Faglært kok/cater til kantine i Gråsten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gråsten

I SERWIZ samarbejder vi med landets bedste leverandører – store som små – som sikrer, at vi altid benytter friske råvarer af bedste kvalitet. Vores DNA er bæredygtig, sund og varieret mad, som primært laves fra bunden af.

Vi søger en faglært kok eller cater til vores kantine i Gråsten, til 32,5 timer om ugen. I denne kantine laver vi dagligt frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 350 spisende. Sammen med teamet skal du sørge for at vores gæster får dagens bedste oplevelse og kvalitet. Dit arbejdsområde vil hovedsageligt være det varme køkken, tilberede anretninger i det kolde køkken og mødeforplejning. Herudover skal du kunne hjælpe til med egenkontrol, varebestilling, og menuplanlægning.

Din profil
Du er uddannet kok eller cater og har erfaring med arbejde i restaurations- eller kantinebranchen. Du skal være innovativ og fokuseret på bæredygtighed og genanvendelse i retterne. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag. Derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ønsker vi, at du er engageret, fleksibel, tager ansvar for opgaverne, kan lide at løfte i flok, og ser muligheder frem for begrænsninger. For at sikre vores medarbejdere en god kollega, søger vi en medarbejder, som forstår vigtigheden i god service, har godt humør og er mødestabil. Det er et plus, hvis du kan begå dig på dansk og har kørekort kategori B.

Vi tilbyder
Til den rette kandidat tilbyder vi gode arbejdsforhold og ansættelse i en virksomhed med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder og dygtige kolleger. Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 6.30 – 13.30. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Gråsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Gråsten
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

  • Kok i Esbjerg V

    Vi leder netop nu efter dig der har lyst til at være en del af familien hos Danmarks største forlystelseskæde – [xxxxx] og Restaurant The Grill. Vores køkkenteam venter kun på dig, til at være..
    • Kok
    • Esbjerg V
    Få mere info
  • Kok i Kolding

    I Maximum er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs forlystelsesscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu .
    • Kok
    • Kolding
    Få mere info
  • Kok i Vejle

    Vi kan tilbyde: God løn efter overenskomst Attraktive arbejdstider Typisk dagvagt 8-16 Typisk aftenvagt 14-21 Fri 2 dage om ugen Fri minimum hver 2. weekend 6 ugers ferie pr. år (skolernes .
    • Kok
    • Vejle
    Få mere info
  • Kok i Vejle

    Din baggrund: Fagrelevant uddannelse og erfaring Eksempelvis kok eller cater. Vi kan tilbyde: Attraktive arbejdstider Typisk vagt 6-14 mandag til fredag Weekendvagter forekommer 6..
    • Kok
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Gråsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Gråsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Gråsten over tid

Dato Alle jobs som kok
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1