Todelt stilling som eneansvarlig køkkenmedarbejder 25 timer ugentligt samt pædagogmedhjælper 5 timer ugentligt i Teat...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for både, at lave velsmagende mad og arbejde nærværende med børn? Er du livsglad, smilende, har overblik og fyldt med gå-på-mod, når du løser varierende arbejdsopgaver og samtidig bevarer et overblik? Så har vi den helt rigtige stilling til dig.

I denne stilling skal man kunne lide variation, være omstillingsparat og være god til at handle spontant. I 25 timer om ugen skal du lave mad til en flok dejlige vuggestuebørn og børnehavebørn, men når behovet opstår skal du kunne slippe grydeskeen og lige hjælpe til på gulvet når det pædagogiske personalet har brug for en ekstra hånd der er på børn. F.eks. hvis en kollega bliver syg og dine kollager har brug for at du går på gulvet indtil kl. 09:00, så er det vigtigt at du hjælper til på gulvet og sænker forventningerne til at bruge meget tid på din tilberedning af frokosten lige den dag. Nogle dage er det nødvendigt, at det er simpelt mad og kræfterne ligges et andet sted. Andre dage spiser vi som konger. Du er derfor fast ansat i 30 timer/ugen, men 5 af timerne bruges der i perioder hvor der er brug for en ekstra hånd på gulvet. Vi er på årsnorm, hvilke betyder at i nogle perioder arbejder vi mindre og i andre mere hen over et år.

Det skal derfor være naturligt for dig, at samarbejde med det pædagogiske personale og høre dem om, hvad der fungere bedst i praksis. Vi søger dig som er klar til et arbejde, hvor der er brug for dig, og hvor din indsats i hverdagen gør en forskel for vores samlede opgaveløsning. Du skal derfor have lyst til at indgå i det store fællesskab i Teaterbørneinstitutionen. Du skal have en anerkendende og nysgerrig tilgang til børnene, hvor du gennem dit engagement og nærvær skaber gode og trygge relationer til institutionens børn og forældre.

Du skal elske at lave mad i et åbent køkken, hvor børnelyde er velkomne og du har mod på at afprøve nye retter med nye smage og teksturer. Din mad er altid velsmagende og præsenteres, så den inspirerer institutionens børn til at smage nye ting. Du må meget gerne besidde et godt planlægningsgen, hvor du genbruger og hvor der er sammenhæng så alle råvare bliver brugt og vi har mindst mulig madspild. F.eks. laver du en stor portion tomatsovs den ene dag, som næste dag kan forvandles til en vegetar lasagne. Læs mere her: https://www.teaterboern.dk/mad-maltider. Når børnegrupperne har spist frokost, er det ligeledes dit arbejde at vaske borde af, feje ved bordene og ordne opvasken. Børnene får både formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad serveret i institutionen.

Hvem er vi?
Teaterbørneinstitutionen er en selvejende daginstitution, som består af to små, hyggelige afdelinger. Afdelingen Helligaandskirken og afdeling Teaterbørn. I afdeling Teaterbørn søger vi netop nu en ny eneansvarlig køkkenmedarbejder på 25 timer om ugen som også ønsker at være pædagogmedhjælper i 5 timer om ugen. I afdeling Teaterbørn har vi en børnehavegruppe normeret til 25 børn og en vuggestuegruppe normeret til 16 børn, som du skal lave mad til. Når der er sygdom/ferie i køkkenet over i afdeling Helligaandskirken, hvor vi har en børnehavegruppe normeret til 33 børn skal du også laves mad til denne gruppe og bringe maden hen til den anden afdeling f.eks. på ladcykel. Her er det vigtigt at du får lavet en masse gode retter der ligger i fryseren, som nemt kan tages op og bruges på dage hvor du skal lave mad til begge afdelinger.
Vi er en organisation med flad struktur, hvor alle – køkkenpersonale, pædagoger, leder, pædagogmedhjælpere, og vikarer – er vigtige personer i børnenes hverdag. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder brænder for at være medskaber af et godt og udviklende læringsmiljø. Vi lykkes når børn, forældre og kolleger oplever, at vi sammen skaber trygge rammer for trivsel, udvikling og læring med udgangspunkt i den gensidige ligeværdige relation. Det betyder, at vi har en positiv omgangstone, at vi samarbejder, byder ind og finder løsninger sammen. I vores arbejdsfællesskab lægger vi stor vægt på åben, ærlig og imødekommende kommunikation, samt høj faglighed og vilje til at lære noget nyt sammen.

Læs mere om os på www.teaterboern.dk

Vi forventer at du
• Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar i dit arbejde
• Er positiv og proaktiv i samarbejdet med kollegaer
• Er serviceminded og træder til, der hvor behovet opstår
• Er fleksibel, omstillingsparat og kreativ
• Har fokus på hygiejne, oprydning og rengøring både i køkkenet og på stuerne
• Handler altid ud fra, hvad der er bedst for institutionens børn
• Har en køkkenfaglig uddannelse eller erfaring fra lignende stilling
• Har erfaring med planlægning, indkøb og sammensætning af ernæringsrigtig kost
• Kan anvende computer på brugerniveau til varebestilling, udarbejdelse af madplaner og kan administrere økologiregnskabet på egen hånd
• Kan arbejde selvstændigt samt i tæt samarbejde med kolleger og pædagogisk personale
• Har hygiejnebevis og gerne kurser fra Madhuset
• Har lyst til at arbejde med inddragelse af børnene og være en central person i huset

Er du interesseret? Har du nogen spørgsmål så ring endelig til vores Institutionsleder Ayla Born på +45 26201025. Læs mere om os og vores fælles pædagogiske grundlag: https://www.teaterboern.dk/paedagogik. Vi holder løbende samtaler, indtil vi finder de rette kandidater og kalder til samtale så snart vi modtager ansøgninger der fanger vores interesse. Send din ansøgning, CV, samt anden relevant dokumentation til institutionsleder Ayla Born: mail: [email protected] - husk at skriv "køkkenansøgning" i menulinjen i mailen. Start er august 2021. Vi indhenter børne- og straffeattest samt referencer i forbindelse med ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0