilling, er at vi samtidig vil investere ganske betydelige ressourcer i at opbygge dine færdigheder som automationssuporter, hvor du vil lære at kode, at fejlfinde, at designe systemer og opbygge en stor forståelse for automation generelt. Fordi vi har brug for MES-kodere, er det denne slags systemer, du kommer til at arbejde med, men du vil helt sikkert komme tæt på flere andre typer i dit arbejde. Efterhånden som du bliver klar, vil du blive flettet ind i driften af systemerne, og på et tidspunkt vil du få ansvar for både dine egne projekter og for en del af de systemer, der får hele vores produktion til at køre.

Vi forventer at det vil være hensigtsmæssigt at du gennemgår en eller anden form for videreuddannelse, der selvfølgelig kommer an på den erfaring, du allerede har, men meget af din træning vil foregå her hvor du kan gøre en forskel med det samme. Det er også vigtigt at få afklaret af vores første prioritet altid vil være at sikre en stabil og sikker drift, så det kan være at du i perioder kommer til at arbejde mere med det du allerede ved, end du kommer til at lære nyt, når der er brug for dine kompetencer i produktionen. På sigt er det dog i vores fælles interesse at vi får gjort dig til en habil og driftssikker MES-koder.

Kvalifikationer

Du har helt sikkert allerede nogle års erfaring efter endt uddannelse i et automatiseret produktionssetup som processupporter, sandsynligvis med en naturvidenskabelig baggrund på MSc./kandidatniveau. Det kan også være du er kemiingeniør, men din forståelse for det vi arbejder med – oprensning af proteiner i et reguleret produktionsmiljø – er velfunderet. Om du kommer fra fødevare-, indvindingsindustrien eller pharma er ikke afgørende, men du har allerede en vis erfaring fra processiden med automationsystemer, og helst fra et miljø, hvor rør, ventiler, tanke, pumper, filtre og centrifuger spiller en afgørende rolle.

Samtidig har du i et stykke tid været den, der altid får automationssupporterne omkring dig ud i lange forklaringer, fordi din nysgerrighed omkring hvordan man egentlig får den slags til at spille har vist sig at være umættelig. Derfor er du sulten efter at opnå reelle kompetencer indenfor programmering, fejlfinding og optimering, så du kan komme i gang med alle de gode ideer, du allerede har. Du er god til lære og ikke at mindst holde tungen lige i munden, når du både skal hjælpe dine kolleger med de daglige gøremål og samtidig udvikle et helt nyt sæt færdigheder.

Vi regner med at du har samlet en række LEAN-værktøjer op på din faglige rejse, i hvert fald vil det gøre det noget lettere for dig hurtigt at forstå hvordan vi arbejder. Du har sikkert allerede arbejdet en del med SAP, og dine generelle IT-færdigheder er selvfølgelig veludviklede.

Du er god til at skabe tilldsfulde relationer, måske på grund af dine velreflekterede kommunikationsevner, måske fordi du anerkender vigtigheden af at forstå hinandens faglige behov, måske bare fordi du er super god kollega i det hele taget. Du skaber energi omkring dig, og din nysgerrrighed motiverer dine omgivelser til at lære fra sig – og måske endda selv at lære mere. Og så taler du selvfølgelig både dansk og engelsk på et niveau, der tillader dig at have faglige samtaler på et højt teknisk niveau.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 371 millioner mennesker i hele verden har brug for os.

Novo Nordisk i Kalundborg ligger godt en times kørsel fra København og Odense. Med et areal på 156 fodboldbaner er det verdens største insulin produktionssite. Det er arbejdsplads for mere end 3.400 dedikerede medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst med masser af udfordringer, som vi løser ved at være på forkant med udvikling inden for teknologi, systemer, metoder og processer og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere. Der er flere samkørselsordninger, herunder fælles bus fra og til København og Odense området.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rasmus Stæhr Madsen på tlf. +45 3075 8158

Du kan også lære mere om hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk her: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Ansøgningsfrist

15 April 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kemikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1