Kok

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Kok søges til Frederiksdal

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Frederiksdal.

Vi laver alt fra bunden ud fra traditionelle forædlingsmetoder og sammensætter vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Vi tænker kvalitet frem for kvantitet, og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig lyst til at eksperimentere og tænke nyt, at du er nysgerrig og initiativrig. Til gengæld får du frie rammer og rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores køkken, der er kendt for at servere moderne, dansk mad baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er vores gæsters garanti for, at 60-90% af alle mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi ser gerne, at du er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling. Samtidig giver selvstændighed og masser af teamspirit absolut pluspoint, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde.

Vi har følgende forventninger:

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du brænder for gastronomien og brugen af gode råvarer
  • Du tænker kvalitet før kvantitet
  • Du er vant til at arbejde effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål
  • En spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomheder
  • Et godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi i 2030 vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi ofte holder lukket i de gængse skoleferieperioder og tilbyder både barns 1. og 2. sygedag, så du har gode muligheder for også at tilgodese evt. familieliv. Samtidig tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Carl-Johan Rømer på [email protected] eller 45854333.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Carl-Johan på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Kok – Ansøg


Indtast navn og e-mailadresse, og tryk Fortsæt

Dit navn:

Ugyldigt navn

Din e-mailadresse

Indtast en gyldig email-adresse.

AnnullerFortsætSender


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

  • Louisiana søger kok

    Har du stolthed og passion for dit håndværk som kok, en ærlig og klar holdning til råvarer kombineret med en naturlig interesse og nysgerrighed over for de gastronomiske trends og tendenser, der er..
    • Kok
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Aftenkok til stordriftskantine i Hillerød

    "I [xxxxx] har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"Er du passioneret omkring madlavning og ønsker at skabe lækre retter, og kan du få maden til at smage fantastisk..
    • Kok
    • Hillerød
    Få mere info
  • Uddannet thaikok til take away

    Kok/køkkenhjælper til nystartet thai take away Vi søger en uddannet thai kok med gåpåmod til alle alle opgaver i en lille take away. Arbejdstid 37 timer om ugen, eftermiddag/aften samt week..
    • Kok
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kok søges til Phoenix Running Sushi

    Vi søger en passioneret og erfaren kok til vores dynamiske køkkenteam. Vi ønsker en person med dybdegående kendskab til asiatisk madlavning, som kan tilføje et ekstra lag af kompleksitet og smag ti..
    • Kok
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som kok
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 7
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6