Fælleshuset Åkanden søger kok

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Kok med indblik i ernæring, økonoma, køkkenassistent, bachelor i ernæring og sundhed med relevant køkkenerfaring eller lignende søges til daginstitutionen Fælleshuset Åkanden.
Stillingen er på 35-37 timer pr. uge og med ansættelse fra 1.oktober 2021.

Hvem er vi
Fælleshuset Åkanden er en daginstitution i Ringsted Kommune med op til 105 børn fra ½-6 år fordelt i 3 aldersopdelte teams.
Vi har en målsætning om, at alle børn er en del af meningsfyldte fællesskaber. Måltiderne er vigtige fordi børnene mødes i fællesskaber omkring mad, mange gange hver dag. Maden i huset har også stor værdi for os, fordi flere undersøgelser viser, at maden på institutioner er med til at danne rammen om børns maddannelse.

Vores vision er, at Åkanden er et trivsel- og udviklingssted, for både børn og voksne og at bruge værdien af hinandens forskellighed. Vores udgangspunkt i hverdagen er altid både det enkelte barn og hele børnegruppen. Nærvær, anderkendelse og ansvar er omdrejningspunkter i vores værdigrundlag.

Om jobbet
Vi søger en mødestabil og fleksibel person, som kan stå for alle processer omkring fuld forplejning til vores børn. En som kan tænke kreativt og hurtigt, også når der fx akut skal smøres madpakker til en gruppe børn, der skal på tur, og som samtidig er venlig og udadvendt i forhold til at omgås børn og kollegaer. Allervigtigst er, at du har flair for arbejdet i køkkenet i en daginstitution.
Vi glæder os til for første gang, at starte en madordning op i Åkanden. Opstartsdatoen for madordningen er senest 1. november 2021.

Vi forventer
  • At du har erfaring med at tilberede mad til mange personer og kan integrere opvask og rengøring i din daglige rutine.
  • At du har kendskab til varieret menuplanlægning med vægt på årstidens grøntsager, fisk og bælgfrugter.
  • At du har indblik i varebestilling, varemodtagelse, egenkontrol og økonomi.
  • At du ønsker at stå i spidsen for et økologisk køkken.
  • At du har kendskab til børneernæring og kan servere mad, der er ernæringsberegnet.
  • At du tænker Fødevarestyrelsens retningslinjer ind i din planlægning.


Vi tilbyder
En fast stilling på 35-37 timer om ugen. Et nyetableret køkken, hvor der mulighed for, at du kan supplere det, vi ikke ved, der mangler i køkkenet.
En unik mulighed for, at starte noget nyt og være medskaber af en sund og glad madkultur for vores børn. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi et team af imødekommende og hjælpsomme pædagoger og medhjælpere, der dagligt fylder hverdagen med omsorg, nærvær og høj faglighed, og som vil stå parat og modtage dig med åbne arme.

En arbejdsplads, hvor vi er fagligt stolte af vores arbejde og sætter nærværet overfor barnet i centrum. En personalegruppe, der har humor, drager omsorg for hinanden og er indstillet på forandring. Et stort hus med mange muligheder og hvor udfordringer og refleksion ses som afsæt for ny læring.
En ledelse, som har fokus på medarbejdernes faglige udvikling både individuelt, i teamet og samlet i Åkanden og som sammen med det lokale LMU vægter medarbejdernes trivsel højt.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen kan du sende en mail til leder af Åkanden Annette Esmann [email protected] eller ringe på tlf.: 61 79 32 22, så vil jeg vende retur.
Selve ansøgningen skal sendes via nedenstående link.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 35.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik, at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Ringsted
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok på Midt-og Vestsjælland

    Vær med til at skabe gastronomisk magi!Vi søger dygtige kokke til at forstærke vores team hen over sommeren. Uanset om du foretrækker dage, aftener eller weekendvagter, har vi brug for dit talent o..
    • Kok
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kok i Hørve

    Ansvarsområder som KøkkenassistentAssistere køkkenchefen og kokkene i daglige opgaver Forberede ingredienser og madvarer i henhold til opskrifter og anvisninger Sikre renlighed og orden i køkkenet .
    • Kok
    • Hørve
    Få mere info
  • Kok i Kalundborg

    Er spændende og udfordrende mad, familievenlige arbejdstider og fantastiske kolleger ingredienserne til dit drømmejob? Så er du måske vores nye kok eller cater hos Novo Nordisk EG, hvor du vil .
    • Kok
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som kok
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2