Køkkenassistent på deltid.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Golfskoven er et underholdningssted belliggende i Højbjerg i sydlige Aarhus. Vi henvender os primært til det voksen publikum, og vi har bl.a. en af DK´s største indendørs Adventure minigolf baner, indendørs og udendørs petanquebaner, poolborde, PoolBall, dart, spilcafé, mødelokaler, selskabs- og konferencelokaler, café og bar. Det hele er fordelt over ca.6.000 m2.

Til at varetage køkkenfunktion søger vi 2 nye medarbejdere, som kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med Golfskovens øvrige personale medvirker til at skabe de perfekte rammer for vores gæster.

Vores koncept bygger på comfort food, og det daglige udvalg spænder over høj kvalitet inden for burgere, salater, snacks, sødt m.v.

Vi har ekstremt høj fokus på gæsteoplevelser og alt vi gør hver dag vores bedste for at yde den ultimative oplevelse for vores gæster. Det gælder også for både smag og det visuelle i det vi serverer for vores gæster.

Det daglige arbejde vil bestå i prep, klargøring, produktion, rengøring af køkken m.v. Stillingerne er deltids og er som udgangspunkt deltidsstillinger hvor du på skift arbejder 3 dage og har 3 dage fri.

Til større selskaber og events samarbejder vi med eksterne kokke, hvor du af og til også vil komme til at medvirke til at skabe gode resultater.

Hvis du har lysten til at deltage i frontdesk på ekstra vagter kan du på lige fod med øvrige café personale byde ind og tage vagter i baren, men det er ikke noget krav.

Vi har 18 skønne kolleger som alle brænder for deres arbejde og du vil blive en del af et engageret team med søde kollegaer og på alle måder højt til loftet.

Du kommer primært til at arbejde eftermiddag, aften og weekend med fri hver anden weekend.

Vi tilbyder en attraktiv løn som står mål med dine kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Højbjerg
  • Lørdag den 10. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2