Kostfaglig medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Brænder du for at arbejde med indsatte og se dem udvikle sig? Drives du af, at sætte nye initiativer i gang? Så er du vores nye kok og kostfaglige medarbejder på Jyderup Fængsel.

Dine opgaver

Du bliver en del af Jyderup Fængsel, som har et stort produktionskøkken, hvor der dagligt produceres mad til institutioner i Kriminalforsorgen. Vi har ligeledes et velassorteret undervisningskøkken, hvor vi ønsker at udbyde AMU kurser og EUD grundforløb inden for gastronomi.

Produktionskøkkenet har ansat 5 personer med køkkenfaglig baggrund og kan beskæftige op til 14 indsatte. Som nye kollega vil du hovedsagligt være tilknyttet undervisningskøkkenet, hvor du vil forestå undervisning i AMU og EUD. Du vil også kunne indgå i produktionskøkkenet, hvor du vil være beskæftiget med at producere mad og vejlede de indsatte, så de kan hjælpe med produktionen.

Du vil indgå i et teamsamarbejde med de øvrige kolleger i køkkenet, hvor du skal formå at støtte og motivere de indsatte i de daglige opgaver, og med din tilgang til faget, formår at skabe lyst og nysgerrighed for uddannelse og beskæftigelse inden for gastronomi.

Hvem er du?

  • Du har en køkkenfaglig baggrund, gerne med undervisningserfaring
  • Du trives med, at arbejde med mennesker
  • Du er ansvarsbevidst, beslutsom og kan arbejde selvstændigt
  • Du ser udfordringer frem for begrænsninger
  • Du trives med at samarbejde tværfagligt med mange forskellige faggrupper
  • Kørekort vil være en fordel

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og anderledes job
  • Gode kollegaer
  • En travl og inspirerende hverdag
  • løn og ansættelsesvilkår

Stillingen som kostfaglig medarbejder er med tiltrædelse den 1. november 2019 eller snarest derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation – Det Statslige Område og organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken.

Ansættelsesområdet er Institution Jyderup.

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, 4450 Jyderup

Jyderup Fængsel er et af landets 8 åbne fængsler og har en kapacitet på i alt 162 pladser. Jyderup fængsel har flere forskellige afdelinger, herunder bl.a. en modtagelses-, en arrest-, en behandlings- og en ungeafdeling. De indsatte er i dagtimerne beskæftiget med arbejde, undervisning eller andet godkendt aktivitet.

Jyderup Fængsel skal omdannes til et kvindefængsel, som skal være fuld implementeret i 2020. Læs mere om Statsfængslet i Jyderup på www.sfjyderup.dk

Institution Jyderup er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af

lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.Kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningsfristen er den 20. september 2019 kl. 12.00.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge.

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Enhedschef Kenni Lyngberg 72 55 23 33 eller Enhedsleder Henrik Drejer 72 55 22 56.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Jyderup
  • Fredag den 20. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere i Jyderup over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1