[xxxxx] søger en kantineleder til Læreruddannelsen, HF og Kostskolen i Nørre Nissum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

VIA University College søger en kantineleder med sans for bæredygtighed til Læreruddannelsen, HF og Kostskolen i Nørre Nissum med tiltrædelse den 1. januar 2023.

Læreruddannelsen, HF og Kostskolen i Nørre Nissum har 350 lærerstuderende, 160 elever på HF, hvoraf de 75 er kostskoleelever, der er på fuld forplejning, samt 56 medarbejdere.

Kantinelederen vil skulle stå i spidsen for kantinen, som er et dynamisk og spændende samlingspunkt for studerende, kostskoleelever og ansatte, både ernæringsmæssigt og kulturelt. Vi lægger stor vægt på, at kantinen er det naturlige samlingspunkt, hvor den daglige kaffepause, frokosten, gæstebespisning eller hyggestund finder sted, og hvor alle glæder sig til at komme og spise i fællesskab.

I VIA University College har vi et ønske om at have levende studiemiljøer og at sætte vores studerende i centrum. De studerende skal føle sig velkomne og inddrages i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette kommer også til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Vi er løbende i dialog med de studerende rundt om buffeten i kantinen, og har dialogmøder med de studerende. Dette gør vi for at sikre, at det måltid vi serverer, falder i de studerendes smag, og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer.

Vi arbejder hele tiden på at styrke studiemiljøet på tværs af campusserne. Kantinen i Nørre Nissum indgår således i et samarbejde med ni andre kantiner i VIA University College, bl.a. om konceptudvikling, studiestart, kurser og meget mere.

I kantinen i Nørre Nissum er ansat fem medarbejdere med forskellig baggrund.

Dine opgaver
Kantinelederen vil sammen med medarbejderne i kantinen skulle løfte en bred vifte af opgaver, som alle er vigtige for, at hverdagen glider nemt og ubesværet.

Som udgangspunkt består arbejdet som kantineleder i at menuplanlægge, indkøbe og tage ansvar for og deltage i produktion af fremragende hjemmelavet mad af gode og friske økologiske råvarer. Men VIA University College er også en arbejdsplads, som sætter trivsel og arbejdsmiljø højt. Derfor søger vi en kantineleder, som både kan motivere og inspirere medarbejderne i de daglige opgaver og i samarbejdet med hinanden og med brugerne, herunder i tæt samarbejde med kostskolepædagogerne omkring drift og arrangementer i kostskoleregi. Det er her vigtigt, at kantinelederen har øje for, at måltidet for kostskolens elever morgen og aften foregår i en hjemlig atmosfære.

Kantinelederen skal være indstillet på at indgå i relevante tværfaglige aktiviteter med de studerende, så som etablering af køkkenhave og andre aktiviteter med udgangspunkt i maden. Der må påregnes enkelte dage, hvor aktiviteterne ligger uden for normal arbejdstid.

Kantinelederen har ansvaret for den daglige drift, for en sikker økonomi og for kantinens personale.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag i dagtimerne. Enkelte aften- og weekendvagter vil forekomme.

Dine kompetencer
Du er uddannet kok, professionsbachelor i ernæring og sundhed, økonoma eller lignende. Du har dokumenterede gode erfaringer med dygtig ledelse, fremstilling af ernæringsrigtig kost, drift af et kantinekøkken samt egne idéer til, hvordan kantinen fortsat vil være et positivt og naturligt samlings- og spisested, særligt for kostskolens elever, som bor på stedet.

Du har en stærk faglighed og erfaring med ledelse af en kantine, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi og reduktion af madspil. Dit engagement for bæredygtighed kommer bl.a. til udtryk ved, at du evner og har lyst til løbende at søge ny viden, som du kan dele ud af. Kantinen har det økologiske spisemærke i sølv, og dette skal opretholdes.

Du er en ansvarlig og nærværende personaleleder og har blik for den enkelte medarbejders behov.

Du har gode kommunikationsevner og er samarbejdsorienteret og serviceminded over for husets studerende, medarbejdere og øvrige brugere.

Du har solide og positive erfaringer med konceptudvikling, budgetlægning og løbende økonomistyring samt egenkontrol.

Du kommunikerer naturligt på dansk om kantinen og dens tilbud, både direkte og på elektroniske platforme. Og så har du mod til at overraske, når kantinen tager initiativer, som ingen havde regnet med!

Vi tilbyder

  • Et spændende uddannelsesmiljø med studerende, medarbejdere, kursister og gæster.
  • Enestående mulighed for fortsat at udvikle kantinens koncepter og værdier sammen med medarbejderne og i samarbejde med de øvrige kantiner i VIA University College.
  • Funktionelle rammer omkring både køkken- og kantinefaciliteter.
  • Erfaringsudveksling i netværk med andre kantineledere i VIA University College.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og aftaler. Der er tale om en stilling uden højeste arbejdstid.

Dit ansættelsessted er Svinget 5, Lemvig. Stillingen hører under Campusliv og planlægning, og din nærmeste leder i det daglige er Henning Markussen, som er chef for Campusliv og planlægning.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henning Markussen på mail [email protected] eller på mobil 8755 2959.

Ansøg om kantinelederstillingen gennem vores rekrutteringssystem senest den 9. november 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 15. november og 2. samtalerunde den 24. november 2022.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Brande

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Ringkøbing

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Holstebro

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Ringkøbing

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1