QA kemiker til færdigvareproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Quality
  • Kalundborg

Bliver du motiveret af at arbejde i et teamorienteret miljø sammen med erfarne og kompetente kolleger? Og vil du sammen med dine kolleger være med til at sikre Biopharms færdigvarer produktion hos Novo Nordisk i Kalundborg? Så har vi måske det rette job for dig, da vi søger en talentfuld og ambitiøs kollega i Biopharm Quality Assurance (BioQA) for færdigvarer (FP) i Kalundborg (KA).

Om afdelingen

Vi er en dynamisk afdeling med 27 dygtige medarbejdere opdelt i tre teams med ansvar for Biopharms aseptiske fyldefabrik og pakkeri samt validering og kvalificering af Biopharms fabrikker i Kalundborg. De to drift-teams arbejder på tværs og der vil derfor være mulighed for at arbejde både med aseptisk produktion og pak.

Jobbet

I rollen som QA kemiker er du ansvarlig for at sikre, at vores produkter fremstilles i henhold til vores markedsføringstilladelser og GMP. Dette omfatter gennemgang og godkendelse af al dokumentation i forbindelse med vores produktionsprocesser samt QA oversight, hvor vi er til stede i produktionen og arbejder proaktivt for at sikre produktion i overensstemmelse med gældende regler og procedurer.

I dit daglige arbejde vil du interagere med kolleger i produktionsafdelingen, og din succes afhænger af din evne til at samarbejde og kommunikere med alle typer mennesker på en positiv og konstruktiv måde Du skal kunne formidle faglige problematikker til kolleger og samarbejdspartnere på en måde, der fremmer et succesfuldt samarbejde.

Vores arbejdsmiljø er dynamisk og kan i perioder være udfordrende, når korte deadlines kræver, at du kan prioritere og tage ansvar for at håndtere dine opgaver rettidigt selv på travle og udfordrende arbejdsdage. Stillingen giver dig stort potentiale for personlig udvikling, og når du starter, vil du gennemgå et individuelt og intensivt træningsprogram.

Kvalifikationer

Du har en akademisk uddannelse som farmaceut, ingeniør, dyrlæge eller lignende og gerne erfaring fra produktion eller QA fra tidligere jobs. Du har en veludviklet kvalitetssans, overholder deadlines, tager ansvar for egne opgaver og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Novo Nordisk´s forretningssprog er engelsk, hvorfor det er et krav at du behersker både det danske og engelske sprog, mundtligt såvel som skriftligt.

Du skal søge jobbet fordi dine evner, dit engagement og dine ambitioner vil hjælpe os med at forbedre livet for mennesker der lever med en kronisk sygdom. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at samarbejde med talentfulde kollegaer, og vi hjælper dig gerne hvis du har et ønske om at specialisere dig. Biopharm QA dækker kvaliteten i hele produktionskæden, så der er rig mulighed for at få en bred indsigt, overblik samt udvikling på tværs i organisationen.

Om Novo Nordisk
Novo Nordisk Kalundborg er en by i byen, beliggende kun en times kørsel fra København. Området dækker over 1.350.000 m2 med eget vejnet. Vi er ca. 3.500 medarbejdere fordelt på 16 fabrikker, og vi producerer bl.a. 50 % af verdens insulin. Vi er på forkant med udviklingen inden for teknologi, systemer, metoder og processer. Novo Nordisk Kalundborg er en arbejdsplads med uendelige udviklingsmuligheder, og vi håber at du vil være med på holdet.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen så kontakt Kenneth Weiersøe Højer på +45 3079 5488 eller Kristine Helander Jensen på +45 3075 4990.

Ansøgningsfrist
09 August 2020.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kemikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1