Settlementet søger kok til Café Sonja

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger en kok, der - med kokkehuen fuld af pædagogisk tilgang og kærlighed til økologisk madlavning, vil være en del af vores mangfoldige og hyggelige socialøkonomiske café i den sociale handelsgade, Saxogade på Vesterbro.

Café Sonja bygger på fire principper: den gode smag, bæredygtige råvarer, det gode madhåndværk og det meningsfulde arbejdsfællesskab. Vi tror på god hjemmelavet kvalitetsmad, og er forkæmper for det rummelige arbejdsmarked. Vi tror på, at alle har noget at deltage med, når bare de får en ekstra chance.

I Sonja er vi er en skøn blanding af dedikerede fastansatte medarbejdere, borgere i aktivering samt frivillige medarbejdere.

Vi har brug for dig, der:

  • Har køkkenerfaring: Dette indebærer, at du skal have en grundforståelse for råvarer og den måde de reagerer på, når de udsættes for f.eks. vand og varme. Vi laver ikke mad, der kræver den store kemiske forklaring, men vi laver alvores mad fra bunden, og derfor skal du have erfaring indenfor både bagværkets kunst, kødets struktur og grøntsagens mange nuancer. Du skal kunne overskue en arbejdsdag, hvor ovnen arbejder for dig, hvor blenderen laver din lækre pesto, og hvor røremaskinen er i gang med at ælte morgendagens boller. Alt imens du har overblikket over dagens gøremål i køkkenet og er klar til spørgsmål fra både frivillige, medarbejder og praktikanter, der ikke nødvendigvis har brancheerfaring. Du skal derfor være løsningsorienteret og villig til at gå forrest
  • Har erfaring fra café eller restaurant og som kan lide at yde en personlig og hjemlig service for caféens gæster
  • Vil lære at lave en god Cortado – hvis du ikke allerede kan det, og arbejde i caféen på udvalgte vagter
  • Er engageret i dit arbejde og mødestabil. Lyst og overskud til at omgås alle slags mennesker, et godt humør og ikke mindst er et tålmodigt menneske i en travl - men kærlig café med mange kunder

Det er en fordel, hvis du ydermere har en pædagogisk baggrund - og har øje på gæsternes smagsløg og madtrends.

Vi kan tilbyde:

  • En dejlig arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens, samt dejlige engagerede kollegaer og skønne cafégæster.
  • En deltidsstilling på 20-25 timer ugentligt, samt mulighed for ekstratimer ved arrangementer, fester, ferie og sygdom.
  • Klassisk og økologisk køkken, som fortolkes i en nutid kontekst – med inspiration fra mormors køkken eller i en vegansk udgave.
  • Attraktive åbningstider: mandag-onsdag kl. 8-20, torsdag kl. 8-17, fredag kl. 8-17 og lørdag kl. 10-15.

Med stillingen er der potentiale for et fuldtids barselsvikariat for chefkokken fra ca. maj 2020 med fuldt ansvar for køkkendriften.

Ansættelse: så hurtigt som muligt. Der er ansøgningsfrist d. 29. januar. Send ansøgning og CV til [email protected] og [email protected]

Se mere om os på www.cafesonja.dk.

KORT OM SETTLEMENTET

I Settlementet tror vi på det enkelte menneske og de stærke fællesskaber. I kraft af mere end 100 års erfaring styrker vi socialt udsatte hver eneste dag. I vores Sociale Handelsgade i Saxogade, via vores beskæftigelses – og rådgivningsarbejde, i vores mange klubber, Feriekolonien Lyngborgen og det aktive værested Gang i Gaden. Alle er med i fællesskabet.

I Saxogade har vi fire socialøkonomiske virksomheder, samt træværkstedet, Fredes Woodshop. Gadens butikker indeholder: Café Sonja, børnetøjsbutikken Heidi & Bjarne, design butikken Normas, Urban Gardening virksomhed og showroom Grønne Kræfter. Derudover har Saxogade to co-creation butikker, hvor vi i samarbejde med kommercielle virksomheder skaber rummelige arbejdspladser for udsatte borgere. På nuværende tidspunkt har vi to co-creation butikker: LØS Market – emballagefrit supermarked og Naturli’ – den veganske købmand. Alle gadens butikker er kommercielle foran disken og sociale bagved. Det vil sige, at butikkerne har fokus på at drive virksomhed samtidig med, at de skal opkvalificere praktikanter. Alle butikker og værksted har praktikanter.

LIDT MERE OM SETTLEMENTET

Vores indsats er centreret om følgende:

  • Gælds- og juridisk rådgivningtil fattige og udsatte mennesker, der er havnet i gældsfælder for nogles vedkommende tæt på en million, fordi de fristes af kvik-lån og ofte forårsaget af psykisk sygdom forsøger at overleve på kontanthjælp eller integrationsydelse,
  • En trædesten ud på arbejdsmarkedetfor mennesker, der sidder fast i kontanthjælpssystemet. Vi giver støtte via personlig mentor, virksomhedsmentor – og via målrettede praktikforløb i vores sociale handelsgade i Saxogade, hvor vi driver syv forretninger på kommercielle vilkår, samtidig med at udsatte mennesker finder vejen tilbage til et job, til et fleksjob eller hvis det er det, der skal til, bliver visiteret til førtidspension. Denne indsats er via et tæt samarbejde med Københavns Kommune, Den A.P. Møllerske Støttefondog Tuborgfondet for at forretningerne løber rundt i sig selv.
  • Værestedet, Gang i Gaden, der ligger på Istedgade og er et aktivt fællesskab for mennesker, der har mødt mange kampe og megen modstand i deres liv. Nogle af dem lever på gaden, nogle med misbrug, fælles for dem alle er, at de lever i udsathed og at Gang i Gaden er deres anden hjem, eller hjemmet. Indsatsen har netop modtaget en fireårig driftsbevilling fra Københavns Kommune.
  • Klubber, der rummer fællesskaber,lige fra Fakras Kvindeklub, Madam Blå, Cuba-Klubben og mange flere. Mennesker, der samles, hjælper hinanden – og får den rådgivning de har brug for. Indsatsen er støttet af en række fonde og Københavns Kommune,
  • Derudover har vi en fantastisk feriekoloni, Lyngborgen, i Odsherred, der næste år fylder 100 år. Kolonien rummer en række smukke bygninger og ligger på en fredet grund ned til en af Danmarks smukkeste strande. Vi lejer bygningerne ud og vi bruger dem naturligvis også i forbindelse med vores indsats for udsatte mennesker.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • København V
  • Onsdag den 29. januar 2020

Lignende jobs

  • Kokkeelev søges til Pastis

    OM ARBEJDSPLADSEN Bistro Pastis - Centralt i København. - Klassisk fransk bistro med fokus på gode råvarer. Vi er en travl restaurant, åbent alle ugens dage med frokost og aften service, men med .
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok - Åben ansøgning

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Kok
    • København Ø
    Få mere info
  • Kokkeelev/smørrebrød-caterelev søges til Restauran...

    OM ARBEJDSPLADSEN Vi er en klassisk dansk frokostrestaurant med kolde og varme retter og sætter en stor ære i at følge de danske frokosttraditioner. OM JOBBET Elevens arbejde Du vil indgå..
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok - faste afløsere til OFC ruten

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Kok
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i København V over tid

Dato Alle jobs som kok
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0