Caterelev til attraktiv stilling hos STUBBS GASTRONOMI i Sabro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sabro

Gastronom-elev med speciale i smørrebrød og catering

Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling?

Skal du i gang med en uddannelse som gastronom med speciale i smørrebrød og catering, og har du passion for dit kommende fag, og vil du arbejde et sted, hvor vi brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse HVER gang? - så kan det være dig, vi står og mangler.

Stubbs Gastronomi
Stubbs Gastronomi er et moderne madhus med nybygget domicil med gode personale faciliteter og top moderne køkken på Viborgvej i Sabro. Vores nuværende elev er nu udlært, og derfor mangler vi endnu et par dygtige medarbejdere, som har lyst til at være med på holdet. Du bliver en del af Stubbs Gastronomi, som hver dag laver frokost, mødeforplejning og selskaber til private og virksomheder i Østjylland. Vi har desuden både selskabslokaler og take away. Vi har et godt sammenhold i køkkenet, hvor hver medarbejder er vigtig for vores allesammens succes. Vi arbejder i fællesskab for at nå vores mål, og vi har det godt med hinanden imens. Du vil opleve, at når du har vist, at du kan arbejde ansvarsfuldt og seriøst med dine opgaver, så får du medbestemmelse og ansvar.

Hvem er du
Vi leder efter en medarbejder, som brænder for god mad. Det vigtigste er din energi og din vilje til at glæde vores kvalitetsbevidste gæster og kunder med lækre oplevelser, hvor der er kræset om detaljerne. Det er også vigtigt, at du kan tage medansvar for, at vores team fungerer effektivt.

Arbejdstider
Vi kører med online vagtplan, hvor du nemt via app kan følge med i vagtplanen.

Arbejdet
Du vil komme til at arbejde inden for flere områder. Du er med til at planlægge menuer og indkøb, ligesom du er med ude og køre selskaber hos vores dejlige kunder. I køkkenet er du en del af hele madlavningsprocessen samt oprydning og rengøring, hvor vi altid hjælpes ad om at blive færdige.

Kontakt
Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte indehaver Thomas Stubbs på 22765367. Du kan sende din ansøgning til [email protected]

Stubbs Gastronomi er medlem af Horesta


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Sabro.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Sabro
  • Lørdag den 30. oktober 2021

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Horsens

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Århus

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Køkkenmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Århus

    Om digDu er hurtig på hænder og fødderDu er god til at organisereDu går ikke på kompromis med renlighedDu kan kommunikere på dansk og / eller engelskDu er vant til at have travltDu vil gå ekstra la..
    • Køkkenmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Århus C

    Har du passion for det vegetariske køkken og kan se dig selv yde service og kreere salater og smørrebrød med et smil? Så kan du blive en af vores nye Køkkenmedhjælpere på Århus Universitet!Såda..
    • Køkkenmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Sabro

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Sabro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere i Sabro over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1