Kantineleder med sans for bæredygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Brænder du for arbejdet i en kantine? Og har du lyst til at sammensætte menuer med sund og velsmagende mad til vores studerende og medarbejdere? Så søger Absalon lige nu en leder til kantinen på Campus Næstved.

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. Det kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Vi er løbende i dialog med de studerende. Det er vi rundt om buffeten i kantinen, og via dialogmøder. Vi vil være tæt på for at sikre, at det måltid vi serverer for de studerende, falder i deres smag, og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer.

Din profil
Du bliver kantineleder for et lille team, der hver dag møder forskellige udfordringer i bestræbelserne på, at kantinen på Campus Næstved opleves som indbydende og hyggelig. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående udsagn:

En fagligt stærk leder. Som kantineleder kan du træffe kvalificerede beslutninger, omsætte dem til handling og samtidig bevare overblikket. Du har en stærk faglighed som kan bidrage med ny inspiration i en travl hverdag. Din faglighed bringer du i spil i forhold til produktudvikling, smag og sanser, men også i forhold til det administrative. Samtidig skal du deltage i kantinens drift og være med til at producere kolde og varme retter såvel som brød, kager og meget andet, som vi sælger i kantinen.

Forstår vigtigheden i at motivere andre. Du vil opleve succes i dit job, fordi du har evnen til at lære fra dig, evnen til at udvikle dine medarbejdere, og evnen til at gå forrest ved at være et godt eksempel.

Kan samarbejde på kryds og tværs. Du medvirker til, at stemningen i teamet er afslappet, respektfuld, og du går altid forrest med en positiv indstilling over for forandringer og nye tiltag. Derudover skal du have lyst til at være i et miljø med mange glade studerende.

Derudover forventer vi os, at du:
  • taler og skriver dansk og engelsk
  • har en relevant uddannelse som kok eller erfaring inden for faget
  • har erfaring med LEAN
  • har stærke digitale kompetencer
  • har ledelseserfaring fra tidligere arbejde samt en lederuddannelse.


Dine arbejdsopgaver
Du vil som kantineleder, sammen med dit team, løfte en bred vifte af små og store opgaver, som alle er vigtige for, at vores hverdag på Campus Næstved glider nemt og ubesværet. En typisk arbejdsuge vil kunne bestå af nedenstående opgaver:

Daglig ledelse og koordinering. Du vil typisk starte dagen med en hurtig kop kaffe sammen med resten af teamet, hvor dagens opgaver skal koordineres. Denne koordinering omhandler også SOSU’s kantine, der ligger tæt ved campus, som vi også driver.

Du har et bæredygtigt fokus. Du har erfaring med ledelse i en kantine, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og at madspil bliver mindsket. Dit engagement for bæredygtighed i køkkenet ses ved, at du har lyst og evne til at dele dine gode ideer, samt suger til dig, når du selv har mulighed for at opnå ny viden. Du eller en medarbejder har gerne en uddannelse som Food Coordinator.

Projektarbejde. Vi arbejder hele tiden på at styrke studiemiljøet på tværs af campus. Derfor arbejder vores teams en del på tværs af flere campus, for at vi hele tiden kan tilbyde de bedste muligheder, der er ens for alle på Absalon. Dette kan være i forbindelse med studiestart, kurser, konferencer, lederforum og udvikling og meget mere.

En del af campusledelsen. Du kommer til at indgå i flere forskellige lederfora på tværs af Absalon, blandt andet bliver du en del af campusledelsen i Næstved.

Dine kollegaer
Du bliver leder for et team på fire medarbejdere. Vi går op i kvalitet, en uformel omgangstone og det skal være sjovt at gå på arbejde. På Absalon er der tilknyttet en kantine på alle vores lokationer og vi har stort fokus på, at arbejdet i kantinen ikke kun er madproduktion og salg. Vi arbejder hele tiden på, at gøre vores kantiner til et uformelt samlingspunkt og et rart sted at være for både medarbejdere og studerende. Selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi i teams på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset hvilken lokation du er tilknyttet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. november 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chef for Facility Service Birgitte Lunden Poulsen dagligt i tidsrummet kl. 8.00-9.00 tlf.: 7249 2275 eller på mail [email protected]
  • Ansøgning og relevante bilag sendes senest den 18. sept. 2019 via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side.
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 23. september og 2. samtale den 24. september i Næstved.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Næstved
  • Onsdag den 18. september 2019

Lignende jobs

  • Kok / Cater / ufaglært kok med erfaring søges til ...

    BOWL'N'FUN OG THE GRILL NÆSTVED SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Ha..
    • Kok
    • Næstved
    Få mere info
  • Køkkenchef søges til Bowl'n'Fun Næstved

    I Bowl'n'Fun & Maximum er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs forlystelsescentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en central rolle. Lige nu mangle..
    • Kok
    • Næstved
    Få mere info
  • kok søges

    til vores ny restaurant på jernbanegade 8c i næstved søge kok, vi er en kinesisk og japansk restaurant som søge kok med min. 3års erfaring, din opgaver vil være lave sushi, tilberede sticks, mv. PS..
    • Kok
    • Næstved
    Få mere info
  • Ansøg Kinesisk kok

    Restaurant Peking søger en erfaren kinesiske kok på fuldtid. Vi er en stor kinesisk restaurant som serverer kinesisk buffet.Vi forventer at:-Du kan både arbejde selvstændig og i team.-Du ha..
    • Kok
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Næstved over tid

Dato Alle jobs som kok
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 5