Kemiker til QC stilling i finrens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Quality
  • Kalundborg

Kan du ikke lade være med at tage ansvar, og er du typisk den, der sætter skub i de daglige opgaver? Får du energi af en dynamisk hverdag med megen omskiftelighed og spændende udfordringer? I så fald er du måske vores nye kollega.

Om afdelingen
QC afdelingen, i fabrikken Purification Plants, består af 4 kemiske analyseteams og 1 supportteam med ca. 70 dygtige og engagerede medarbejdere. Afdelingen spiller en afgørende rolle i produktionen af insulin. Vi kontrollerer kvaliteten af hvert trin i produktionsprocessen og arbejder, i tæt samarbejde med resten af produktionen, for at produktet er af høj kvalitet og i regulatorisk compliance.

Jobbet

Teamet består af 10 laboranter og 2 metodeansvarlige akademikere. Vi har fokus på samarbejde i en dagligdag hvor vi spiller hinanden gode og når i mål som et samlet hold. Du skal være med til at sikre, at vi driver vores analysearbejde på en god og effektiv måde, herunder sikre at vi leverer analyseresultater til vores kunder i produktionen i rette mængder, til rette tid og vigtigst af alt - i den helt rette kvalitet.

Dit daglige arbejde vil primært bestå af at yde support til arbejdet i det kemiske laboratorium samt optimering af analyser til produktionen i samarbejde med de øvrige teams i afdelingen. Du spiller desuden en central rolle ved systematisk problemløsning (LEAN) i forbindelse med opståede udfordringer med analyse og/eller udstyr, herunder OOS og OOT.

Udover at have overblik over teamets projekter, vil du også drive egne projekter, og du har en vigtig rolle i at sikre at vores analysemetoder altid lever op til både interne og eksterne krav. De kommende år vil afdelingen bl.a. implementere nyt udstyr og overføre samt implementere nye analysemetoder. Derudover går vi en fremtid i møde med fokus på hvordan automatisering og ny teknologi kan gøre vores hverdag mere effektiv.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i en afdeling med engagerede kolleger, hvor ingen dage ligner hinanden, og vi har en stærk forventning om at du vil udvikle både dine faglige og personlige kompetencer – for at fortsætte Novo Nordisks historie på over 90 års innovation og lederskab inden for diabetesbehandling.

Kvalifikationer
Du har en relevant naturvidenskabelig uddannelse og meget gerne erfaring med kromatografiske metoder, GMP og/eller arbejde i en QC afdeling. Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på både engelsk og dansk.

Du har tidligere vist, at det falder dig naturligt at tage ansvar og sætte retning for dig selv og dine kollegaer i dit daglige arbejde. Du evner med dit gode overblik at håndtere en løbende prioritering af egne opgaver og samtidig have fokus på både korte og lange deadlines. Din troværdighed, positive indstilling og dit smittende engagement gør det nemt for dig at samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere uanset organisatorisk placering.

Du motiveres af at være i et dynamisk og udviklende miljø, hvor der hele tiden er fokus på forbedring af både kompetencer og processer. Du har en konstruktiv tilgang til problemløsning, og du har fokus på at finde frem til holdbare løsninger sammen med dine kolleger.

Få en hverdag på verdens største insulin produktions-site

Novo Nordisk i Kalundborg er verdens største insulin produktions-site - stort nok til at have en 5,5 km løbesti rundt om sitet. Det er arbejdsplads for mere end 2.800 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sammen sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i udvikling og byder på en masse spændende udfordringer, som vi løser ved at være på forkant indenfor teknologi, systemer, metoder og processer og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Peter Nylev på telefon +45 3075 4071.

Ansøgningsfrist

19 August 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kemikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1