Kokkeelev søges til RE Cucina

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

OM ARBEJDSPLADSEN


Hos RE Cucina er vi dedikerede til at bringe den autentiske smag af Italien til vores gæster. Vi importerer nøje udvalgte produkter direkte fra Italien, inklusive premium olivenolie, håndlavet pasta, lækre oste og udsøgt vin. Vores sortiment af delikatesser sikrer den højeste kvalitet og en ægte italiensk gastronomisk oplevelse. Som en del af vores team vil du få mulighed for at arbejde med disse eksklusive ingredienser og bidrage til at videreføre Italiens rige madtraditioner.. Som en del af vores team vil du få mulighed for at arbejde med disse eksklusive ingredienser og bidrage til at videreføre Italiens rige madtraditioner med vores team.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Om RE Cucina: Hos RE Cucina er vi dedikerede til at bringe den autentiske smag af Italien til vores gæster. Vi importerer nøje udvalgte produkter direkte fra Italien, inklusive premium olivenolie, håndlavet pasta, lækre oste og udsøgt vin. Vores sortiment af delikatesser sikrer den højeste kvalitet og en ægte italiensk gastronomisk oplevelse. Arbejdsopgaver for en kokkeelev: Som kokkeelev hos RE Cucina vil du få en omfattende og praktisk uddannelse i det italienske køkkens kunst. Du vil arbejde med de fineste italienske produkter og lære at tilberede alt fra bunden. Dine arbejdsopgaver vil omfatte: Hjemmelavet Pasta: Fremstilling af forskellige typer pasta, herunder tagliatelle, ravioli og gnocchi, ved hjælp af autentiske teknikker og ingredienser. Lære at lave og rulle dej, samt fylde og forme pasta til perfektion. Forretter (Antipasti): Tilberedning af traditionelle italienske forretter såsom bruschetta, caprese salat og arancini. Arbejde med friske og importerede ingredienser som tomater, mozzarella, og basilikum. Hovedretter: Forberedelse af klassiske italienske retter som osso buco, risotto og forskellige fisk- og kødretter. Anvendelse af premium olivenolie, eksklusive oste og friske urter for at skabe autentiske smagsoplevelser. Desserter: Fremstilling af populære italienske desserter såsom tiramisu, panna cotta og cannoli. Lære teknikker for bagning og præsentation for at sikre, at hver dessert er en kulinarisk oplevelse. Vinparring: Introduktion til italienske vine og hvordan man vælger den rette vin til hver ret. Lære om de forskellige vinregioner i Italien og deres karakteristika. Te Tid: Bidrage til vores specielle te tid, hvor vi serverer et udvalg af kvalitetsmad og delikatesser. Sikre at vores gæster får en unik og mindeværdig oplevelse gennem omhyggeligt udvalgte og tilberedte retter. Hos RE Cucina værdsætter vi engagement og passion for madlavning. Som kokkeelev vil du få mulighed for at udvikle dine færdigheder i et inspirerende miljø, arbejde med de bedste italienske produkter og være en del af et dedikeret team, der stræber efter at levere enestående kulinariske oplevelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores køkken og hjælpe dig med at vokse som kok, mens vi sammen bringer den ægte smag af Italien til vores gæster.

Forventninger til eleven


Som kokkeelev hos RE Cucina søger vi en person, der er lidenskabelig omkring madlavning og dedikeret til at lære. Vi har høje standarder for kvalitet og service, og vi forventer, at du deler vores engagement i at levere en enestående oplevelse til vores gæster. Her er, hvad vi forventer af dig: Passion og Engagement: Du skal have en ægte passion for madlavning og en vilje til at lære og udvikle dine færdigheder. Engagement i at forstå og mestre det italienske køkkens traditioner og teknikker. Arbejdsvilje og Fleksibilitet: Være villig til at arbejde hårdt og være fleksibel med arbejdstider, da køkkenarbejde ofte kan være krævende og indebære skiftarbejde. Evne til at arbejde effektivt under pres og håndtere flere opgaver samtidigt. Detaljeorienteret: En stærk opmærksomhed på detaljer for at sikre, at hver ret tilberedes og præsenteres perfekt. Være omhyggelig med hygiejne og sikkerhed i køkkenet. Teamarbejde: Evne til at arbejde godt i et team og samarbejde med andre kokke og køkkenpersonale. Bidrage positivt til arbejdsmiljøet og støtte dine kolleger i travle perioder. Lærevillighed: Åbenhed over for feedback og en vilje til konstant at forbedre dine færdigheder. Interesse i at lære om italienske ingredienser, opskrifter og madlavningsteknikker. Kreativitet og Innovation: En kreativ tilgang til madlavning og en interesse i at eksperimentere med nye opskrifter og præsentationer. Bidrage med dine egne idéer til menuen og te tid. Professionalisme: Professionel adfærd over for kolleger og gæster. Pålidelighed og punktlighed i forhold til arbejdstider og opgaver. Dine Ansvarsområder: Forberedelse og tilberedning af hjemmelavet pasta, forretter, hovedretter og desserter ved brug af autentiske italienske ingredienser. Sørge for, at alle retter lever op til vores høje standarder for kvalitet og smag. Bidrage til te tid ved at tilberede kvalitetsmad og delikatesser for vores gæster. Vedligeholde en høj standard for køkkenhygiejne og sikkerhed. Samarbejde med køkkenteamet for at sikre en effektiv og problemfri drift. Hos RE Cucina ser vi frem til at byde en dedikeret kokkeelev velkommen, som ønsker at udvikle sine kulinariske færdigheder og dele vores passion for italiensk madlavning. Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at vokse professionelt og personligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende!

VI TILBYDER


Hvad du kan forvente som kokkeelev hos RE Cucina: 1. Omfattende Uddannelse: Du vil modtage grundig oplæring i det italienske køkkens kunst, inklusive fremstilling af hjemmelavet pasta, forretter, hovedretter og desserter. Lære autentiske italienske teknikker og opskrifter ved hjælp af de fineste italienske produkter. Mulighed for at udvikle dine kulinariske færdigheder og viden under vejledning af erfarne kokke. Modtage feedback og støtte til konstant at forbedre dine evner. Mulighed for at udvikle dine kulinariske færdigheder og viden under vejledning af erfarne kokke. Modtage feedback og støtte til konstant at forbedre dine evner. Mulighed for at udvikle dine kulinariske færdigheder og viden under vejledning af erfarne kokke. Modtage feedback og støtte til konstant at forbedre dine evner.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Malik Helal . Ejer
[email protected]
Tlf.: 31250633

Addresse


RE Cucina
Kongevejen 2 - Dragør

Ansøgningsfrist:


30-08-2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 13.08.2024
  • Kok

Statistik over udbudte jobs som kok

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
6. september 2024 449
5. september 2024 445
4. september 2024 441
3. september 2024 442
2. september 2024 440
1. september 2024 447
31. august 2024 457
30. august 2024 465
29. august 2024 460
28. august 2024 461
27. august 2024 455
26. august 2024 455
25. august 2024 460
24. august 2024 472
23. august 2024 467
22. august 2024 461
21. august 2024 457
20. august 2024 455
19. august 2024 446
18. august 2024 450
17. august 2024 453
16. august 2024 452
15. august 2024 459
14. august 2024 447
13. august 2024 434
12. august 2024 423
11. august 2024 427
10. august 2024 431
9. august 2024 438
8. august 2024 429
7. august 2024 424