Rekrutteringsfirma

Morgenkok, Tivoli Hotel - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V



Vil du udvikle dig i et meget varieret job blandt super kolleger?
Har du overblik og fokus til at lave lækker mad til vores mange morgengæster? Kunne du samtidig tænke dig at blive del af en helt særlig arbejdsplads, hvor du er omgivet af fantastiske kolleger fra hele verden? Et sted, hvor du både kan lære og udvikle dig og være med til at give en masse mennesker gode oplevelser? Er svaret ja, så får du det ikke bedre end hos os.

Morgenmad

Som morgenkok er dit overordnede mål at give vores gæster en god start på dagen med en lækker morgenmad. Det gør du ved at tilberede lækre menuer og ved at være vores smilende og imødekommende ansigt udadtil. Du kommer til at:

  • Forberede og tilberede mad til vores morgenbuffeter i ensartet kvalitet, samt være ansigtet ud ad til i vores åbne Executive Breakfast køkken.
  • Være med til at assistere ved buffeten, eller lave ala carte omeletter i Executive Breakfast.


  • Oplære elever og praktikanter
    Svare på spørgsmål fra gæsterne omkring maden og råvarerne
    Hos os sætter vi en ære i, at du hele tiden lærer og udvikler dig. Du kommer derfor til at rykke rundt, så du arbejder med både buffet og ala carte morgermad. Ønsker du på et tidspunkt at skifte rolle, er vi åbne for det og klar til at støtte dig med fx kurser og uddannelse. Med vores mange meget forskellige hoteller er der masser af muligheder i Arp-Hansen Hotel Group.

    Interesse for madlavning og stor lyst til at lære

    Om du er uddannet kok er ikke afgørende. Det er din personlighed, der gør forskellen hos os. Du skal have interesse for madlavning og stor lyst til at lære nyt og udvikle dig.

    Som morgenkok er det også meget vigtigt, at du er god til at planlægge dit arbejde, og arbejde alene og i teams du skal kunne producere mange anretninger på relativt kort tid. Derudover skal du kunne begå dig på engelsk og være åben for at samarbejde med kolleger fra hele verden.

    Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning!

    Vi glæder os til at høre fra dig.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

    Arbejdsstedet er beliggende i København V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kok
    • København V
    • Torsdag den 19. august 2021

    Lignende jobs

    • Kok i Kastrup

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye morgenkok på Scandic CPH Strandpark. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
      • Kok
      • Kastrup
      Få mere info
    • Kok (elev) i København

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kødbyen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken.
      • Kok
      • København
      Få mere info
    • Kok i København Ø

      We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
      • Kok
      • København Ø
      Få mere info
    • Kok i København Ø

      We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
      • Kok
      • København Ø
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som kok i København V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kok i København V over tid

    Dato Alle jobs som kok
    30. juni 2024 1
    29. juni 2024 1
    28. juni 2024 1
    27. juni 2024 1
    26. juni 2024 1
    25. juni 2024 1
    24. juni 2024 1
    23. juni 2024 1
    22. juni 2024 1
    21. juni 2024 1
    20. juni 2024 1
    19. juni 2024 1
    18. juni 2024 1