Kokke og køkkenfaglige medarbejdere til hotellerne i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Kokke & Køkkenfaglige kolleger til vores overnatningssteder i LEGOLAND®

Har du lyst til at arbejde i et energisk og internationalt miljø, hvor kvalitet og teamarbejde er i højsædet, og hvor vores gæsters høje tilfredshed i høj grad skyldes præstationerne i køkkenet? Vil du være en del af et ungt og dynamisk team, der sætter servicen og leverancen højt og frem for alt elsker at have det sjovt? Så læs videre her:

Vi har travlt i samtlige overnatningsenheder og søger derfor kokke eller køkkenfaglige personer, der med faglig kompetence og godt humør kan indgå i vores team og bidrage til gode resultater. Vi har gæster fra det meste af verden, og vi gør vores ypperste for at indfri deres forventninger. Alle kommer for at få den unikke LEGOLAND® oplevelse, og derfor skal kreativitet og kvalitet skal være i top.

Overnatningsstederne i LEGOLAND® har flere forskellige restauranter med forskellige koncepter og udvalg. Vi søger lige nu til følgende restauranter:

  • LEGOLAND Castle Hotel - er stedet hvor vi blandt andet laver morgenbuffet og om aften kreerer overdådige og delikate buffet’er samt pizzaer
  • LEGOLAND Holiday Village - er vores ferieby hvor vi laver morgenbuffet og aftenbuffet samt take away

Sæsonen løber fra 1. marts – 1. november 2020.

Fælles for alle vores restauranter er, at standarden skal være høj, uanset hvilket tidspunkt vores gæster besøger os. Du vil blive udfordret på din faglighed og dermed få mulighed for at udvikle dig inden for kokkefaget. Derudover vil du få stærke kompetencer indenfor samarbejde og gæsteservice.

Restauranterne ledes af vores F&B team og supervisorer og drives i dagligdagen med hjælp fra teamkoordinatorer, som har til opgave at sikre den mest optimale arbejdsgang og arbejdsfordeling i dagligdagen. Organisatorisk kommer du til at referere til en af overnatningsstedernes supervisorer, som står for den daglige ledelse. Vi er en arbejdsplads, hvor tingene går stærkt, så det er vigtigt, at du er god til at følge fastlagte koncepter og arbejdsgange for at få et ensartet produkt hver gang. Det forventes også, at du er en medspiller, når det kommer til at få hele teamet med, da der vil være mange medarbejdere, som alle skal kunne arbejde efter at skabe fantastiske madoplevelser.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet kok eller har professionel køkkenerfaring
  • Bevarer overblikket i travle situationer og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • Kan arbejde selvstændigt samtidig være en god team player
  • Bidrager til at nå vores ambitioner og indfri gæsternes forventninger
  • Sikrer en konstant høj kvalitet og leverance
  • Hjælper kolleger, når der er behov for dette
  • Deltager i den daglige egenkontrolprocedure
  • Oplærer nye/unge kollegaer

Vi sætter humor og godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen og mener, det er nøglen til i sidste ende at overgå gæsternes forventninger. Derudover forventer vi, du tager ansvar for dine opgaver og for at teamet når i mål.

LEGOLAND® parken tilbyder

Du bliver del af et super team, der har ansvaret for, at vores gæster får en ekstraordinær oplevelse. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et job, hvor tempoet er højt. Derudover tilbyder vi gode og ordnede ansættelsesforhold og en række medarbejdergoder med blandt andet pension, adgang til sundhedsklinik og naturligvis sæsonpas til LEGOLAND parken.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Restaurant Manager Michael Andersen på : [email protected] eller F&B Operations Manager Claus Birk Larsen på: [email protected]

Der er ansøgningsfrist på denne stilling den 28. februar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kok i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Billund over tid

Dato Alle jobs som kok
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1