Kok til Danmarks Bedste Kantine

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Vil du være med til at løfte Danmarks Bedste Kantine til nye højder?

  • Er du en knaldhamrende dygtig kok og verdensklasse-kollega?
  • Vil du være med til at fastholde positionen som fremtidens kantine?
  • Finder du glæde og værdi i at arbejde i tæt relation med de dygtigste landmænd, charcuterimagere, biavlere, krydderiproducenter og top-engagerede gæster?

Så vil vi frygtelige gerne høre fra dig.

Lidt om os
Vi er en del af produktionsvirksomheden Trelleborg Sealing Solutions Helsingørs godt 370 kolleger, der er specialiserede i udvikling og produktion af tætningssystemer til højteknologiske virksomheder. Det ved vi ikke så meget om, men vi ved, at vores kollegaer er blandt de dygtigste i verden indenfor deres felt – og det forpligter os i kantinen. Derfor er vi ekstra stolte over at blive kåret til Danmarks Bedste Kantine af Landbrug & Fødevarer i september 2019.

I kantinen er vores fokus ”bæredygtighed”, og vi har udarbejdet et koncept, som er beskrevet gennem FN’s 17 verdensmål. Vores mission er at gøre det rigtige, og vi er i konstant bevægelse for at finde frem til, hvad det er.

Vores ambition er at være en Guiding Star og inspirationskilde for hele vores globale organisation, gennem et innovativt og engageret mindset. Vores virkemiddel og talerør er gastronomien, som vi bruger til at samle, inspirere og udfordre.

Vi prioriterer hovedsageligt økologiske råvarer og dyrevelfærd, samt håndværkstraditioner med fokus på forarbejdelse i sæson. Vi laver alt fra bunden, og i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Køkkenet er åbent, og vores tilstedeværelse tæt på alle vores gæster er essentielt for vores fortsatte fremtidige succes.

Vi arbejder målrettet på at udrulle vores koncept i en global kontekst i Trelleborg A/B og på at bidrage til at gøre verden bedre med fokus på vores fælles ansvar.

Lidt om dig
Du er fagligt stærk - både i din praktiske og teoretiske kompetencer.

Du motiveres af at gøre en positiv forskel og evner at tænke gastronomi ind i en større kontekst end det blotte måltid. Vi tror på, at vi er epicenteret for arbejdsglæde, engagement, innovation og energi.

Du elsker at være på, at have det sjovt og at skabe en stemning, som gør, at gæsterne får lyst til at være en del af køkkenet, og at dine kollegaer kommer engagerede på arbejde. Du kan servicere og kommunikere på dansk og engelsk med gæsterne.

Du tager ansvar for dine egne og kollegaers performance og tilstræber hele tiden at gøre dig selv og os andre bedre, igennem refleksion, dialog og feedback.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kærlig hilsen Malte og Team ”Verdensklasse”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Helsingør

Lignende jobs

  • Louisiana søger kok

    Har du stolthed og passion for dit håndværk som kok, en ærlig og klar holdning til råvarer kombineret med en naturlig interesse og nysgerrighed over for de gastronomiske trends og tendenser, der er..
    • Kok
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Aftenkok til stordriftskantine i Hillerød

    "I [xxxxx] har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"Er du passioneret omkring madlavning og ønsker at skabe lækre retter, og kan du få maden til at smage fantastisk..
    • Kok
    • Hillerød
    Få mere info
  • Chef for chinese restaurant.

    Allerød Stationsvej 1, 3450 Allerød, Denmark Job Type: Full-time We are seeking an experienced chef to lead our kitchen team at a busy Chinese buffet restaurant. The successful candidate wi..
    • Kok
    • Allerød
    Få mere info
  • Uddannet thaikok til take away

    Kok/køkkenhjælper til nystartet thai take away Vi søger en uddannet thai kok med gåpåmod til alle alle opgaver i en lille take away. Arbejdstid 37 timer om ugen, eftermiddag/aften samt week..
    • Kok
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som kok
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1